Verkeerde artikel geleverd!!!

Ecanto pop besteld en deze kon in 2 opties. Hebben ze de verkeerde opgestuurd. Echt zeer slecht!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Alles, behalve bezorgsnelheid.

Had een bestelling gedaan en kreeg binnen een kwartier een mail dat ik het kon ophalen. Prima, goede service

Supersnel, scherp geprijsd!

Mooi product, scherp geprijsd en snel verzonden!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snel geleverd en leuk extraatje erbij.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Andere transporteur geen gls

Ongeduldige verkoopster. Niet blij mee zoals zij mij behandelde.

Heb via internet besteld. Denk dan kost het niet veel tijd om het product te zoeken. Bij de kassa was de vrouw niet erg vriendelijk en totaal ongeduldig.

Gewoon goed

Goed en netjes verzorgd snel bezorgd. Top

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snel geleverd en kreeg nog een klein kadootje erbij mega bedankt

Heel klantvriendelijk geholpen

Online besteld en betaald cadeautje lag al klaar en ik mocht vrij gebruik maken van het inpakpapier

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Nette bezorging en nog bedankt voor het extra cadeautje. Zal m'n neefje blij mee zijn

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Retour sturen niet kosteloos en langdradig

Ik vind het vervelend dat ik niet zonder tussenkomst van Toychamp het bestelde artikel retour kan doen. Er is niet al een retourformulier of instructie bij levering. Na 3 mailtjes kreeg ik een retourformulier waarna ik zelf de verzendkosten moet betalen. Hoewel ik de hele bestelling retour deed.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Het retourbeleid

was zeer goed en snel

alles ging erg soepel

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Traag systeem, klant onvriendelijk en geen beleving

Zie hierboven

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Pas op voor scherpe randen

Helaas was het niet mogelijk om bij het bestellen aan te geven dat de glijbaan bezorgd moest worden. Afhalen was de enige mogelijkheid. Bij gebruik bleek dat de glijbaan op verschillende plaatsen scherpe randen had. De kinderen kregen schrammen op hun benen. Het zou beter geweest zijn wanneer de leverancier / Toychamp de randen glad geschuurd had.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Aflevermogeijkheid. Controle op scherpe randen

In 1 woord top

Snel geleverd Goed ingepakt En snel Het produkt was top

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Hebt 2 vrachtwagen besteld maar 1 was niet op voorraad. Email er over gekregen. Een andere ontvangen met een extra cadeau. Super lief. Bedankt!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Voldoet niet helemaal aan verwachting.

Wij hadden snel een kadootje nodig en dachten dat opgelost te hebben dmv een kadobon te regelen. Dit hadden wij ‘s avonds, na kantoortijd, geregeld om de volgende ochtend al vroeg nodig te hebben. We hadden de mail ook direct verwacht, na betaling. Nu denken wij dat kadobonnen online alleen verwerkt worden op werkdagen, want de volgende werkdag hebben we inderdaad een mail ontvangen met de kadobon. Dat is wel goed om van te voren te weten….

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Vermelden op de site dat online kadobonnen alleen op werkdagen worden verwerkt.

Het is gekomen met een kleine cadeautje erbij ❤️

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Andere bezorg bedrijf

Snel geleverd en goed verpakt

Wederom LOL b besteld voor mijn dochter. Het blijft duur maar het is ook erg leuk spul.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Een geweldig waterpret speelgoed!

Dit speelgoed voor mijn kind gekocht, ze geniet steeds opnieuw wanneer zij ermee apeelt. Heel gaaf!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Op het verkeerde adres geleverd.

Mijn dochter heeft een knuffel besteld bij jullie op donderdag 26 mei. Toen kregen wij een mailtje dat hij was geleverd maar we hebben niks ontvangen. We zagen tot onze verbazing dat er 2 verschillende pakketnummers in 2 verschillende mails stonden. Het pakket was afgeleverd in Wijchen door ene Astrid terwijl dat heel gek is want je moest een ordernummer laten zien. Ik weet niet of dat aan GLS ligt of aan toychamp maar ik vind dit echt erg.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Dat de pakketjes gewoon op het juiste adres worden geleverd.

Hels goede service!

Snel en netjes verzonden! En super leuk dat er een cadeautje bij zat!!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Gabby's dollhouse aan jullie assortiment toevoegen :)

Speelgoed goed. Aflevering slecht

Het speelgoed ziet er leuk uit. Stond op verlanglijstje tweeling kleindochters. Heb het nog niet gegeven dus ik hoop dat ze er blij mee zijn. Ben niet tevreden met de aflevering. Zag op mijn mail dat het pakje afgeleverd was en dat ik voor ontvangst heb getekend. HEB IK NIET GEDAAN. Ik heb het pakje op de stoep gevonden. Misschien een ongeduldige bezorger?. Wij waren gewoon thuis

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? aflevering

Nieuwe producten, goede prijzen en snelle levering

Ik ben ontzettend tevreden met de producten, de prijzen en snelle levering. Online bestellen is overzichtelijk en makkelijk.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Achteraf betalen zonder extra kosten

Snelle goede levering

uiteindelijk goed!!

eerst heel slecht door geen levering.....

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? andere vervoerder

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!