Ik heb een mooie auto voor m,n kleinzoon gekocht die ik niet in de winkel aan kon komen , gelukkig kon ik hem bij toychamp nog bestellen Het bestellen ging heel soepel betaald met klarna ging ook heel soepel en hij is fijn volgens afspraak geleverd

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goede service, snel en goed verpakt geleverd.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Pakje kwam iets later dan verwacht.. verder alles okay.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Is goed zoals het is.

zeer goede levering en kwaliteit

prettig zaken gedaan

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? gewoon zo doorgaan

Mijn zoon wilde een bal en heeft met een giftcard het te kunnen bestellen , hij is heel erg blij mee.

Prima geregeld!

Gemakkelijk online besteld en in de winkel laten bezorgen dus geen verzendkosten. In de winkel ook gelijk ingepakt.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Ik heb het speelgoed nog niet echt gezien in werking. Is een verjaarskado. Maar de levering was vrij snel.

Super snel afhandeling

Super goed Hopelijk blijft de winkel in Kerkrade Zou fijn zijn

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Meer keuze speelgoed minnie mouse

Snelle levering en netjes en goed ingepakt.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niks

Vlot en goed

Goede en snelle levering

Onze zoon houdt van dino's. Gelukkig heeft Toychamp een heel groot aanbod. Bestellen is gemakkelijk, de levering is snel en compleet. Wij blij, zoon ook blij!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goede site, snel bezorgd.

Keurig verpakt.

Veel keuzes

Genoeg speelgoed voor verschillende leeftijden te krijgen.

Vriendelijk geholpen

Helaas kon mijn bestelling niet verzonden worden, maar er werd tijd genomen om mijn bestelling online aan te nemen en te controleren zodat ik zeker wist dat mijn bestelling in de winkel klaar zou liggen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Artikel toch verzenden als klant ver weg woont

Artikelen en aflevering prima maar de shippingkosten in geen verhouding veel te hoog

Dit artikel zou zoals bij de meeste internet bedrijven gratis moeten worden verzonden of per post als het anders wordt verpakt

• Bent u tevreden over onze service? Nee
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zie eerdere opmerking

Veel aanbod, goede prijzen en snelle levering

Fijne webshop, uitgebreid aanbod

Slecht

Ik heb een hele slechte ervaring met Toychamp.nl. Dit omdat ik twee producten heb besteld waarbij ik duidelijk aangaf als product niet op voorraad is, ik GEEN vervangend product wilde. Toen werd 1 van de producten geannuleerd om die reden maar de ander zou ik wel ontvangen, eenmaal aangekomen zat er toch een ander product in. De reden dat ik online bestelde was dat ik heel erg druk ben en geen tijd heb om naar de winkel te gaan en nu moest ik alsnog naar de winkel door deze domme fout van Toychamp aangezien ik wel op tijd een kado moest hebben en anders weer jullie product naar een postnl punt moest brengen voor retour en dan alsnog weer elders bestellen, ik werk zelf heeel veel, die tijd heb ik niet. Om die reden dacht ik, ik ruil het wel bij de Toychamp winkel aangezien op de website werd gesuggereerd dat er voorraad zou zijn van de beide producten die ik nodig had. Helaas klopte ook dit niet. Al met al ben ik veel tijd en ook geld kwijt voor niets. Voor niets verzendkosten betaald, voor niets mijn tijd en benzine moeten verspillen door naar de winkel te rijden door de fout van Toychamp.nl. Daarbij heb ik mijn geld voor het product dat geannuleerd is ook nog steeds niet terug. Al met al een hele slechte ervaring. En dat dit in deze tijd nog op deze manier gaat vind ik dat Toychamp.nl nog heel veel kan leren van alle andere online shops. Zoals bijvoorbeeld voor het bestellen al aangeven of een product wel/niet voorradig is of niet en mocht het onverhoopt toch voorkomen dat na het bestellen een product niet op voorraad blijkt te zijn betaal mensen dan gelijk terug. Hoe het nu gaat is echt NİET oke!!

• Bent u tevreden over onze service? Nee
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Laat de voorraad op de website kloppen met de werkelijkheid. En betaal mensen binnen 2 dagen terug ipv 14 dagen. En controleer goed voordat je mensen een product toestuurd of dat ook het product is dat ze hebben besteld!!!

Mooie winkel

Online besteld, goede communicatie over verloop van bestelling. Snelle verwerking van de bestelling, gratis afhalen in de winkel.

product conform verwachting

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Ik had voor mijn bestelling afhalen in de winkel geselecteerd. Product lag binnen een uur klaar waarna ik een mail kreeg. Ervaring in winkel zelf was ook prima.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Prima als je weet wat je zoekt

Om rond te ‘neuzen’ is het geen handiger site maar om gericht te bestellen is het goed te doen

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Op de site fijner laten zoeken

Geweldige grote speelgoedwinkel voor jong en oud

Goed geholpen! Vriendelijk personeel.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Beter drukte bij kassa in de gaten houden

Prima en snelle levering

Handig en duidelijk

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Wat een prachtige grote winkel, ruime keuze! Dus ik ga in vervolg eerst hier heen ! Dacht dat dat wel positief was!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Geen idee

Fantastisch en snel!

Goede en snelle service!

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!