Besteld en opgehaald. Netjes en goed verzorgd.

Goed geregeld

Goed geregeld Vriendelijk personeel Ordelijke winkel

Zoals beloofd

De nintendo lag klaar omnopgehaald te worden. Ook al baalde ikneerst dat we naar de winkel moesten, bleek juist dat heel leuk! Eindelijk weer een echte speelgoedwinkel bezocht.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Geen idee

Netjes, vriendelijk en een goede service!

Ik had mijn bestelling online gedaan en in de winkel afgehaald. Ik ben heel netjes geholpen. Ik had helaas geen tijd verder door de zaak heen te lopen maar dat ga ik zeker binnenkort graag doen wanneer de corona maatregelen dat toestaan!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Ik zou het op dit moment niet weten

Wel jammer dat we een cadeautje dat dubbel was gekregen niet mochten ruilen zonder bon. Verder prima!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Soms iets meer coulance; zie boven.

Vlg afspraak geleverd

Prima winkel

Goede website

Netjes en goed verpakt En netjes dat je achteraf kan betalen

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Misschien via winkel zelf achteraf kunnen betalen ipv AfterPay

Supper

Sup snel leverbaar

Goede communicatie

Goede communicatie en bezorging

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Groot assortiment en super service

Met veel genoegen heb ik een artikel besteld bij Toychamp dat alleen zij nog in de collectie hadden. Het bestellen was zeer eenvoudig, betaling liep vlot en de levering zeer zorgvuldig op de datum waarop ik het artikel wenste te ontvangen. Ik ben zeer tevreden!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Producten top, bezorging zeer slecht!

Met de bestelde producten us niets mis, maar de leverancier GLS laat het pakket onbeheerd in de voortuin achter en tekent zelf voor ontvangst. Gelukkig stond het pakket er nog toen we thuis kwamen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Andere bezorgdienst kiezen!

Teleurgesteld

Ik had gezien het aanbod juist bij Toy Champ besteld. Namelijk een konijn Betsy met roze strikje. Deze was nergens meer te krijgen. Op de website en in de ontvangstbevestiging stond ook deze afbeelding. Bij ontvangst bleek er een konijn met paars strikje in de doos te zitten. Na contact via mail werd snel gereageerd maar wel gezegd dat dit overmacht was en dat ze het meteen hebben aangepast op de website toen de leverancier dit had doorgegeven. Ze stelden me in het gelijk dat ik op moment van bestellen een konijn met roze strikje had besteld. Maar.... nee, de retourkosten moest ik zelf maar betalen, en ja de verzendkosten voor de levering had ik ook al betaald. Voor mij de laatste keer!

• Bent u tevreden over onze service? Nee
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Service

Alle details kloppen

Ik vind het alleen jammer dat sommige playmobiel in plastic is verpakt en niet in een doos het geeft een rommelige indruk .

Snel en goed

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snelle service, helaas onze bestelling stuk binnengekregen

Goede ervaring, maar helaas was onze bestelling door het bezorgen stuk binnen gekomen. Ik vond de bestelling ook niet goed ingepakt, een te grote doos met te weinig beschermmateriaal erin. De Spider-Man 3-D lamp pakte we uit met afgebroken handen, jammer !!

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? De bestellingen beter verpakken

Zoals afgesproken

Snel geleverd.

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.

Uitstekende ervaring

Goed assortiment, eenvoudig vooraf bestellen via website en afhalen in de winkel

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? In de winkel iets meer mogelijkheden om zelf te proberen

Correcte dame die mij goed geholpen heeft.

Winkel van degelijk formaat. Alles staat netjes gesorteerd op soort.

Klantvriendelijk en snel bestellen

Snel en makkelijk bestellen

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Laten inpakken

goede levering

Geweldig assortiment en prima levering

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Ik zocht maar mechanica Dino maar kreeg geen verwijzing naar uw bedrijf. Dankzij m'n dochter kon ik op uw side alles vinden.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Geen idee

Goed assortiment, goede prijzen

Ik bestelde online een aantal producten, om af te halen in de winkel. Dat stuk ging zonder problemen. Een van de artikelen was zelfs aanzienlijk goedkoper bij Toy Champ dan elders! Het enige wat niet zo soepel liep was het online betalen via de site. Maar ook dat lukte uiteindelijk.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Kijk even naar de verbinding met ideal

Goede service!

Volgens verwachting

Het aangevraagde artikel was naar tevredenheid ontvangen. Goede en vlotte service!

Positief

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!