Snelle levering, duidelijke communicatie en vriendelijk personeel

Het bestellen ging heel simpel, een mail toen de bestelling klaar was en ik werd vriendelijk geholpen in de winkel. Het was een fijne ervaring.

Goed!

Dat was de eerste keer dat ik speelgoed van Toy Camp kocht. Ik heb online besteld en zelf opgehaald. Ik zal weer speelgoed van deze winkel kopen.

• Bent u tevreden over onze service? Ja
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.

pop te duur!

Ik heb een pop gekocht die 10 euro duurder is dan bij de concurrent. Ik heb Toychamps gebeld en het uitgelegd dat de pop bij een ander goedkoper was. De verkoopster interesseerde het niet. Zij was ook heel nors. Mensen ga eerst vergelijken. Voor mij nooit geen Toycamps weer.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? geenprijsverschil met de concurent

Bevestiging van bestelling en annulering van Toychamp

Bevestiging gekregen dat bestelling klaar gemaakt zou worden. Op website te zien dat er winkelvoorraad is en binnen paar uur bericht dat bestelling (deels) geannis en ik geld terug gestort krijg binnen 14 dagen. Ik had maar 1 product ontvangen en de email over anulleriwas dus niet duidelijk

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Duidelijk email wat er geannuleerd is en geen winkelvoorraad tonen als het op hetzelfde dag besteld is zelfde dag plotseling geannuleerd word door winkel

Hele leuke winkel

Heel erg grote assortiment met hele leuke dingen

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goed en zeer snel geleverd

Een hele leuke kindermotor online besteld, zag er ook heel mooi uit. Onze kleinzoon heel erg blij mee gemaakt. Ook de levering was echt super snel, meteen de volgende dag na bestellen geleverd.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Ik was te snel voor het systeem :) ,goed opgelost!

Door dat ik te snel in de winkel was (online bestelling) wilde het systeem niet meewerken, toch tevreden naar huis met mijn nieuwe aanwinst!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? zou niet weten

Klantonvriendelijk personeel bij Toychamp Alkmaar

Mijn moeder op leeftijd wilde afgelopen week een via internet besteld cadeau voor haar kleinkind bij het filiaal in Alkmaar afhalen. Helaas is zij niet handig met haar smartphone en kon ze de bevestigingsemail van de bestelling niet tonen aan het personeel toen ze de bestelling wilde afhalen. Haar legitimatiebewijs had ze wel bij zich, maar de 2 medewerksters weigerden de bestelling mee te geven zolang ze de bevestigingsemail niet kon laten zien of een andere oplossing te vinden. Erg jammer dat het personeel geen rekening houdt met ouderen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Klantvriendelijkheid en minder star vasthouden aan procedures (gezond verstand gebruiken)

Snel-goed(koop)

Levering was snel en incl bezorging nog steeds goedkoper dan andere sites.

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Keurig verpakt en levering vlgs afspraak

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Prima toys, verzending tikkie traag

Op een donderdagmiddag een bestelling gedaan omdat het product niet voorradig was in 'mijn' filiaal. Afgaande op de stelling 'binnen twee dagen in huis' dacht ik op tijd te zijn voor een verjaardag op zondag. Op zaterdag kreeg ik bericht dat de levering maandag zou plaatsvinden, dus stond ik op zondag met lege handen. Jammer maar Toychamp is nu toegevoegd aan mijn lijstje van webshops die hun slogan(s) niet kunnen waarmaken. Ik beveel de shop wel aan vanwege assortiment/prijs maar niet voor just-in-time bestellingen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Leverbeloftes strikt nakomen

voor herhaling vatbaar

leuk ontvangst, goed informatie van personeel

Geen geluid

Knuffel gaf geen geluid meer!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Voor verkoop check of product heel is en werkt

Bestelling online geplaatst en opgehaald in de winkel. Keurig op de hoogte gehouden van de status en dag na bestelling lag bestelling al klaar in de winkel.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Groot assortiment mooi leuk goed kwaliteit speelgoed

Goed verpakte en snelle levering

Gewoon super

Goeie snelle levering

Veel speelgoed, niet klantvriendelijk

Veel speelgoed om uit te zoeken. Snel op te halen in de winkel. In de winkel was weinig personeel, dat niet geïnteresseerd was.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Klantvriendelijker personeel

Prima! Snelle levering

Bestellen en binnen 2 uur ophalen! Prima

Oké.

De levering duurde erg lang. Product was precies zoals beschreven dus hartstikke goed.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Levertijd.

Snelle levering en goed verpakt.

Als enige hadden ze hier de nieuwe figuurtjes van LOL. Ze zijn wel aan de prijs maar erg leuk.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

De volgende dag al geleverd.

Prima.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Ruim assortiment, goed geprijsd en snel thuis!

Heel blij met Toychamp! Ruime keuze, altijd snel thuisbezorgd en anders kan ik het ophalen in de winkel. Dit is mijn favoriete speelgoedwinkel!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goede service en bestelling snel geleverd

Tevreden klant

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!