Heel goed!

100% tevreden

Groot assortiment, fijne service

Veel op voorraad, netjes geregeld met de oohaalfunctie

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Het kado voor mijn kleindochter was alleen nog te verkrijgen in Enschede in de winkel. Nu woon ikzelf er zo’n 300 km vandaan maar mijn dochter woont in die plaats. Het kado besteld en betaald, dochter kon er dezelfde dag om en kleindochter heel blij gemaakt met haar verjaardagscadeau.

Snelle afhandeling

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

2x in Zwolle wezen shoppen en kan niet anders zeggen, wat een fijn personeel en mooie winkel. Overzichtelijk en genoeg variatie. Wat ik wilde was er op dat moment niet aanwezig. Maar werd uitstekend opgelost.

Makkelijk

Eenvoudig te bestellen, ligt klaar zoals beloofd.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? prijzen afstemmen op concurrentie, soms veel te duur

Uitstekende service

De knuffel die ik wilde bestellen, was in drie kleuren beschikbaar, maar bij het bestellen was het niet mogelijk een kleur te kiezen. Na een mailtje werd dit onmiddellijk opgelost, en kon mijn zoontje dolblij zijn GROENE dino in zijn armen sluiten!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Toen ik op de website zat werd ik verrast door de aanbieding dat als je er twee besteld er 1 gratis is top.

Waardeloos

Brandweerwagen gekocht via webshop voor de verjaardag van mijn zoon. De brandweerwagen inclusief batterijen, echter zaten er 2 batterijen in in plaats de benodigde 3. Auto zat onder het stof en na het plaatsen van nieuwe batterijen bleek de auto defect. Knopjes blijven hangen, geluid gaat niet meer uit. Waarschijnlijk is de auto al een keer geretourneerd, niet gecontroleerd en weer verkocht. Jammer!

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Retour gebracht speelgoed controleren voordat het weer verkocht word.

Slecht

Waarom het pakket niet achter latend bij buren of zo ?

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Bezorging

Super goed en snel service

Best price, arrived a day after we ordered

Snelle levering!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Duidelijke site en snelle levering

Als je een horlogebandje zoekt dan ben je hier op het juiste adres. Overzichtelijke site en acceptabele prijzen, daarnaast wordt er snel geleverd.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Eventueel hier ook horloges aanbieden.

Bestelling ging vlot, alleen bij afhalen kon dit maar bij 1 kassa die open was.

Stonden een aantal mensen in de rij, maar 1 kassa open. Terwijl 2 medewerkers met elkaar aan het praten waren.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Artikel meer dan een half jaar niet op voorraad en paar dagen geleden kreeg ik ineens een e-mail met de mededeling dat het artikel weer op voorraad was….zo fijn datToychamp mij niet vergeten was na zo lange tijd. Heel blij met mijn aankoop, snel en keurig geleverd.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Vriendelijk service, bestelling lag klaar.

Pakje besteld, keurige service.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Artikel goede kwaliteit, foto’s komen overeen met de werkelijkheid, goede prijs, snel thuis geleverd

Zeer positief verrast!

Een van de weinige winkels waar je uit verschillende verpakkingen van hetzelfde soortige artikel kan kiezen. Ik wilde een bepaald minecraft figuur en dat kon ik gewoon aangeven!

Slechte ervaring!

Pakje maandag besteld , zou dinsdag worden geleverd, daarna woensdag, toen donderdag en nu vrijdag is het aflever moment niet bekend! Betreft een verjaardagscadeau! Ik ben zeer teleurgesteld.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Voldoen aan afspraken en beloftes

Grandioos

Grandioos

• Bent u tevreden over onze service? Ja
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.

Slechte communicatie

6 producten besteld (actie: 2 + 1 gratis). Blijken ze ineens 2 producten toch niet te hebben. Geef ik duidelijk aan met screen shot haal dan nog 1 product uit de bestelling gezien de actie cancellen ze de gehele bestelling. Tja niet echt tevreden dus makkelijker kon het niet uitgelegd worden..

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Communicatie, bel als je het niet begrijpt

Acties werken niet online

De 2+1 actie op dino’s is leuk maar als je dan twee dino’s krijgt thuis gestuurd en je de gratis dino moet ophalen in de winkel is dat niet heel handig als je niet in de buurt woont. als je vervolgens gaat is niet al het personeel op de hoogte en moet je nog een keer extra terug…

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Acties volledig online laten gaan.

Makkelijk en goed.

Bestellen eenvoudig en levering goed.

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!