Zeer goede service

Perfect gedaan!

Snelle correcte service

Snelle correcte service en groot assortiment

Snelle levering, veel keuze

Mooie aanbieding. 2+1 gratis. Vlot geleverd en keurig verpakt.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Prima! Netjes voorraad weergave, alles in 1x opgestuurd en zat netjes verpakt. Geen op of aan merkingen!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Toppie geregeld en geleverd!

Alles perfect!

Raar

Ik deed een bestelling en ik gaf aan dat alsjet product niet op voorraad was dat ik het geld terug kreeg, in plaat daarvan hebben ze een ander product gestuurd. Erg raar

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Fijne winkel om je speelgoed te halen. Online winkelen was ook prettig en werd ook netjes op tijd bezorgd. Was ook zeer goed en zorgvuldig verpakt! Erg tevreden!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Jullie (eigen) inpakpapier ook verkopen voor de klant

...

zeer tevreden

Erg tevreden over de bestelling die ik had gedaan voor sinterklaas bij Toychamp. De bestelling was op tijd en veilig aangekomen en ik vindt dat er enorm veel keuse is bij deze winkel.

Top! Snelle levering

Top! Snelle levering

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Wat een aanfluiting en slechte service

Een week voor Sinterklaas bestel ik een aantal artikelen. 1 daarvan is alleen online te verkrijgen en de rest heeft ook voldoende voorraad in de winkel. Aangezien ik er 2 echt op 5 december nodig had besloot ik de artikelen die ik echt nodig had te bestellen en te kiezen voor afhalen in de winkel. Na 3 dagen had ik nog altijd geen ophaal bevestiging ontvangen en heb ik contact gezocht met de klantenservice. Toen kreeg ik te horen dat een artikel inmiddels niet meer in de winkel verkrijgbaar was, het online wel beschikbaar was maar dat zou dan niet meer voor Sinterklaas binnen zijn. Het artikel werd geannuleerd van mijn bestelling. Dus ze laten je bestelling liggen, verkopen ondertussen de voorraad en het is ineens mijn probleem. Geen excuus, geen compensatie, niet mee willen kijken of denken in welke andere winkel van toychamp er nog wel voorraad is. En wat ik nog het ergste vind is dat er volop voorraad in de winkel bleek te zijn toen ik de overige artikelen kwam ophalen. Maar ja, toen had ik al hemel en aarde bewogen om het artikel ergens anders te kopen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Als je een fout maakt los het dan op en maak het niet het probleem van je klant

Heel goed en klantvriendelijk

Het bestellen ging makkelijk en ruim assortiment. Ik koos voor ophalen in de winkel en behulpzaam personeel

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Bestellen ging heel makkelijk. Wat wel enorm tegenviel is dat de aanbiedingen in België beter waren. Kwam eerst op de Belgische site uit, daar kwam ik achter toen ik wou afrekenen. Als de Nederlandse site de zelfde aanbiedingen hanteerde had ik meer speelgoed gekocht. Het verzendbedrijf waar mee word samen gewerkt is 1 grote flop. Dit zorgt ervoor dat ik niet zomaar meer zal Bestellen helaas.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zelfde prijzen met België en ander verzend bezorgdienst

Goed bedrijf

Optijd geleverd en netjes verpakt.

Beetje tevreden

De afbeelding wat op internet staat over een boek van fortnite klopt niet met de voorkant van het boek in de winkel

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Goede afbeelding gebruiken

Kan ik niet geven

Goedenavond, Heel vreemd ik kan nog geen beoordeling geven het is er nog steeds niet binnen Met vriendelijke ,Sylvia van der Kuil

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.

goede service

Geen meedenken/overleg met klant

Wanneer er iets bij een bepaald filiaal toch niet op voorraad blijkt te zijn, wordt zonder enige vorm van overleg of notificatie de bestelling geannuleerd, Je moet hier als klant zelf achteraan zitten wat er met je bestelling gebeurd is. Ook schrijft de klanten'service' van ToyChamp schaamteloos de wettelijke termijn van 14 dagen in acht te zullen nemen en dat je je bestelling nogmaals bij een ander filiaal kan doen. Oftewel je bent een bepaalde termijn het bedrag 2x kwijt.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Klantenservice, meedenken en overleggen met klanten. Sowieso klant informeren!

Gewoon goed.

Ruime keuze en behulpzaam vriendelijk personeel.

Suuuper

Blij. Goedkoopste en producten zijn goed en in orde. Enige minpunt was dat het pakketje via de post (GLS) 2 keer niet bezorgd kon worden door verkeersproblemen/adres niet bereikbaar. Bij mij ligt de weg aan een kant open, dus ik denk dat dit misschien het probleem was. Gelukkig hebben mijn ouders en ik het opgelost door de aflevering te wijzigen en het te laten bezorgen bij een afhaalpunt bij mijn ouders. Dat ging heel goed.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Alles prima, áls het op voorraad is.

Ik heb bij Toychamp een aantal bestellingen geplaatst. Je kan van tevoren zien in welke filialen ze de producten op voorraad hebben. Toch gebeurde het dat ik na één van de bestellingen gedaan te hebben de volgende dag bericht kreeg dat het toch niet voorradig is. Toen moest ik snel weer op zoek naar een ander cadeau. Vorig jaar gebeurde dit ook al. Als een product wel op voorraad is dan gaat het wel goed, ophalen etc.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Voorraadinformatie up to date houden

Vreselijk

Het afhalen in de winkel was 1 grote teleurstelling, de bedrijfsleidster was onaardig en onbeschoft. Het computersysteem was niet in orde en mochten in eerste instantie het product niet meenemen en hebben 1 uur staan wachten en na lang aandringen mochten we het product meenemen op eigen risico, zij kon het niet verwerken in het systeem. Tot overmaat van vroeg ze waarom ik een bestelling had gedaan op het laatste moment voor Sinterklaas, deze reactie vond ik zeer onwenselijk en heb haar gevraagd of ze over mijn timemanagement gaat. Het inpakken mocht niet ivm de maatregelen 1,5 m. Ik vroeg mag ik dan aub een stuk inpakpapier, dit mocht ook niet terwijl de klant voor mij het wel kreeg. Kortom het was 1 grote teleurstelling van onvriendelijkheid!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Klantvriendelijkheid

Ik had een vraag gemaild, Kreeg de volgende dag direct antwoord. En mijn pakket stond netjes klaar. Ik moest uit Enschede komen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Filiaal in Enschede kan een voirbeeld nemen aan jullie

Geweldig, kleindochter blij dus ik ook blij

Super Service

Komt afspraken na, heel tevreden!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Producten die niet op voorraad zijn bij een bepaald filiaal toch kunnen bestellen. Betere samenwerking tussen de filialen.

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!