Besteld en enkele uren daarna kon ik het al ophalen. Geen gezoek in de winkel .. prima
Speelgoed ziet er prachtig uit, de prijzen zeer scherp.
Mijn ervaring is goed. Maar dit was de eerste keer dat ik hier besteld heb,dus kan eigenlijk nog niet goed beoordelen. De bestelling was netjes verpakt en op tijd.
Online een artikel besteld via click & collect; deze lag al snel klaar om opgehaald te worden bij de kassa, supermakkelijk!
Er zou wat bij zitten zat er niet bij . Dat was een actie van cocomelon En werd heel moeilijk gedaan om het toch te krijgen .
Ik wilde mijn neefje een waardebon sturen. Gewoon met de post die op zijn verjaardag in de bus zouden vallen. Wanneer je die optie aanklikt Blijkt dat je alleen je factuur adres in kan typen ...dat wil je niet factuur adres is toch t adres wat de rekening krijgt? Klik je toch verder omdat je denkt dat t ontvang adres later komt .Mag je eerst betalen .Daarna verschijnt dankjewel voor u bestelling en krijg je gelijk een mail in je mailbox met de bonnen die je dan zelf uit kunt printen. Das een beetje gek toch
Ik heb nog niets ontvangen dus nog geen oordeel
Jammer dat de bestelling niet binnen 1-2 werkdagen geleverd kom worden zoals vermeld bij de bestelling plaatsen
Wonderful customer service. Great variety of toys.
Via de site was gekocht en in de winkel opgehaald. Makkelijk en een leuke aanbieding.
Via de website van Toychamp had ik twee producten besteld. Hierover kreeg ik netjes een mailtje met de bestelde producten en de afhaal-locatie. Hierbij stond vermeld dat ik een mailtje zou krijgen als een product toch niet op voorraad zou zijn. Ik had geen mailtje gehad, dus ik was nogal verbaasd toen ik bij de winkel slechts de helft van mijn bestelling kon ophalen. De medewerker (overigens heel vriendelijk) kan hier natuurlijk niets aan doen, maar ik vind het heel raar dat ik hierover niet op de hoogte ben gesteld, aangezien dit wel werd beloofd. Ik kreeg wel direct mijn geld terug in de winkel. Toen ik echter (bij thuiskomst) op de website keek, stond dit product nog steeds op voorraad bij de vestiging waar ik mijn bestelling had opgehaald, evenals alle andere vestigingen. De informatie op de website was dus niet up-to-date, ook niet nadat er was geconstateerd dat ze dit product niet meer op voorraad hadden. Over het voorradige product ben ik verder tevreden. Het was niet verpakt, maar ik denk dat het direct uit de winkel kwam, dus dat vind ik niet zo'n probleem. Echter had de communicatie (wat betreft voorraad) en website-informatie wel een stuk beter gekund. Dit is nog een verbeterpuntje.
Toen ik een vraag had bij klantenservice vriendelijk te woord gestaan door de telefoon en de online geplaatste bestelling lag vlot klaar in filliaal Arkel.
Helemaal naar Gronsveld moeten rijden voor een bestelling. Eenmaal daar het sieradendoosje meegekregen, terwijl verkoopster wist dat het kapot was. In de auto zelf nog eens goed gecheckt en het ding weer terug gebracht. Bleek er nog 1 op voorraad te zijn maar deze had een andere print. Als ik die dan wilde moest ik 10 euro bijbetalen. Dat heb ik natuurlijk niet gedaan en toen hield het op en kon ze me niet verder helpen. Alleen het geld terug geven. Belabberde "service" en voor ons de laatste keer dat we bij toychamp zijn geweest.
Ik heb cadeaubonnen besteld online. De site is hierin duidelijk en het was binnen 5 minuten geregeld.
Makkelijke site snelle service .helemaal TOP
Simpel, je besteld iets online en binnen enkele minuten mag je al langs de winkel die je hebt uitgekozen en je hebt je bestelling in handen. Gewoon top.
Ik heb mijn artikel online besteld omdat ik zag dat deze nog beschikbaar was in de winkel en niet meer online. Er zat een flinke korting op in vergelijking tot andere aanbieders op internet. Op zondag besteld en op maandag kon ik het al ophalen. Fijne service!
Super snel,minder duur dan ergens anders,snelle levering
Na de bestelling via internet konden we het snel ophalen bij de winkel in de buurt. Fijne aanbieding en snel afgehandeld.
Hele snelle levering van het artikel die ik besteld had. Alleen heel jammer dat deze voor een deel defect is. Hier kan de winkel natuurlijk niets aan doen, maar het retourbeleid is best omslachtig. Dit gaat enkele weken duren, dus mn geld of een nieuw product heb ik pas over enkele weken terug. Daardoor wel een teleurgesteld kind die lang moet wachten op zn speelgoed.
The person that gave us our purchase was really friendly and fast with the service. What you need in this shop. Thanks!
Heel mooi. Goede kwaliteit
Goed en vlot geholpen voor het juiste product
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!