Bij afhalen bleek dat de artikelen die ik had besteld niet bij elkaar paste. Ze gaven gelijk geld terug.
Online order besteld en betaald daarna opgehaald in de winkel. Echter was de bon nog niet binnen en de medewerker kon echt niet de winkel inlopen om het te pakken. Totaal niet klantvriendelijk, als het druk was begreep ik het maar het was na de kerst en daardoor erg rustig en het ging om 1 artikel. Jammer dat een medewerker juist in deze tijd niet met een klant meedenkt, gemiste kans tot klant binding
Wij zijn goed geholpen. Ze hadden wat wij hadden besteld
Ruime keuze en snelle levering
Snelle reactie en snel op te halen , leuk cadeau Vriendelijk personeel.
Overzichtelijke website met uitgebreid en groot assortiment, scherpe prijzen, goede communicatie en snelle levering.
Positief
a
Wij hebben op woensdag iets besteld en kregen op donderdag al vroeg in de ochtend een bericht dat onze bestelling op te halen was. Heel erg fijn!
Als je het artikel in je mandje doet en je drukt er dan op. Staat er bij als u artikel er niet is wilt u dan een vervangend artikel of u geld terug. Kies ik netjes geld terug. Smeren ze je een bon aan als je aan de deur staat. Een bon is geen geld meld dit netjes. Verder online bestelen snelle en goeie service.
Vlotte afhandeling van de bestelling
De site mag wel wat makkelijker om iets te vinden want als je via categorie zoekt komt het item niet maar als je precies intoetst wat je zoekt komt het item wel.verder is het een fijne webshop en afhalen was ook snel geregeld
Zeer goed en vriendelijk geholpen
Click en collect gedaan, terwijl ik nog geen bevestiging had ontvangen. Bestelling werd meteen voor mij bij elkaar gezocht. Top.
Goede afhandeling en vriendelijk personeel
Makkelijk te bestellen, makkelijk af te halen. Alleen jammer dat als je iets besteld, het er toch niet blijkt te zijn...
Ik kon online speelgoed bestellen en meteen ophalen. Daar was ik hartstikke blij mee. Tot 17;00 ophalen. Ik kwamen 16:55 aan. Net gelukt met werk en enigszins tevreden met mezelf. De dames wilden eerste deur niet openen, maar deden het met tegenzin toch. Toen vertelden ze me dat de kassa om 10 voor al gesloten was, dus helaas. Ik gaf aan dat ik best wel even gereisd en gehaast had om te kunnen komen. Toen zei ze dat ze het wel wilden geven, maar dan kreeg ik geen bon. Prima, want niet nodig. Vervolgens kwam haar collega aan die me vertelde dat ik het te recent had besteld en ze nog niet hadden ‘gelopen’. Ik gaf aan dat op de site stond dat je het meteen zou kunnen ophalen en vroeg haar of ze misschien nog even wilde lopen. Dat wilde ze niet. Ik was niet boos, maar wel teleurgesteld. Daarom zei ik: “maakt het wel lastig hè, Corona?” Waarop ze naar me sneerde: “nee hoor!” En de deur dicht trok. Stond ik daar zonder cadeautje, 20 euro lichter en weer een reis naar huis voor de boeg.
Bestelling geplaatst waarna er geen afhaalbericht kwam. Telefonisch onbereikbaar. Na veel moeite trage service op social media. Nog steeds het geld niet terug.
Snel en goed geholpen
Op 30/12/21 bestelling geplaatst,en eerst gecheckt op beschikbaarheid. Volgens winkelvooraad was alles aanwezig in de winkel van Gronsveld. Op 30/12/21 - geen bevestiging gehad. Op 31/12/21 (de uiterste datum dat ik de bestelling nodig had voor de kinderen), geen ophaalbevestiging na meerdere telefonische pogingen tot contact. Vanwege de haast besloten naar de winkel in Gronsveld te gaan, hier werd verteld dat 1 item niet aanwezig was(terwijl het op 30/12/21 wel als aanwezig stond vermeld, plus hebben wij nog niet eens een mail mogen ontvangen over dit niet aanwezige item) Vanwege dit missende item konden de andere items ook niet worden meegenomen(er moest vanuit het hoofdkantoor een bevestiging komen met bon, anders kon er niets mee worden genomen,schandalig!) Daarvoor naar een andere winkel moeten gaan om vervangende(niet gewilde) cadeau's te kopen(daardoor extra kosten), voor gasten die de dag erna weer zouden vertrekken! Al met al een zeer slechte ervaring, en wij zullen de volgende keer nog twee keer denken om een volgende bestelling bij jullie te plaatsen!
2 van de 6 pijltjes zijn defect
Ik kreeg een kapotte verpakking wat een kerstkado moest zijn mocht hem ook niet omruilen. Ik heb me kids een kado moeten geven pakten ze uit en wat zien ze een kapotte doos alleen inhoud was redelijk ook beschadigd enzo. Doos was afgeplakt met plakband volgens mij een retourproduct. Kon hem niet ruilen bij de winkel
Wij hadden een pop voor onze kleindochter besteld en konden die de volgende dag al afhalen, toppie geregeld!
Heb op donderdag kadoos besteld online natuurlijk en aangezien het niet duidelijk was met een kado blijken we er achteraf gezien niks aan te hebben dus ik de andere dag terug maar helaas mn bon kwijt had de mail nog met mn bestellingen erop vermeld en bewijs dat ik had betaald maar nee kon t niet omruilen of iets dergelijks want had geen bin meer dus nu heb ik een kado voor mn klein kind gekocht waar ze niks mee kan dus waardeloze service ga daar nooit meer iets kopen
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!