Super top snel geleverd
Snelle levering netjes verpakt
Ruime keus, veel betalingsmogelijkheden en de verzendkosten zijn ook te overzien.
Mijn bestelling 2 artikelen nog niet volledig geleverd. 1 artikel ontvangen en andere artikel kwijt?? zijn aan het uitzoeken of het aan Toy champ ligt of aan de vervoerder GLS want ik heb het echt niet ontvangen. Tot nu toe nog niet te vreden Kom hierop terug
Hier zou ik niet gauw weer bestellen. De helft van de bestelling bleek na betaling niet leverbaar. Een week later heb ik mijn geld nog niet terug. Toen de rest vd bestelling geleverd werd zat er een ander product in de doos dan besteld. Nu moet ik nog maar zien of de retourprocedure dan wel goed werkt bij ze.
2 producten voor de verjaardag van onze dochter besteld. Een dag later al ontvangen. Met zelfs nog een extra zakje Lego. Helemaal top!
Ik had online een bestelling geplaatst en de enige optie was afhalen bij de winkel dus ik koos daarvoor. Aangezien het vakantie was en ik redelijk laat was met een cadeau kopen kon ik het niet meer ophalen zonder mijn zoon. Aangezien het zijn verjaardagscadeau is was het niet leuk als hij het zou zien dus ik had gevraagd of ze het konden inpakken voor mij. Dit hebben ze gedaan en eenmaal in de winkel verliep het ophalen ook heel soepel. Mijn zoon zal veel plezier beleven aan zijn watertafel. Bedankt hiervoor!
Mijn bestelling was half gecanceld. Dit was van tevoren aangegeven dat dit kon gebeuren en je krijgt netjes een e-mail met wanneer je je geld terug kan verwachten. Snelle verzending, super tevreden.
Robo alive snake besteld voor mijn zoontje zijn verjaardag werd de volgende dag geleverd en er zat nog een leuke attentie bij zakje lego we gaan zeker vaker bestellen
Ik had online het product gereserveerd bij de winkel én betaald. Om tijdig het cadeau in huis te hebben, ben ik daarna naar de winkel gegaan. Logischerwijs duurde het even dat de bestelling verwerkt was. Echter toen ik een mail ontving dat het product klaar stond, kon ik het wel meenemen, maar de bon werd niet meegegeven “omdat het systeem het nog niet had verwerkt”. Dat, terwijl ik alles al had betaald, maakt een omslachtige indruk. Het was sneller geweest het product zelf uit de winkel te halen, af te rekenen en daarna de bestelling te annuleren… veel bureaucratie. En de bon zit nu ergens in een map in de winkel….
Fast shipping
Ik heb lego gekocht bij Toy Champ en ben zeer tevreden met jullie groote assortiment.
Hi Tim, Bedankt voor je goede review. Leuk dat je zo tevreden bent over ons assortiment. Wij proberen natuurlijk een groot en uitgebreid assortiment aan te bieden zodat iedereen voldoende keuze heeft. Hopelijk mogen we je binnenkort weer verwelkomen in één van onze winkels. Vriendelijke groeten, Het ToyChamp-team
Het lag al klaar bij de kassa. Snel afhalen. Goeie service
Hi Karen, Bedankt voor je goede review. Fijn om te vernemen dat je tevreden bent over onze Clickt & Collect service. Uiteraard proberen onze winkelmedewerkers de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Leuk dat je dit waardeert. Hopelijk mogen wij je binnenkort opnieuw verwelkomen. Vriendelijke groeten, Het ToyChamp-team
Niet vriendelijke personeel Alls je goeden morgen zegt zegen ze niets trug en ik moest een sow model mee nemen die al in elkaar was gezet dat wou ik niet heel moeilijk deed ze en moest maar nemen niet vriendelijk dus
Goedemiddag Sylvanna, Bedankt voor je eerlijke review! Ik heb je naar aanleiding van deze review een mail gestuurd. Je mag ons altijd even terug contacteren. Het ToyChamp-team.
Jammer dat er vanuit de winkel niet verzonden word. Nu moest ik iemand vragen of ze er toevallig in de buurt kwamen want voor mij is het gewoon weg, veel te ver.
Hi Martine, Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Wij leveren aan huis in zowel België als Nederland. Enkel producten die wij op voorraad hebben in ons webshopmagazijn, zijn beschikbaar voor levering aan huis. Bepaalde artikelen zijn enkel verkrijgbaar in onze fysieke ToyChamp winkels. Het klopt inderdaad dat wij niet de mogelijkheid hebben om iets vanuit de winkel op te sturen. Vriendelijke groeten, Het ToyChamp-team
Snelle en betrouwbare levering tegen redelijke prijs.
Hier een zandauto van little tikes gekocht. Hendel brak na 1 minuut spelen al af. Hierover geklaagd en we weer gezegd dat hier geen garantie op zat maar dat ze contact hadden gehad met de fabrikant en dat ik de auto mocht opsturen. Na een week krijg ik hem retour afzender?? Ja foutje van hun contact met postnl ofzo, of ik hem nog een keer wil opsturen. Ja dag!! Zeker weer 7,25 betalen en dan hopen dat het goed gaat. Nee ik heb mijn leergeld betaald. Volgende keer weer mooi bestellen bij bol.com waarbij ik gratis kan terugsturen en meteen een vervangend product krijg.
Snel en zeer efficiënt
Er was een deel niet geleverd, na contact direct opgelost en nog kleine attentie bij de nalevering
Meldingen na de bestelling waren efficiënt en duidelijk en de levering was naar wens.
goed e service.
Fijne winkel
Snel geleverd.
Prettig
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!