Goed geregeld

Ideaal beteld en haald het een paar uur later op

We zijn tevreden!

Helemaal tevreden!

Prima winkel

Netjes te woord gestaan en er wordt prima meegedacht.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Ik ben heel tevreden over Toychamp , snelle levering onze kleinzoon helemaal hipper over zijn aap.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Prima en mooie grote winkel

Onze 1e bestelling met online bestellen en ophalen in de winkel. Was een prima oplossing voor niet thuis kunnen leveren van het artikel. Stond klaar en snel geholpen. Zeer verrast door de grote winkel waar we nog even doorheen hebben kunnen lopen, kijken en inspiratie hebben kunnen opdoen en direct een cadeautje hebben gevonden voor een volgende verjaardag.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Duidelijkere adres doorgeven afhaalwinkel in bevestiging

Slecht

Alle 4 de varianten besteld. Vervolgens een mail dat er 3 zijn geannuleerd.. Naar de winkel gereden daar waren er 2 van die varianten wel dus er miste er nog steeds 1. Verkoper kon ook niet vertellen waar deze wel nog op voorraad was...

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Aangeven welke beschikbaar zijn en welke niet

grote hond, snelle levering

Mooie fluffy grote hond, sneller binnen dan verwacht to groot geluk voor onze dochter. goed verpakt

Besteld en opgehaald

Maandag besteld en dinsdag opgehaald. Lag netjes klaar in de winkel. Prima service dus

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Wat was afgesproken om zo precies nagekomen

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Ik heb een luchtbed besteld net voor de vakantie. Gelukkig snel geleverd en niet duur. Jullie krijgen een DIKKE 10

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Top heel blij met jullie Snelle service

1 pakket is vermist

We missen 1 product.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Sneller zoeken naar vermiste pakket

Supersnel geleverd

Mooie winkel, slecht personeel

Personeel helpt de klant totaal niet. Producten staan gewoon op voorraad, maar het staat niet in de winkel. Ze zeggen dat ze in het magazijn zoeken, maar komen met lege handen terug. Dan bestel ik het online, en een half uur later krijg ik bericht dat ik het op kan halen. Uiteraard was ik al thuis. Heb nog gebeld dat ik hier niet blij mee ben, ik moet er een uur voor rijden! Op het moment dat ik het pakket op kom halen, staat dezelfde medewerker die heeft "gezocht" aan de balie om hem af te geven. Hij herkende me duidelijk, maar excuses komen er niet uit. Zooo jammer, want ik was erg onder de indruk van de grote winkel. Maar ik wil er eigenlijk niet eens meer naartoe. Klantenservice bied excuses aan, zegt dat de medewerkers aangesproken worden. Leuk, maar daar heb ik eigenlijk helemaal niets aan. Voortaan gewoon weer naar de Intertoys dus

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? De klantenservice

Prima.

Prima snel gereageerd en geleverd

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling van mijn bestelling.

Onnodige verpakking

Het product was in orde, maar het was echter in twee enorme dozen ingepakt en heeeeel veel plastisch verpakkingsmateriaal. Zo veel, dat het - niet overdreven - een vuilniszak vol plastic was. Het was een plastic vrachtwagen die ik had besteld, die ook zelf in een verpakkingsdoos zat, dus het was totaal onnodig.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? De verpakking

Snelle reactie en doen wat ze zeggen

Digitaal kado voor mijn kleinzoon geregeld om klaar te leggen in de winkel. Kreeg mail toen het klaar lag. Was allemaal erg vlot geregeld!

Prima snelle service

Kiyoh drama door!

Kiyoh moet eens kappen met die mailtjes iedere keer om maar te zeuren om een review.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niks

Klant gerichtheid ver te zoeken in de winkel (Zoeterwoude)

Klantenservice hoofdkantoor was daarin tegen wel zeer correct. Ik bestel 3 item's wat samen een set maakt ik zag dat vestiging Zoeterwoude deze nog op voorraad moest hebben. Wetende dat die nooit 100% zeker is was dat best spannend. Ik heb eerst geduldig de twee uur gewacht die ze aangeven en begon me na 3 uur af te vragen of ze op zondag überhaupt de afhaal orders wel oppakken. Ik ben dus op de bonnefooi in auto gestapt half uur rijden met de kinderen op de achterbank. In de winkel vroeg ik aan de dame die de leiding had en bezig was op een trap met een grote doos of ze voor een klant bezig was. Dit was niet het geval en ik gaf aan dat ik nog geen afhaal bericht had en zag dat de vitrine leeg was nu. Ze gaf aan dat ik gewoon moest wachten op de email. Ik vroeg of ze niet even kon afstemmen. We zijn er mee bezig. Ik zei verast dus u weet waar ik voor kom? Nee we zijn met alle bestellingen bezig en zodra dit klaar is worden ze afgemeld en krijgt u mail. Ik liep enigszins teleurgesteld naar de jongedame aan de kassa waar ook een jongen met dozen bezig was en gaf aan dat ik controllers kwam ophalen. De jongen gaf aan deze gepakt te hebben maar dat ze nog niet afgemeld waren. Nou dat klonk toch best goed. Ik weer terug naar de dame die leiding had (zondag 14 aug). Haar gevraagd waarom ze niet iets meer klantgericht had kunnen zijn. Bij de kassa bleek namelijk dat ze van het streven van na 2 uur ophalen niet wisten. De leiding wist dat ook niet bleek toen maar bleef star en zei ja het blijft een Belgisch bedrijf. Ik vroeg haar wat dit te betekenen had en voor wie ze sprak? Ik gaf aan dat ik alleen door te bestellen de kans kon vergroten niet mis te grijpen bellen was geen optie maar dat was niet 'hun' probleem. De jongeren bij de kassa waren 15 daar mocht ik niet van verwachten dat ze iets zouden weten. Ja echt dit terwijl ze het zelf niet eens wist en verantwoordelijk is voor het functioneren van het team. Ik bleef rustig maar kookte wel inmiddels.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Deze dame verdient het niet om voor klanten te zorgen of voor een Belgisch bedrijf te mogen werken waar ze zich actief van distantieren moest.

Ik had een cadeautje voor onze kleindochter besteld. Kon het de volgende dag in de winkel ophalen.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Groot aanbod en netjes op tijd

We hebben een pennenzak aangekocht en opgehaald in de winkel in Middelburg. Goede opvolging via email. Vriendelijk personeel in winkel Middelburg. Heel mooie winkel met een uitgebreid aanbod.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? -

Makkelijk en snelle levering

Overzichtelijke site. Makkelijk alles te vinden. Snelle levering Ik ben er blij mee.

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!