Sodemieter op met je ervaringsmailtjes

Sodemieter op met je ervaringsmailtjes Ik heb hier niet om gevraagd.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niet ongevraagd irritante mailtjes sturen

Prima service, snelle levering!

Bestelling geplaatst, in de winkel afgehaald en daar verder gewinkeld. Prima service en veel aanbod!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Leuk aanbod en goede prijzen

Leuke winkel met groot aanbod voor goede prijzen.

Super blij met jullie

Mijn dochter had een furreal beestje gezien en wilde hem graag voor haar verjaardag. Via de site besteld en kon hem de volgende dag al ophalen.

Online click en collect zeer slecht geregeld

Online click en collect zeer slecht geregeld

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Online click en collect zeer slecht geregeld

Vriendelijk en behulpzaam

Na onze online bestelling (Smoby Sweety Corner) werd ik gebeld om te checken of mijn order klopte omdat we niet om de hoek wonen, en om ons te attenderen op de grootte van het pakket.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Ongeïnteresseerd personeel op dat moment

Ongeïnteresseerd personeel op dat moment de dame was en bleef rustig met haar collega door kletsen toen ze hielp.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Personeel bij de kassa gemotiveerd houden

Duidelijk communicatie,

Bestelling lag snel klaar, duidelijke communicatie. Minpunten: Beloofde sleutelhanger werd niet authomatisch aan winkelmandje toegevoegd. Personeel in de winkel is ongeïnteresseerd en niet echt bereidwillig om mee te denken.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Beloftes nakomen, winkelpersoneel scholen in klantvriendelijkheid

Schandalig hoe beschadigd ik mijn kawasaki heb mee gekregen en hoe ik ter woord ben gestaan

Lees hier boven

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Naar een goede oplossing zoeken

Redelijke service

Product snel geleverd.

Goed gedaan

Krijg snelle goeie hulp, dat straight to the point was

Het is prima gedaan

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Weet niet

Kan het niet beoordelen want ik heb het pakket niet ontvangen maar iemand anders door mijn afwezighe

Maar dan toch mails blijven sturen voor een beoordeling.

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Een mail is genoeg. Niet blijven sturen tot dat je antwoord krijgt

Bezorging duurt lang

Heb nog steeds bestelde product niet ontvangen

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Andere bezorgdienst nemen

Heeel slecht

Ik had 2 producten een Pre-order op besteld waar ik 2 maanden op moest wachten het zou 1 augustus in de winkel liggen het kwam iets eerder binnen en toen ik het terug stuurde kreeg ik te horen dat ik maar 2 weken had om het terug te sturen wat moet ik terug sturen van wat ik nog niet eens heb echt heeel schandalig dit heb zo iets nog nooit mee gemaakt met geen een webshop

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Gewoon redelijk blijven zo als andere winkels op deze manier bestel ik noooit meer iets bij toy champ nooit

snel geregeld

nvt

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? ga zo door toppie

Makkelijk

Via de site besteld en opgehaald in de winkel.

Slecht

Ik heb een spelletje gekocht bij de toychamp in amersfoort.. deze werkt niet naar behoren. Wegens verschillende omstandigheden is de bon zoek geraakt maar ik heb de bankafschrift nog. De bon kunnen ze terug vinden maar niet uitprinten. En ik moet maar contact opnemen met het hoofkantoor voor de bon. Dan als ik die heb kan ik terug komen maar moeten ze het spelletje testen.. ze hebben geen switch om dit te testen dus dat word ook nog een opgaven. Echter is die ook niet meer geseald… is deze nooit geweest. Is collega waars vergeten te doen. Het was vrij druk. Verder helpen ze je niet en mag je het uitzoeken. Ook betaal je de hoofdprijs voor artikelen. En als je ze er op aan spreekt kunnen ze er niks mee doen terwijl een bol of andere speelgoedwinkel vele malen goedkoper is.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Prijs verhouding en bon ter plaatsen uit kunnen printen.

communicatie

We zagen een skelter in hoofddorp,maar wilden een ander model ,waarop de verkoper ging kijken waar hij voorradig was het bleek in Alkmaar. Hij zij tegen ons als u deze nu online reservereerd en betaald kunt u hem zo afhalen. Wij hebben zijn raat opgevolgd en zijn naar Alkmaar gereden, daar was niet duidelijk dat we de skelter online hadden besteld en hebben daar 3 kwartier moeten wachten voor dit in orde was en we de skelter mee kregen . We hadden beter meteen naar Alkmaar kunnen rijden en de skelter in de winkel kunnen kopen ,het personeel in Hoofddorp is super en in Alkmaar waardeloos

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Klantenservice

Het is gewoon goed geregeld

Alles netjes geregeld, je wordt ook netjes op de hoogte gehouden via de mail

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goed, bestelde product aanwezig bij kassa.

Toppie

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Te kort in de winkel geweest voor een zinnig antwoord

Goede snelle service

Ik heb voor mijn kleindochter een ijscocar van Vtech besteld, en hij was binnen 2 dagen in huis. Heel fijn, ze zal er veel plezier van hebben.

Kan beter

Redelijk snel geleverd. Alleen had ik aangegeven dat ik het pakket bezorgt wilde hebben bij een afleverpunt. Uiteindelijk werd het bij mijn buren bezorgd zonder dat er ook maar bij ons was aangebeld.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Duidelijkere communicatie

Vlugge afhandeling en betrokken personeel

Onze bestelde spullen waren binnen een paar uur beschikbaar en werden vlug en vriendelijk aan de kassa uitgeleverd

Behulpzaam en vriendelijk

Goed geholpen

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!