Het kwam op tijd binnen en goed verpakt en precies wat ik wilde

toppie

snelle service, vriendelijk personeel

Ophalen gaat goed

Het is alleen jammer dat het wel op voorraad is in een winkel en dat het dan niet verzonden word. Je kan het alleen ophalen

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Altijd verzenden boven een betaald bedrag

Alle producten die ik zocht, waren op voorraad. Snel geleverd thuis, helemaal top!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? niets

Prima service en ruime keuze.

Het product wat wij zochten was gelukkig bij ToyChamp te koop. Echter niet via thuis bezorging maar wel ophalen in de winkel. En dit werkte prima. Bestelling geplaatst, dag er na een mail dat het klaar stond en het dezelfde dag opgehaald.

Altijd goede service

Voor de feestdagen een Paw Patrol auto online besteld (was steeds uitverkocht). Ik was met mijn zoon (voor wie het een cadeau is) in de buurt. De medewerkster heeft het voor mij ingepakt zodat het een verrassing blijft voor hem. Top service!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niks

De bezorging duurt VEEL te lang

Het bezorgen duurt echt veel te lang.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Snellere bezorgservice

Goede prijzen

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Fijn dat je het via internet kan bestellen en kijken of het op voorraad is. En dat je het In de Winkel kan Afhalen! (Niet al die bestelbusjes door de straat! ) Goede bediening Alleen ERG weinig personeel in de winkel!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Meer personeel

De verpakking had wel wat kleiner gekund

Er konden wel 4 spellen in de doos die werd afgeleverd. Al dat plastic afval wat niet nodig is ter opvulling is niet van deze tijd.

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Verpakking voor transport aanpassen aan het product

Verkeerde artikelen

Verkeerde artikelen ontvangen, 2 van de 3. Alles was op voorraad stond op de site, maar uiteindelijk het 3e artikel helemaal niet aanwezig.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Beter/slimmer personeel

slecht.

pakketje nog steeds niet ontvangen. Pakketje licht nog in belgie. Volgens GLS is er iets met het gewicht van het pakketje Het is te hopen dat GLS contact met de verzender.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Betere service

Waardeloos

Mijn ervaring met jullie is waardeloos. Op het moment als ik een bestelling plaats kan het niet zijn dat iets niet meer op voorraad is. Althans niet via de site. Van de 3 bestelde artikelen waren er 2 uitverkocht en 1 artikel zit ik nog steefs op te wachten. Jullie doen zaken met GLS en das wel het slechtste wat jullie kunnen doen. We zijn nu 5 dagen verder, 3 dagen terug zou GLS mijn pakket bezorgt hebben maar rara..... ik, heb het nog steeds niet......

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Ga iig in zee met een andere bezorgservice en neem s haf een fatsoenlijk systeem aan. Als iets is uitverkocht, dat het ook niet meer te bestellen is.

De doos waar mijn kado inzat was behoorlijk beschadigd.

Zie boven

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zorgende als mensen iets kopen dit niet beschadigd bij de koper komt

Geweldige snelle levering

Eerst een melding gehad dat het artikel weer op voorraad is, daarna super snel geleverd geweldig

Snel en correct

Online bestelling, bleek niet compleet maar werd meteen in orde gemaakt en de volgende dag al bezorgd!

Ben zeer tevreden

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Weet niet

Zie hieronder

Alles was duidelijk op de site, afhandeling was helemaal.prima

Goed service

Hele goede en snelle service. Dag er voor besteld en de volgende ochtend kon ik meteen mijn bestelling ophalen.

Netjes

Prima en vlot geregeld.

Goed en snel

Online gekocht en afgehaald bij bij de kassa

Snel verzonden, netjes verpakt

Zeer slecht!!!

Zo wel in de winkel als online 1 ramp. Artikelen niet op voorraad. Na een aantal winkels fysiek te hebben bezocht waar er zeer beperkt assortiment was voor Pokemon spullen en nog een aantal andere spullen, ben woensdag online gaan bestellen. Online geen melding gekregen dat er geen voorraad was. Dus alles netjes online afgerekend om vervolgens meer dan 24 uur later een email te ontvangen dat het speelgoed niet op voorraad was en mijn bestelling is geannuleerd. Het geld krijg ik (pas) binnen 14 dagen retour. Kortom 1 grote ramp, veel stress een aantal dagen voor pakjesavond.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Voorraad online beter beheren, voorraad en aanbod in winkels beter beheren en ook ergens vermelden dat het speelgoed wat in de boekjes worst vermeld niet overal verkrijgbaar is.

Webshop is geen webshop

Jammer dat de webshop geen webshop is. Je mag half nederland doorrijden om het op te halen. In de hoop dat het er dan ook nog staat tegen dat je er bent. De bestelwijze is verre van klantvriendelijk. Om van de winkelmedewerkers nog maar te zwijgen. Kennis van het assortiment is er niet, want kijk zelf maar op de website.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zie hierboven

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!