teleurgesteld, foutieve info website

We hebben twee artikelen besteld die volgens de website op voorraad zouden zijn in Middelburg. Eenmaal daar bleek dat dat niet het geval was. Een latere mail bevestigde dat en we gaan ons geld terugkrijgen. Ik snap niet waarom dat geld niet direct teruggestort kan worden. Ik betaal toch ook direct via Ideal?

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? website zie boven

Slecht

Slechte bezorg service

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Bezorg service

Geven verkeerde informatie

Wilde een product voor kerst, heb nog gebeld of ik het optijd kon ophalen werd mij verteld dat dat zo was. Inmiddels al 3 werkdagen overheen gegaan en tot op heden nog steeds geen ophaalbevestiging, dus bestelling kan direct weer geretourneerd worden.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Service

Fijne collega's en werkzaamheden.

In het algemeen een hele prettig omgeving met collega's en de werkzaamheden die gedaan moeten. Het grootste min punt is het gedeelte personeelszaken en de bij behorende managers. Personeelszaken geeft weinig om hoe het gaat met jou als medewerker als er iets mis is of niet. Enige vorm van uitspreken wordt gezien als schaden van het vertrouwen tussen elkaar. Boven dien wordt een eventueel werk ongeval beschouwd als niet waar of onzin. Ziek zijn mag ook niet, zelfs niet voor een dag.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? De werkwijze van personeelszaken en bepaalde managers.

Jammer dat jullie dicht moesten. Maar snel kunnen ophalen gelukkig!

Mijn dochtertje mist het rondje wat we vaak even konden maken en zich vergapen aan al het moois.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? tijd geleden een medewerkster met kort zwart haar met kuif ( naam geen idee ) weet niet of ze er nog werkt, maar zij kan nog wel een aantal klantvriendelijkheidstraining gebruiken. Ronduit brutaal, kortaf en niet behulpzaam.

Makkelijk en snel

Makkelijk, snel, vriendelijk

Goede en snelle service Click & Collect

Besteld via de online webshop en een half uur later al ophalen. Goede en snelle service en vriendelijk personeel.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Vriendelijk personeel goede service en groot assortiment

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Betere info op de Website

Uitstekende service

Click en Collect ging zeer soepel bij ToyChamp. Een uur na online bestellen stond mijn bestelling al klaar in de winkel om opgehaald te worden. Top!

Snel geregeld

Tijdens de lockdown hebben we in het begin vd middag besteld en eind vd middag konden we de bestelling ophalen bij de toychamp winkel van onze keuze. Kregen keurig een mail dat de bestelling klaar lag.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Bestelling snel in orde gemaakt. Besteld op de site en zelfde dag in het dichtst bijzijnde filiaal op kunnen halen. Netjes verpakt. Vriendelijk geholpen bij het ophalen. Website is duidelijk en ruime keuze. Makkelijk te bestellen.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Cadeautjes besteld online en kreeg heel snel bericht dat ze klaar lagen in de winkel.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Ervaring vragen maar geen spullen ontvangen

Ik begrijp dat het drukker is rondom de feestdagen, maar ik heb op tijd besteld. 2 dagen levertijd. Dinsdag vroeg besteld maar donderdag niks gehad. Op vrijdag krijg ik een mail dat GLS komt bezorgen, ik was heel de dag thuis maar helaas geen levering. Waar mijn pakket zich bevindt is maar de vraag. Kinderen missen nu hun kerstcadeau!!!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Duidelijkere informatie rondom bezorgen

Slecht

Slechte ervaring, veel dingen niet online te krijgen. Dan denk je nou dan haal ik het wel af is het er ook niet in jou filiaal te krijgen. Dan heb je eindelijk besteld en betaald en kan je het een paar dagen later ophalen is de helft er weer niet.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Gevraagde items waren er en ik kon ze ondanks alle maatregelen halen bij de deur zodat ik met kerst een super blij kind had

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

snelle levering ondanks de drukte van de maand december

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.

Aankoop

Besteld en opgehaald middels click en collect. Prima service en ik kon mijn aankoop nog inpakken.

Top service!

Ook tijdens de waardeloze lockdown gelukkig toch een kadootje kunnen kopen voor mijn kleinzoon!

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.

Netjes en snel

Na bestellen kon ik het de volgende dag al ophalen. Dit ging snel en vlot.

Excelent service

I received my order the next day. I didn’t expect such a fast delivery.

• Yes
  • Yes
  • Option for english language in your app

goede en snelle service

Via internet besteld en in de winkel ophalen was binnen een half uur geregeld. Ook kon ik snel de cadeaux voor de kleinzoon bestellen en vinden.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Top verkopers met leuke prijzen

Personeel in de winkel zijn altijd super vriendelijk We komen er heel erg graag

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Geen tegoed bonnen maar gewoon geld terug

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!