Take away werkt goed….

Prima dat Toychamp nu ook aan take away doet. Relaxt vrijdagavond bestellen en zaterdagochtend ophalen. Punt van aandacht: ik kreeg helaas geen bon mee omdat het systeem qua IT niet kon leveren… dat kan nog beter…. Klasse aan het personeel want die bleven rustig en vriendelijk ondanks de drukte…

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zie algemene omschrijving

Vriendelijk personeel

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Retourneren is niet gratis en veel gedoe.

Prima assortiment. Retourneren is zoveel gedoe en niet gratis, dat ik hier niet nog eens zal kopen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Retourneren gratis en makkelijk maken

Pakketje is nog steeds niet geleverd

Eerst zou het pakketje 1-12 worden geleverd, toen 2-12. Daarna staat geprobeerd af te leveren maar niet gelukt.... maar wij waren gewoon thuis. Pakketje zou de volgende werkdag 3-12 komen en dat is nu ineens 6-12. Zeer slechts service. Eerste en laatste keer. Bestel normaal bij andere partijen, had ik de cadeautjes gewoon gehad....

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Andere bezorgservice

Voor het eerst besteld keurig afgeleverd.Je kan er prima wat bestellen.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Reden onjuist informeren na notabene een extra mail

Ik ben nieuwe klant het product wat ik gekregen heb is verkeerd ik heb nog special gemailt dat ik specifiek die vrachtwagens nog had Kreeg ik ze waren het totaal de verkeerde

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Beter kijken als je order pakt

Goede info en snelle levering

Na het plaatsen van de bestelling wordt je snel en goed geïnformeerd en vervolgens snelle levering met ook goede info. Kortom: niks te klagen!!

Gewoon perfect

Alles liep gewoon perfect

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niks

Mijn bestelling was niet meer te vinden.

De medewerkers konden mijn pakket niet meer vinden. Na 20 minuten gewacht te hebben in de winkel heeft de medewerker het product uit de winkel gehaald. Schandalig dus.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Spullen niet kwijt raken en klanten niet zo lang in de winkel laten wachten.

Lange levertijd

Levertijd was ontzettend lang. Terwijl het artikel gewoon op voorraad was.

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Vandaag besteld morgen geleverd en het dan ook echt nakomen.

Prima snelle service

Direct behandeld, snelle retour ASL en het lag de volgende dag al in de winkel om op te halen

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

De website is goed en overzichtelijk. Je kunt makkelijk de producten vinden en prijs/kwaliteit is ook goed.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? misschien op leeftijdscategorie bestellen

Makkelijk bestellen, snelle levering!

Snelle levering! We konde het ene bestelde artikel snel ophalen in de winkel, jammer dat niet alles op voorraad was zodat het andere deel van de bestelling thuisbezorgd moest worden.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Jammer dat het ene wel op voorraad was en het andere niet

Alles goed gegaan!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Produkt online besteld en afgehaald, werkte perfect

In de 5 december periode heb ik Kapla online gekocht en gekozen voor ophalen in de winkel, die bij ons vlakbij is. En stond inderdaad keurig klaar op vertoon van de factuur! Blij met deze service, zo wist ik zeker dat ik niet voor niets naar de winkel zou gaan.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Alles goed verlopen , top !

Prima service en levering

Prima snelle levering en service

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Iets minder grote verpakking gebruiken

Fijne website, top service

Overzichtelijke website, perfecte service en veel speelplezier voor de kleine man.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Artikel besteld via Internet, bon laten zien bij het afhalen, kassameisje moest het even achter pakken maar het lag prima klaar. Stond snel weer buiten. Zeer vriendelijk geholpen!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Een aparte balie voor internet bestellingen, moest nu gewoon in de kassarij aansluiten.

Heel goed keurige meneer is zelfs nog 1 x terug gekomen fantastisch een dikk 10

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goede en snelle levering.

Vriendelijk.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Eenvoudig bestellen en vlotte levering.

Bestelproces ging soepel. Producten waren zoals omschreven en snel in huis.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Bij teruggaan op webstite niet terug naar boven scrollen, maar op punt komen waar klant al was.

Product is geleverd

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Minder goedkope, merkloze diecast (metalen auto's) maar meer kwaliteit. Is ook beter voor het milieu. Jullie mogen mij gerust contacten voor vrijblijvend advies. Succes gegarandeerd! Met vriendelijke groet Daan Harpe.

Slechte service

Fijne winkel alleen zeer slecht dat producten die niet online te verkrijgen zijn en wel in de winkel op voorraad zijn niet naar andere filialen verzonden worden.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zie bovenstaand

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!