Vanuit jullie kant prima alleen de levering waardeloos door GLS

Het bestelde artikel zat prima ingepakt en was helemaal in orde. Alleen het bezorg bedrijf GLS waar jullie je pakketen door laten bezorgen is echt waardeloos. 3 x werd de dag aangepast zodoende heb ik ze gebeld ( 1 euro p.g ) en kwamen ze alsnog pas op de 3e dag laat in de middag ( gaf aan tussen 08:30 en 11:30)

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Een ander bezorg bedrijf

Goed, maar kleine kanttekening

Makkelijk bestellen en betalen. Snelle service. Alleen jammer dat er geen mogelijkheid was om even te contacten met de winkel zelf. Helaas kon ik mijn bestelling niet ophalen, mijn ouders hebben dit gedaan. Zij zijn helaas niet van het digitale tijdperk. Gelukkig zijn ze goed geholpen door het personeel.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Ik probeerde de winkel te bellen waar ik mijn bestelling kon ophalen, dit was niet mogelijk. Misschien een mogelijkheid om contact te kunnen opnemen met de winkel?

Prima aankoop, netjes verlopen

Geen bijzonderheden, maat dat is dan ook een goed teken.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zoeken op leeftijd

Fijne winkel

Had een bestelling geplaatst en dat ging erg gemakkelijk lag de volgende dag al in de winkel

het werkte simpel

ik wilde eigenlijk andere spullen bestellen maar die waren niet voorradig.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Hele vriendelijke mensen, ruime overzichtelijke winkel met een enorm aanbod. Ze beantwoorden mijn vragen volledig en waren verder erg behulpzaam

Groot aanbod / overzichtelijk winkel

Online speelgoed besteld en in de winkel opgehaald. Jammer dat ik voor sommige artikelen perse in de winkel moet ophalen. Verder is de assortiment groot genoeg zowel op de website als in de winkel.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Alle artikelen thuis te kunnen bezorgen

Alles perfect geregeld, ben daar zeer tevreden over.

Alles perfect geregeld. Ben er zeer tevreden over.

Aardig personeel, snel geholpen

Zeer vriendelijk personeel dat gelijk haar werk liet liggen om mijn bestelling te halen. Ik heb hier nauwelijks op hoeven wachten. Enige reden waarom ik geen 5 sterren geef is het feit dat ik het cadeau zelf in moest pakken.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? inpak service

Klantvriendelijk en snelle service. Mijn bestelling was niet compleet na controle is het als nog toegestuurd.

Maken beloften waar.

Toychamp prima, verstuurd volgens afspraak de volgende dag. Alleen kunnen ze beter stoppen met vervoerder GLS want die zijn waardeloos. Ze breken gewoon tot 2x toe route af en komen niet.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Stoppen met GLS en verzenden via postnl

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Mooie site vlotte bezorging!

Mooie site met veel keuze! Leuke aanbiedingen! Vlotte bezorging!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snelle levering en duidelijke correspondentie

2 artikelen besteld, dag later bleek 1 ervan niet leverbaar. Daar werd ik netjes van op de hoogte gebracht zodat ik het nog ergens anders op tijd kon bestellen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Als het niet op voorraad is, aangeven op de site

Ze sturen bewust iets wat ik niet wilde

Van het gekochte artikel bestonden meerdere uitvoeringen. Je moest hierbij aangeven of ze een andere uitvoering mochten sturen indien de gewenste niet op voorraad was. Hier hebben wij nee op geantwoord en toch hebben ze dit gedaan. Zeer slecht dit!

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niet ongewenste alternatieve producten sturen

Geen mail gehad

Jammer dat het er al 5 dagen lag en ik daar pas achter kwam toen ik er zelf achteraan ging

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Mensen gelijk een mail sturen

Snel en goed

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Hele fijne winkel en webshop.

Heel makkelijk en snel gevonden wat we zochten. Ook ideaal dat achteraf betalen mogelijk is met klarna. Echt top.

Geweldig snel geregeld!

Ik vind Toys champ een heerlijke winkel,groot assortiment vaak leuke prijzen,nu ook een doos super Mario lego voor 10€ goedkoper dan elders. Ideaal op fietsafstand,scheelt weer bezorging! Daar wil Ik wel even voor naar Alkmaar fietsen

Uitstel gedrag GLS

Hopelijk kunnen jullie ook bij een andere bedrijf de pakketten opsturen .. ik ben niet tevreden over GLS...

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Andere verstuur bedrijf

Goed afgeleverd

Volgens afspraak op de juiste plek neergelegd omdat we niet thuis waren

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Supersnelle levertijd, goede prijs!

Supersnelle levertijd, goede prijs!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Makkelijk om te bestellen en super snel geleverd

We waren op zoek naar een kleine Lego set voor een jongen en een meisje en zijn snel kunnen slagen. Het aanbod is groot, en de leveringen erg snel.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Geen mogelijkheid om op te sturen

Jammer dat het niet mogelijk is om de doos Lego Mindstorms op te sturen. De afstand is te groot om zelf even op en neer te rijden (1,5 uur heen en 1,5 uur terug).

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Verzenden van Lego mogelijk maken

Weinig en ongeïnteresseerd winkelpersoneel maakten de ervaring minder dan gerwacht…

Minder

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Meer personeel

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!