Slechte service

Ik had op de site mijn adres ingevuld zodat het naar mijn huisadres gestuurd kon worden. Alles goed gedaan en bezorg adres ingevuld. Krijg ik een mail dat ik hem in de winkel moest ophalen. Als jullie het niet bezorgen vraag dan niet als ik iets bestel om mijn bezorg adres in te vullen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Vraag niet om je bezorg adres als je niet verzenden.

Redelijk

Levering en communicatie prima. Echter je hebt maar 2 weken de tijd om te ruilen, en aangezien ik op 7 dec het artikel gekocht heb en het een kerstcadeau is, heb ik te weinig tijd. Dat weerhoudt mij ervan de volgende keer weer bij ToyChamp te kopen. Helaas.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? De retour periode verlengen

Mijn product was niet compleet

Mijn product was niet compleet ik mis een console bij mijn product

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zorgen dat alles klopt wat je koopt

Blijkbaar gaat internetbestelling voor winkelbezoek

We hadden gezien dat er voorraad van het product dat wij wilde in de winkel in Zwolle. Toen we daar echter aankwamen en het product pakte, moesten wij het afgeven omdat het net via internet verkocht was. Zeer slecht!!!!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Bezoekers winkel voorrang op internetbestelling

Keurig en snel was mijn bestelling omgewisseld in de winkel

Top zie boven

Pakket niet ontvangen - zoekgeraakt op depot GLS Utrecht

Na contact met Toychamp (we kunnen niks doen, bel GLS maar), en twee keer bellen met GLS is en blijft de boodschap: “Uw pakket is kwijtgeraakt in het depot van Utrecht. Mogelijk wordt ie ooit nog bezorgd. Fijne dag verder” ALLE Sinterklaascadeaus zitten er in… Rampzalig.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Super! Kids blij, wij blij :)

Wij halen ieder jaar speelgoed voor onze kinderen bij diverse gerenommeerde speelgoedwinkels. Onze oudste zoon kwam op de site van ToyChamp terecht. Wij waren niet echt met jullie bekend, maar zagen zoveel leuks.... dat we al het decemberspeelgoed bij jullie hebben besteld!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Bestelling geplaatst en het lag die middag al klaar. Zo fijn!

alles prima geregeld!

geen op en/of aanmerkingen. Verliep vlot!

Niet klantvriendelijk

Wellicht is het in andere vestigingen anders maar in de winkel in Kerkrade werkt een meisje dat de term “klantvriendelijk” nog nooit gehoord heeft. Ik sta te wachten aan de balie en zij is aan de telefoon. Niks aan de hand. Als ze dan klaar is met telefoneren draait ze zich om, kijkt me aan en loopt weg. Geen woord! Daarna komt een tweede en die doet hetzelfde nog eens dunnetjes over. Uiteindelijk komt er daarna een die schijnbaar wel op school heeft gezeten en weet dat klanten mensen zijn die je moet helpen als ze staan te wachten. Overigens, de andere twee spraken wel tegen elkaar (Limburgs) dus daar kon het niet aan liggen. Voor mij is het heel snel een winkel geworden waar ik niet meer naar toe zal gaan.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Klantvriendelijk personeel aannemen

Waar blijft mijn geld!

3x transformer besteld besteld, eerste 2 bestellingen kreeg ik een annulering had al betaald. 3e keer besteld bij een amder filiaal dit keer met afterpay. 3e keer uiteindelijk wel de transformer ontvangen. Is nu bijna 2 weken geleden en hebt nog steeds mijn geld niet terug gestort gekregen van de eerste 2 bestellingen. Vind dit erg slechte service. Een advies voor mensen die hier speelgoed willen bestellen betaal met afterpay! Misschien is het ook handig om de voorraad op de website goed bij te houden.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Snellere terugbetaling en bijhouden voorraad website

Pakket niet ontvangen

Pakket niet ontvangen, geen bericht gehad helemaal niks. Goedkoop maakt duurkoop in dit geval. Had beter via NL kunnen kopen. Terreur gesteld kind met Sinterklaas

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Ander postbedrijf

Onvriendelijk

De mensen van Toychamp Hoofddorp zijn onvriendelijk en chagrijnig. Ik ben er sinds de verbouwing drie keer geweest en iedere keer geeft het personeel het gevoel dat ze liever ergens anders werken. Ik ga nu liever ergens anders naartoe.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Sfeer en personeel

Ik heb het pakket nog steeds niet ontvangen

Niet ontvangen

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Betere bezorging

Super goed

Ik vind Toy champ een geweldige speelgoed winkel vaak is hier speelgoed te verkrijgen Die je nergens kan vinden. Top Winkel

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Ik had Lego besteld, de laatste op voorraad. Helaas kreeg ik telefonisch te horen dat de doos was beschadigd. Heel aardige meneer. Ik kreeg keurig foto’s toegestuurd van de beschadiging met het aanbod om geld retour te ontvangen of toch het product af te nemen. Ik koos het laatste en kon het toen meteen komen afhalen. Prima zo!

Prima zaak

Prima zaak, bestelling kon de volgende dag opgehaald worden

Aardige, bezorger.

Hele fijne winkel

Top service snelle levering

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Voor elke leeftijd wat te kopen, voldoende keuzes.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Een snelle service hebhet dinsdag besteld en woensdag al binnen

Goed geregeld.

Nvt.

Snel in huis

Goede uitleg.

Goed uitgelegd over cadeaus die op te halen waren in een andere woonplaats.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Top winkel met goede service

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!