slecht

Ik heb nog steeds niets binnen, en het is voor sinterklaas

• Bent u tevreden over onze service? Nee
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Een technic lego pakket opgehaald die helemaal beschadigd was

Erg vervelend. Denk je een mooi duur goed technisch lego pakket te hebben gekocht, kom je aan is de doos helemaal beschadigd. Ook hadden ze geen andere en konden ze hem alleen maar innemen en niks anders regelen. Ik geef het als cadeau aan iemand. Dat maakt het extra vervelend.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Meer opties geven aan de klant of beter tegemoet komen

bestellingen via internet voor verbetering vatbaar

Artikelen besteld en betaald, gekozen voor afhalen in de winkel. Volgende dag blijkt artikel toch niet meer op voorraad helaas. Artikelen worden dus gewoon verkocht in winkel, en dan grijpt diegene die via internet betaalt en reserveert er toch naast. Slechte service! Wel geld zonder problemen terug gekregen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Artikelen die via internet besteld en betaald worden, direct reserveren voor die klant

Keurig afgeleverd !

Ruime keuze en goed verzorgd.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Prima product en prima levering

Het bestellen en afhalen goed jammer dat ze niet bezorgen!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? bezorgen

snel en vriendelijk

snel en vriendelijk

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? nx

Grote winkel en assortiment

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Prijzen zijn vaak wel hoger dan elders

Veel in het assortiment

De online bestelling was snel verwerkt en ik kreeg ook netjes een mail binnen voor het afhalen. Het duurde wel lang voordat iemand bij de balie aankwam om mijn bestelling af te geven. Maar verder wel vriendelijk en goed te woord gestaan.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Het heeft waarschijnlijk met personeelstekort te maken, maar de medewerkers mogen wel wat sneller aan de kassa of balie komen.

Goede service en er wordt geleverd wat gevraagd wordt.

Vriendelijk personeel

Tevreden.

Ben tevreden over de bestelling. Alleen iets besteld wat online op voorraad staat, maar bleek in de winkel niet meer op voorraad. Misschien de voorraad beter checken.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Voorraad beter op site aangeven.

Leuke winkel

Ben blij dat er nog wat speelgoed winkels bestaan.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Het kan altijd beter

Uitgebreide voorraad, vriendelijk personeel

Toychamp Bergen op Zoom; voor de eerste keer daar geweest omdat het product online niet meer verkrijgbaar was. Mooie grote winkel met een enorm aanbod en grote voorraad. Het personeel was erg behulpzaam bijnier vinden van het juiste product. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Heel vlotte bestelling en aflevering

Ik kreeg binnen 24u door dat mijn bestelling kon afgehaald worden en ik de winkel werd ik ook vlot en vriendelijk geholpen. Alleen het gebruik van de website valt tegen. De filters doen het echt niet goed en zouden ook onderscheid moeten maken in jongen/meisje en als je de leeftijd 9 jaar intikt krijg je nog steeds baby en kleuterspul te zien. Ook het scrollen is vervelend want de pagina gaat niet automatisch over naar boven en de nummers om de volgende pagina aan te klikken zitten dan weer alleen onderaan.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? De site beter maken met filters en overzichtelijk maken

Die was goed

Goed en snel geregeld

Vriendelijk en behulpzaam personeel

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Super fijn speelgoed en snel levering

Gewoon goed

Gewoon goed

Super service!!

Vooral de kassa medewerker in de winkel (Middelburg) heeft mij ontzettend goed geholpen. Hij pakte mijn kadootjes geduldig in zonder dat mijn zoontje dit gezien kreeg (ivm sint inkopen).

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Nvt

Onze eerste bestelling. Erg tevreden.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Alles goed gegaan en mooi geregeld

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Prima service. Alleen verpakking 5 x zo groot als de inhoud!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Minder grote verpakking

2 kindertablets besteld. Kreeg direct bevestiging en datum en tijd wanneer ze konden worden opgehaald. Alles stond klaar.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Mooie winkel, maar chaotisch en bestelde producten toch niet op voorraad

Ik had artikelen besteld via het klick and collect concept. Helaas artikelen die als beschikbaar stonden ineens toch niet beschikbaar. Ook erg chaotisch in de winkel met het zoeken van mijn bestelling met overige artikelen. Ze konden het niet vinden. Uiteindelijk 3 man personeel op zoek in het magazijn naar mijn bestelling en na 20 minuten gevonden. Wel een hele mooie winkel!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Het zou fijn zijn als er wat meer structuur zou zijn bij het vinden van bestelde artikelen en dat producten ook daadwerkelijk beschikbaar zijn zoals aangegeven wordt op de site.

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!