Lego besteld en gelijk uit het winkel opgehaald met echt concurente prijs.
Speelgoed in de winkel gekocht dat ik een week later wilde ruilen (dubbel gekregen). Blijkt dat je niet je geld terug kunt krijgen. Dat had ik moeten lezen op een A4-tje met kleine letters bij de kassa. Belachelijk!
Het product was beschadigd. Iemand anders heeft het voor mij opgehaald (click en collect) en thuis mocht ik zelf bepalen of ik hiermee akkoord ging. Er werd gezegd dat het waarschijnlijk een showmodel was.Er was toegezegd dat ik dit zonder probleem terug mocht brengen. Toen ik de beschadiging zag heb ik het product terug gebracht. Twijfel achtig werd mij met pijn en moeite een tegoed bon gegeven terwijl anders toegezegd was.
Hi Daniëlle, Bedankt voor je feedback. Heel jammer om te horen dat je een negatieve ervaring hebt overgehouden aan je ToyChamp bezoek, waarvoor onze excuses. We zullen uiteraard navraag doen in de ToyChamp winkel in Almere om te horen wat er precies is misgelopen.
Snelle levering laagste prijs!!
Zoals in bestelling aangegeven kon ik de volgende dag al artikelen ophalen in winkel Alexandrium. Netjes en snel geholpen. Minpunt, kado,s worden niet ingepakt en ook hangt er geen rol, zodat je het zelf kunt verpakken. In corona tijd een mooie papieren tas o.i.d.
Prijs en kwaliteit kan niet beter.
Snelle levering wel jammer dat niet alle producten online te bestellen zijn terwijl ze wel in de webshop staan.
Snel en correct
Overzichtelijke website en een bestelling was dan ook zo geplaatst. De voorraden zijn goed inzichtelijk en zodoende de bestelling opgehaald bij de vestiging in Groningen. Ik kreeg al heel snel bericht dat het artikel klaar lag om afgehaald te worden. Ideaal!
Leuk
- erg leuke, fijne en schone winkel - helaas wel te weinig personeel voor de gigantische hoeveelheid speelgoed.
Nadat ik achteraf gezien teveel betaald had voor mijn aankopen in vergelijking met andere winkels, ben ik de klantenservice gaan raadplegen. Dit was op 24 januari en heb nog steeds geen respons gehad. Heel erg slecht en zeer klantonvriendelijk. Ik geef ze nog deze week de tijd voor een oplossing.
Hi Chris, Bedankt voor je bericht en je feedback. Zou je ons even kunnen aangeven via welk platform je ons gecontacteerd had dan kijken we het meteen voor je na!
Je hebt al online betaald voor je bestelling. Kom je in de winkel mag je achter in de rij aansluiten voor de kassa! Ben je eindelijk aan de beurt, moet je wachten tot dat de bestelling van achter uit de winkel naar de kassa wordt gebracht, door een medewerker die niet weet bij welke kassa hij moet zijn. Vervolgens is je bestelling bij de juiste kassa gaat de kassamedewerker op haar gemak de volgende klant helpen met afrekenen. Sta je daar wortel te schieten en covid te vangen omdat er geen ruimte is om afstand te houden. Dus online kopen en zelf even oppikken is er niet bij, bij Toychamp. Ik kwam natuurlijk op het moment dat het heel druk was in de winkel. En die nieuwe jongen moet natuurlijk nog even leren bij welke kassa hij moet zijn. En een afhaalpunt is eigenlijk niet rendabel omdat ik de enige ben die komt afhalen, want alleen 'mijn' dochter is ongeduldig. En het is ook helemaal niet te combineren met een kassa. En omdat ik al betaald had hoef je als bedrijf natuurlijk niet meer zo hard te lopen voor je klanten, want er is toch geen concurrentie. Ik was er eigenlijk wel een beetje klaar mee, maar omdat jullie om mijn mening vroegen en ik nog wel even voor jullie wil nadenken over hoe jullie het beter kunnen aanpakken, hierbij mijn ervaring. Misschien dat ik volgend jaar nog eens een poging waag en kijk of jullie het dan wel begrepen hebben. Succes!
Speelgoed was netjes geleverd in een stevige kartonnen doos en in stevige verpakking. Zonder beschadigingen. Alles ruim getest met bt en sd kaart, Dochterlief zingt uit volle borst mee op liedjes. Kortom...top kado en speelgoed. Ik bestel vaker bij deze winkel Mvg Erick elderman
Snelle levering!
Een bestelling gedaan .met ophalen in de winkel.verjaardag cadeautje. Wachten op mail dat het binnen was gekomen met ophaal bericht. Na 9 dagen nog niks gehoord. Moest met vrienden toch even in de winkel zijn .en dacht ik vraag het gewoon even. Lag allang klaar. Baal hiervan
Prima geholpen en snelle service
Snel het gewenste gevonden op een overzichtelijke website. Snelle en correcte levering.
Ben dik tevreden...Precies op tijd en een aardige chauffeur ook nog !!
Zoals hierboven omschreven! Ondanks ik een stukje moet rijden voor deze winkel, rij ik er graag heen.
De avond van te voren online een bestelling geplaatst om de dag erna op te halen in een nabij gelegen winkel. Netjes een mail gehad die ochtend en kon het meteen ophalen. Personeel was minder vriendelijk en erg nors naar mijn mening. Mag aan gewerkt worden als je in een speelgoedwinkel werkt..
Bestelling was snel geplaatst, alles was duidelijk en de aflevering was ook goed geregeld.
Snelr geleverd goed verpakt . De prijs voordeliger dan bij anderen.
Groene dinosaurus gekocht via webshop. Ipv vrijdag wordt er maandag geleverd. Maak verpakking open zit er een oranje dinosaurus in. Benieuwd wat mijn zoon er morgen van gaat zeggen.
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!