Enorm slecht

Voor een verjaardag ( nichtje werd 4 ) haar lievelings tas en beker besteld van L.O.L. Via click en Collect. Normaal gesproken kan je het de dag erna ophalen. Ik had op vrijdag besteld en het maandag avond nodig. Dinsdag kreeg ik pas de mail dat het voor mij klaar lag. Maar dat wel de tas geannuleerd was door jullie want hij was er schijnbaar niet. Ik heb dus halsoverkop een ander kado moeten kopen om niet zonder lege handen op haar verjaardag aan te komen zetten.

• Bent u tevreden over onze service? Nee
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Alles

Bestellen online en ophalen prima

Ik ging direct door om het cadeautje af te geven en broek zou u het kunnen inpakken. Maar helaas ze hadden geen inpakpapier zei de dame.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zorgen dat er ten alle tijden inpakpapier aanwezig is.

Pakket is dag eerder bezorgd. Netjes ingepakt.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee

Snel geregeld

Ging heel vlot

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Prima! Snel bericht over verzending!

Maar…. Toen kwam het. Dom, ik was bij de 1e aanbieding pakket net even niet thuis ( 17jan dus snel) maar daarna tevergeefs 3 dagen na toezeggenbezorging gewacht../thuis gebleven. Maar…. T is goed gekomen! Dus BLIJ!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Bezorging

Was afhaal in corona

Aardig en snel geholpen, lag klaar. Even de kassabon en klaar om weer weg te gaan

Prima webshop , goede service

Overzichtelijk, veel aanbod , snelle levering

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Bestellen halen geen probleem gehad

Klikken en halen geen probleem

• Bent u tevreden over onze service? Ja
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Mijn bestelling was echt overal uitverkocht, en alleen toy champ had het product nog voor de redelijke prijs. Het lag een half uurtje nar opening klaar op een zondag en afhandeling ging ook snel. Heel blij mee!

*** echt schandalig

Ik had online een pop besteld maar de ogen van de pop reageren raar en mijn dochter der verjaardagskado is dus een hel geworden gezien ze er echt bang voor is. Ik gebeld na de locatie Breda en mocht de pop komen laten zien. Zat nog in doos maar wel al open geweest. Had de bon netjes bij. Maar de meneer daar vond niet dat er iets loos mee was dus kon het niet omruilen of iets maar moest het ermee doen. Baal hier ontzettend van . Kind in tranen . Vraag me af of meneer zelf kids heeft of wel in het goede bedrijf werkt als je zo ermee omgaat. Schandalig dit . Noemen ze dat klanten binding en klantvriendelijkheid????

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Werkgevers

Alles in orde

Alles gaat prima op de site

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Wanneer er op de site filters toegepast worden en ik klik op een product in de lijst om het te bekijken dan kan ik niet terug naar de vorige pagina gaan zonder dat de filters gewist worden.

Ik kwam eraan tijdens de lockdown op de deur een papier met telefoonnummer die ik kan bellen. Werd gelijk de telefoon beantwoord 10 sec later kwam men al aanlopen. Bestelling naast de ingang op een tafel uitgestald super zo als het ging.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goede service, duidelijke mail over je bestelling en super snel in huis!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Click en collect is niet heel klantvriendelijk in Arkel

Zaterdagmiddag een bestelling geplaatst. Van te voren geprobeerd om te bellen. Maar geen één vestiging heeft een eigen nummer. Tis vooral in deze tijd fijn om even met de winkel te kunnen bellen is het op voorraad kan ik het over een uurtje ophalen ? Kreeg na 1,5 uur nog steeds geen bevestiging. Toch naar de winkel gereden. Daar waren 3 medewerkers, en geen 1 klant, er was een storing daarom kregen ze de orders niet door. Het duurde toen nog 20 min voor ik uiteindelijk mijn bestelling had. Ik vroeg of ik ze het in wilden pakken maar dat mocht niet. Terwijl het personeel ook gewoon mijn bestelling vast pakt. Ik vroeg of ik het dan zelf in mocht pakken terwijl ik bij de inpak tafel stond en dat mocht ook niet.. hele slechte service zeg..

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Klant gericht zijn

als gaat erg gauw

als ging erg snel

Slecht

Het plaatsen van de bestelling en terugkoppeling was prima! Alleen het afhalen van de bestelling zeer teleurstellend. Personeel is onvriendelijk en vreselijk om de bestelling af te halen. Personeel was verre van vriendelijk of respectvol en werd naar mij bestelnummer gevraagd en vervolgens aangegeven dat mijn bestelling er niet zou zijn en dat ik eerst om een mail moet wachten voordat ik kwam afhalen. De mail had ik al ontvangen vandaar dat ik naar de winkel ben gegaan. Meerdere klanten die daar stonden te wachten waren echt geschrokken van het personeel hoe onvriendelijk ze waren. Om deze reden zal ik dan ook nooit meer iets kopen en mijn omgeving waarschuwen voor de locatie in Rotterdam

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Klantvriendelijkheid

Goed geholpen, bestelling lag keuring klaar.

Goed geholpen, bestelling lag keuring klaar.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Website vind ik niet prettig werken, als je op volgende pagina drukt begin je daarna onder aan de volgende pagina.

Super winkel,super service

Speelgoed dino was online uitverkocht maar nog wel verkrijgbaar in een toychamp winkel.Deze besteld en kon het de andere dag al ophalen.Kleinkind blij,wij blij.

Goede ervaring

Bij afhalen heel vriendelijk behandeld

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering, erg fijn.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Alles vlot en goed verlopen.

Besteld en werd goed op de hoogte gehouden rn product zat goed verpakt

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goede, nette en makkelijke service.

Click en collect is een goede, nette en makkelijk service.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? niks

Goede en snelle service

Het ging heel snel met het afhalen van het product. Het was de eerste dag dat de winkel weer open was. Maar alles verliep soepel.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Knuffel met een dikke vlek

Ik heb online gekozen om 2 Pokémon knuffels op te halen bij een Toy Champ locatie (click and collect). Omdat ik zelf overdag moet werken, heb ik mijn vriendin de knuffels op laten halen. Vlak na het ophalen belde zij mij op met de melding dat één van de twee knuffels een dikke vlek op het hoofd had zitten (goed zichtbaar). Zij sprak de medewerker erop aan waarna de medewerker schrok en zei dat "het haar niet was opgevallen". Mijn vriendin gaf aan een vervangende knuffel wilde hebben, maar "dit was het laatste exemplaar". Vervolgens vroeg ze of de vlek er wel uit ging. De medewerker gaf aan dat dat wel ging lukken. Mijn vriendin vroeg of ze daar een garantie voor kon krijgen, waarop de medewerker zei dat "ze wel even een aantekening op het bonnetje kon zetten dat de vlek er al in zat bij aankoop". Mijn vriendin gaf aan dat ze dat zelf ook op het bonnetje kon schrijven en dit voor haar geen garantie was. Uiteindelijk toch maar gekozen om de knuffel niet mee te nemen en het geld terug te geven. De afhandeling van de situatie was positief, maar het feit dat de medewerker de gigantische vlek niet over het hoofd heeft kunnen zien en het met stalen gezicht heeft verkocht voor €55, vind ik wel een slechte zaak.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Alertheid

snel en vriendelijk.

x

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!