Zie boven
Goed en snel geholpen. Vriendelijke mensen
Nadat mijn zoon 2 poppetjes besteld van Fortnite ontvang ik een bevestiging van de bestelling. De volgende dag krijg ik op het zelfde tijdstip twee mails. De ene mail zegt dat beide poppen verstuurd worden. De andere mail zegt dat een poppetje niet geleverd kan worden en dat ik mijn geld daarvoor terug krijg. Twee dagen later krijgen we het poppetje waarover gemaild was dat die niet leverbaar was. Het andere poppetje is niet geleverd. Ook heb ik nog geen geld ontvangen voor het poppetje wat niet geleverd is. Dit speelde zich vorige week zaterdag af(toen arriveerde de bestelling). Ik wacht deze week nog af of het bedrag teruggestort wordt en anders zal ik zeker contact opnemen.
Goedemiddag Miranda, Bedankt voor je feedback. Wij hebben je een mail gestuurd in verband met je review om wat meer uitleg te geven. Indien je nog vragen hebt mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Het ToyChamp-team.
Online besteld en voor ophalen in het filiaal gekozen. Kreeg snel bericht dat het klaar lag. Assortiment is prima en ook de winkel zelf is mooi.
Hi Iggy, Bedankt voor je aankoop bij ToyChamp en voor je fijne review! We zijn blij om te vernemen dat je tevreden bent over de service van Click & Collect. Uiteraard doen de collega's van alle vestigingen elke dag hun uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk klaar te maken. Fijn dat je dit waardeert! Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in één van onze vestigingen! Het ToyChamp-team.
Mijn zoon heeft op 27 juli 2020 een playstation 4 gekocht met een extra dualshock 4 controller. Nu enkele maanden voordat de wettelijke garantie van 2 jaar is verlopen begint de extra gekochte controller te driften. Ik ben samen met zoon hiermee teruggegaan op 20 maart 2022 naar de winkel waar hij deze gekocht heeft. De dame die onze hielp gaf meteen aan dat er geen garantie meer was en dat we bij Sony moesten wezen. Na aandringen heeft ze controller ingenomen. Na 3 weken zijn we teruggegaan naar de winkel om de controller op te halen. Helaas blijkt het driften nog aanwezig te zijn. We zijn weer teruggegaan op 10 april 2022. We kregen alleen een telefoonnummer van Sony. Ik vind het onbegrijpelijk dat er nog steeds winkeliers zijn die de regels met betrekking tot garantie overtreden. Op z'n minst had de winkelier de controller kunnen op sturen naar Sony en mocht het een defect zijn die gebruiker gerelateerd is dan hadden de kosten voor mijn zoon geweest en dat begrijp ik. Als consument heb je minimaal 2 jaar garantie waarvan je nu nog het eerste half jaar niet hoeft aan te tonen dat het je eigen schuld is behalve als het duidelijk dat de consument heeft gerommeld. Ik raad deze winkel dan ook ten zeerste af.
Goedemiddag Remco, Bedankt voor je eerlijke review! Ik heb je naar aanleiding van deze review dan ook een mail gestuurd. Je mag bij vragen steeds contact met ons opnemen. Het ToyChamp-team.
Online besteld en lag netjes klaar bij de kassa (dus gedaan wat ik vroeg) Beetje jammer van het luidde gepraat/ongeïnteresseerd naar de paar klanten in de winkel. Er werd vanalles verteld en gezegd maar daar word je als klant niet vrolijk van.
Hi Iris, Eerst en vooral bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je een minder goede ervaring hebt gehad in één van onze ToyChamp winkels. Zou je kunnen aangeven in welke winkel je precies was langsgegaan? Je mag dat sturen naar [email protected] dan nemen we het vandaaruit intern verder op. Alvast bedankt voor je reactie.
Eenvoudig bestellen, afhalen in winkel, en achteraf betalen.
Het cadeau voor mijn nichtje hadden jullie gelukkig op voorraad, de volgende dag al bezorgd. Echt top!
Prima goed en snel.
Mooie aanbieding en met goede service ontvangen.
Voor de 2e keer een bestelling gedaan en weer keurig verpakt en op tijd geleverd. Product in goede staat.
Keurig op tijd geleverd. En ook nog eens een stuk voordeliger dan de andere speelgoedwinkels!
online bestellen bij toyChamp ideaal voor de feestdagen,nu weet je dat het product aanwezig is,met vriendelijke dank,mijn klelnkinderen zijn happy,en dat is belangrijk.
Hi Jo, Bedankt voor je aankoop bij ToyChamp en voor je leuke review! We zijn blij dat je tevreden bent over onze Click & Collect service. Ook is het fijn om te vernemen dat je kleinkinderen happy zijn, dit vinden wij natuurlijk zeer belangrijk. Hopelijk mogen wij jou binnenkort opnieuw verwelkomen in onze webshop of in één van onze vestigingen. Het ToyChamp-team
Snelle levering.
Goede prijs, snel geleverd!
Alles lag op tijd klaar en het personeel wist direct welke order ik geplaatst heb
Hi Jason, Bedankt voor je aankoop bij ToyChamp en voor je goede review. Het is fijn om te vernemen dat je tevreden bent over onze Click & Collect service. Uiteraard doen onze winkelmedewerkers iedere dag hun uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk klaar te maken. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in één van onze vestigingen! Het ToyChamp-team
Snel en betrouwbaar
Ik heb een bestelling opgehaald.
xx
De klantenservice medewerker heeft goed geholpen waardoor ik het juiste product snel geleverd kreeg.
Hi Adriana, Bedankt voor je feedback en je leuke review. Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice, dit is voor ons natuurlijk erg belangrijk. Wij proberen iedereen zo goed mogelijk verder te helpen. Hopelijk tot binnenkort op onze webshop of in één van onze vestigingen. Het ToyChamp-team
Snelle service en goede producten
Heb mijn bestelling bij jullie geplaatst en direct afgerekend ,vanwege de beloofde snelle levering. vervolgens krijg ik 2x een berichtje van GLS dat t pakketje bezorgd wordt en 2x gebeurd t niet. nu zou t vandaag geleverd worden . Én zijn wij gisteren naar een verjaardag geweest met lege handen, terwijl we een cadeau van 50 euro aan jullie betaald hebben.
Een speelgoedwinkel waar je bijna niet kan kiezen, zoveel staat daar. Uiteindelijk toch maar gekozen om het online te bestellen. Wel jammer dat alles staat ingepakt in dozen, wardoor je niet iets kan uitproberen.
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!