Snelle levering en alles was op voorraad ik ben tevreden
Prima service.
De voorraad zoals vermeld op de website klopt regelmatig niet. Er wordt hierbij aangegeven dat een artikel voorradig in een bepaalde winkel is; echter op het moment dat je het artikel besteld om af te halen bij de winkel blijken de artikelen toch niet voorradig. Hetzelfde met de voorraad zoals vermeld bij online bestellingen. Op de website staat aangegeven dat een product voorradig is. Echter op het moment dat je het online besteld, omdat het in de winkel niet voorradig bleek te zijn, blijken de producten ook daar niet voorradig te zijn. Gevolg: 2 bestellingen geplaatst en betaald, beide bestellingen geannuleerd omdat ze niet voorradig waren en nu 4 weken wachten op de terugbetaling van de reeds betaalde gelden
Goedemiddag Marieke, Bedankt voor je feedback. Wij hebben je een mail gestuurd in verband met je review om wat meer uitleg te geven. Indien je nog vragen hebt mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Het ToyChamp-team.
Vriendelijk geholpen al moesten we wel even zoeken naar personeel.
Heel fijne ervaring.
Snelle levering en goede prijs.
Snel besteld en snel geleverd
Al vaker iets besteld en altijd alles goed gereageerd en producten snel af te halen.
Hi Bianca, Bedankt voor je feedback en de goede review. Fijn dat je zo tevreden bent over onze Click & Collect service. Uiteraard proberen wij iedere bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Hopelijk mogen wij je snel weer verwelkomen op onze webshop of in één van onze winkels. Vriendelijke groeten, Het ToyChamp-team
Erg vriendelijk
Ik had squishmallows..besteld..zat een vlekje in..was de laatste. Kreeg tien procent korting.. En nam een andere kussen mee ..m'n dochter was jarig..ze vroeg aan iedereen een kussen..en Manuela heeft gezorgd dat ik de nieuwe mee kreeg gevacumeerd,. Makkelijker voor m'n scootmobiel.. vandaag weer andere wezen halen voor de verjaardag
Lekker snel en makkelijk
Ik heb een boekje besteld. Bij ophalen kon ik hem volgens de winkel nog niet ophalen. Ik had de mail gekregen maar blijkbaar zit er verwerkingstijd tussen…. Dus je krijgt de mail dat je het mag ophalen en dan moet je nog wachten. Of ik niet een half uur later kon terugkomen. Ik kon hem ook meenemen zonder bon. Ik wilde graag de bon omdat het voor een kinderfeest was zodat ik deze kon terugbrengen als hij hem dubbel kreeg. Dat kon niet gaf de mevrouw aan. Boeken mogen niet terug. Ik gaf aan dat ik dit raar vind. Mevrouw geeft aan dat dit aan de kassa erbij wordt gezegd. Tja ik heb het boek besteld online dus niet aan de kassa ( met click en collect) , helaas niks aan te doen. Ik had het al betaald dus had al geen keus meer. Je raad het al hij kreeg het dubbel. Zeer slecht dit
Zie opm. híerboven.
Assortiment is groot, prijzen zijn goed, snelle levering en goede en snelle communicatie als er een vraag is.
Snel geholpen
Groot assortiment speelgoed,top
Hi Karen, Bedankt voor je aankoop bij ToyChamp en voor de leuke review. Uiteraard willen wij een groot assortiment van speelgoed aanbieden zodat onze klanten voldoende keuze hebben tussen verschillende producten. Hopelijk tot binnenkort op onze webshop of in één van onze vestigingen. Vriendelijke groeten, Het ToyChamp-team
Fast delivery, all the time they keep you post of the progress of your order.
Bestellen ging makkelijk en snel. Ophalen eveneens
Snel geleverd. Jammer dat 1 artikkel niet leverbaar is en dat dit nog niet van de rek bjj klarna afgehaald is Ga ervan uit dat dit alsnog gebeurd. Verder prima bedrijf nog nooit problemen mee gehad
Hi Jolanda, Bedankt dat je voor ToyChamp koos en voor je goede review. Wanneer er een artikel wordt geannuleerd uit je bestelling, zal de rekening van Klarna automatisch aangepast worden. De verwerkingstijd hiervoor bedraagt maximum 14 dagen, uiteraard proberen wij dit altijd zo snel mogelijk in orde te maken. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in één van onze vestigingen of op onze webshop. Vriendelijke groeten, Het ToyChamp-team
Ik heb met veel plezier mijn online bestelling opgehaald. Personeel is vriendelijk, alles was snel geregeld. Daarnaast heb ik iets anders in de winkel gekocht. Heel breed assortiment.
Makkelijk bestellen, snel en netjes verpakt en bezorgd bezorgd.
Heb het besteld via de site en in de winkel opgehaald
Ik werd snel en correct geholpen
Prima snelle service,
Groot assortiment, goede prijzen met leuke aanbiedingen. Prima website, eenvoudig bestellen en de bestelling werd snel in orde gemaakt voor afhaling.
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!