Online bestellen verliep een beetje chaotisch

Ik had een spel besteld en in het wibkelmandje gedaan. Toen ik het winkelmandje opende was het eruit gegooid omdat het niet op voorraad was. Tijdens het winkelen stond er gewoon een groen vinkje achter mijn gekozen winkel. Het spel was ook niet online te bestellen. Mijn mijn heeft het ook nog geprobeerd, maar het lukte niet. Ik wilde het spel perse hebben dus een poosje later heb ik het weer geprobeerd en toen kon het wel.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Bestelling reserveren mag wel soepeler verlopen.

Perfekt

Snel bezorgt binnen 2 dagen

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Alles keurig volgens afspraken geregeld.

Gewoon goed

Makkelijk te bestellen. Duidelijke berichten over de levering

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Een incomplete bestelling met tegenstrijdige berichten van winkelpersoneel in verschillende filialen

Online heb ik een bestelling geplaatst van 2 twinkle knuffels, SpongeBob en Patrick. Bij beide artikelen werd aangegeven, dat er voldoende voorraad was. 1 dag later tijdens lunchtijd een mail: ik kon mijn bestelling afhalen. In de winkel bleek alleen SpongeBob er te zijn. De kassamedewerker gaf aan, dat zijn collega dan een fout had gemaakt bij het in orde maken van de bestelling, of ik zelf even Patrick wilde pakken die waarschijnlijk daar en daar ongeveer in de winkel lag. Daar lag hij dus niet, dus een collega gevraagd of ik goed zicht. Die heeft de hele winkel bezocht en kon hem ook niet vinden. Bij de kassa bleek dat er geen Patrick dan meer was. Aangegeven over de online voorraad. Reactie: die klopt niet met de werkelijke voorraad, bestellen kost 2 maanden vanuit een ander filiaal, online andere filialen bekeken en bij Patrick diverse winkels gevonden met enorme voorraad. Dag erna naar een ander filiaal. Daar medewerkers getroffen, die niet wisten dat deze knuffels überhaupt verkocht werden en al helemaal niet wisten waar die dan te vinden. Uiteindelijk bij de kassa bleek, dat de online voorraad een verzameling is van alle twinkle SpongeBob figuren en niet per soort. Maw, niet zichtbaar voor de klant welke er nou wel is en welke niet, maar ook niet voor de medewerkers.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Ik shop voortaan alleen nog in de winkel, niet meer online

Fijn en makkelijk kadootje halen ook als het last-minute is

Ik vond het heerlijk toen ik last-minute een kadootje wist , moest werken en voor 6 uur het nog moest ophalen. Ik heb online bij jullie besteld en betaald en toen voor 6 uur nog bij jullie komen ophalen. Het was door jullie voor in de winkel klaargelegd.. Heerlijk

Goed en snel geleverd

Duidelijk site alles goed vindbaar. Goede prijzen en snel en goed verpakt geleverd.

waardeloos

speelgoed kapot ontvangen gelijk een mail met fotos gestuurd krijg ik een mail of ik nog foto's en een filmpje wil sturen waardeloos of ik het heb stuk gemaakt ik kreeg het zo thuisgestuurd normaal kun je het gewoon terugsturen en krijg je een nieuw exemplaar maar eerst moet je de retour verzending nog zelf betalen en dan maar afwachten of je je geld terugkrijgt ik heb dit nog nooit bij een ander bedrijf zo meegemaakt en heb toch al best veel besteld .

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? retour

Goede service en Klantvriendelijkheid

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snel geleverd en ook binnen de tijd die werd aan gegeven. Heel fijn!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Prima service en afhandeling. Heerlijk snel

Snelle en goede service

Online besteld en het lag binnen een uur klaar om op te halen.

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk online te bestellen en op te halen in de winkel.

Kapot speelgoed ontvangen

Het speelgoed werkt niet naar behoren. Retourneren niet mogelijk, omdat het uit de verpakking is gehad(hoe moet je anders weten of iets werkt of niet). Over garantie wordt moeilijk gedaan.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Klantenservice

Fenomenaal

Top ervaring liep binnen liet me bon zien en was zo weer buiten, leuke speelgoed winkel

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Leuke producten voor een mooie prijs

Leuk aanbod. Helaas duurde het verzenden wel vrij lang. Een week voor we het in huis hadden. Een dag te laat voor de verjaardag van onze dochter.

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Verzenden daadwerkelijk in 2 werkdagen...

Kon dezelfde dag nog ophalen

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Makkelijk bestellen prima verzorging en service

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snelle levering zo als het er staat

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Super Groot assortiment.. je kan ook online bestellen!! Top winkel zou hem graag in spakenburg willen :)

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snelle en zeer nette levering van het product.

Heb nu 2 keer iets besteld en beide keren zeer snel en netjes geleverd. De prijs en kwaliteit van dit product was zeer goed. Zou zeker weer bij deze webwinkel kopen

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Meer Signature Barbie's

Te duur

Ik had een puzzel besteld kom ik er later achter dat die bij andere winkels 6 euro goedkoper is Eigen schuld had ik beter moeten opletten maar wel tip voor andere kijk eerst even op andere sites waar je het misschien wel voordeliger kan halen.

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Prijs

Nog een échte speelgoedwinkel met heel veel keus

Super goed en fijn geholpen

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goede en perfecte levering en heel snel

Keurige service

Online bestelling gedaan, lag snel klaar in de winkel.

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!