Snel makkelijk en goed

Slecht

Iets retour sturen doen ze zo moeilijk over. Je bent eerst wel 5 emails verder voor je het kan opsturen. Dan moet je zelf verzendkosten betalen, en van alles printen. Moeilijk gedoe. Ik bestel er nooit weer wat.

• Bent u tevreden over onze service? Nee
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Gewoon een retourformulier er bij in doen.

Snelle levering en blij met de artikelen.

Goed snel en duidelijk

Snelle levertijd

Overzichtelijk

Gemakkelijk

Favoriete winkel!

Super veel speelgoed, ze hebben bijna alles! De website werkt niet heel lekker maar is up to date waardoor we snel wisten wanneer het gewilde speelgoed er weer was!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Website, zoeken werkt niet altijd lekker.

Geen afhaalbalie

Ik had online iets besteld en betaald met de bedoeling het even snel op te halen. Ik moest echter achter aan sluiten in de lange rij om het bestelde artikel in ontvangst te nemen. Voor bestelde artikelen zou het fijn zijn dat er een aparte afhaal balie is

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zie hierboven

Uitgebreid assortiment en heel veel keuze.

Uitgebreid assortiment en heel veel keuze. Vriendelijk en goed geholpen toen ik nog even verder wilde kijken voor iets extra's . . .! Een voor de hand liggende opstelling van de keuzes waarbij het vinden dus makkelijk is. Redelijk snel gevonden wat ik zocht! Een aanrader!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Ja wat...?

helemaal goed

Snel geregeld

Erg duur !

Voor de tweede keer iets gekocht wat elders veel goedkoper blijkt

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Prijzen omlaag

goed geregeld

snel na het aanmelden een mailtje gekregen dat het klaar stond in het fiaal wat ik uitgezocht had.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? zou het niet weten

Ruim voldoende

Oké kan vrij eenvoudig kadobon bestellen. Ben vergeten of het ook makkelijk is als je geen printer hebt .

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snel ongecompliceerd bestellen en afhalen

Had snel iets nodig. Vrijdagavond online besteld en kon het zaterdagochtend ophalen!

Snelle goede service!

Fijne webshop, speelgoed komt vaak als voordeligste naar voren. Vandaar is de keuze op Toychamp gevallen voor het bestellen. Snelle levering en goede service.

mooi jurkje

Ze was er erg blij mee

Goede Service!

Top service. Alleen jammer dat jullie bezorgen van online bestellingen. Als je iets online wilt bestellen kan het soms niet geleverd worden en moet het in de winkel opgehaald worden. Zou fijn zijn dat er ook bezorgd kan worden.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? bezorgen van producten. als je iets online wil bestellen kan het soms niet geleverd worden en moet het in de winkel opgehaald worden. zou fijn zijn dat er ook bezorgd kan worden.

netjes!

Vandaag bestellen, morgen in huis. Top!

Mooie producten,vriendelijke mensen

Prima winkel

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Geweldig, snel en reuze keus

Een zeer snelle levering en voor een betaalbare prijs

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Online makkelijk te bestellen en de volgende dag lag het al klaar in de winkel Netjes geholpen Vriendelijke medewerker

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Online spulletjes gekocht in de ochtend om af te halen in de winkel, omdat niet alles online beschikbaar was. Geen probleem. 3 uurtjes later een mail dat alles al klaar lag in de winkel om op te halen,maar dat ik zelf kon bepalen wanneer af te halen. Eenmaal in de winkel vriendelijk geholpen door de medewerkster aan de kassa. Ik zal dit zeker vaker doen op deze manier, want dat scheelt enorm veel tijd.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Erg behulpzaam, hebben gratis speelgoedje nog nagestuurd.

Maar helaas is het niet aangekomen, terwijl ik een mail kreeg van Gls dat het bezorgt is gisteren, vrijdag 23september . Ik hoop dat het alsnog komt. Met vriendelijke groet, Wilma Boelema

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Misschien voor de toekomst een andere bezorger of company . Had met Gls gebeld vandaag en kreeg uiteindelijk weer een andere organisatie ervoor en daarna schakelde het over op een bandje en zouden ze weer cotact met me opnemen, maar helaas niks meer gehoord

Mijn klein zoon is er erg blij mee

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Online, prima. Ophalen in de winkel, minder fijn.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Personeel in de winkel.

Bedrijfsleider Amersfoort heeft geen respect tegen klanten en kinderen.

Bedrijfsleider Amersfoort moet eerst getest worden op gedrag tegen kinderen. En hij moet nog les krijgen over hoe hij klanten een uitleg moet geven zonder uitlachen en niet over zijn omzet van de winkel te praten tegen klanten die graag iets retour brengen. Hij vertelde ons als hij veel retour neemt dat winkel omzet gaat dalen en dat hij klachten krijgt van hoofdkantoor. Als Een kind teleurgesteld word door een bedrijfsleider van een speelgoedwinkel heeft geen zin om te verkopen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Bedrijfsleiders beter controleren op gedrag.

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!