Ik wacht op een rectie..

Meerdere roblox sets gekocht. Als optie bieden jullie aan, als een set niet beschikbaar is, om een willekeurige andere set te krijgen. 2 dezelfde sets sturen slaat natuurlijk nergens op. Ik heb jullie gemaild maar nog geen reactie ontvangen. Op dit moment beveel ik jullie niet aan.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Logisch nadenken

Bestelling was beschadigd, kabel gebroken

Dus ben benieuwd hoe vlug dit is opgelost, want deze vraag komet eerder als de reactie op de foto´s die gestuurd moesten worden

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? prijzen

Snel en goed verpakt

De pop was goed verpakt in een stevige doos. Levering ook snel volgens afspraak.

Uitstekende verzorging.

lag keurig klaar

producten via internet besteld , gekozen voor afhalen, Nog even rond gekeken in een zeer mooie winkel., en af gerekend prima geregeld.

Leuke aanbieding goede aankomst

Netjes gepakt alleen veel te grote doos. Leuke kortingen. Levering niet te lang hoeven wachten.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Kleinere doos

Alles uistekend verlopen goede service

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Bestelling lag dezelfde dag klaar.

Afspraak goed nagekomen

Heel goed geregeld

Duidelijk heid en snelle levering, goed verpakt.

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.

Enorm slechte service

Ons pakket kwam enorm beschadigd aan. Alle verpakkingen in de doos waren stuk. Op deze manier kunnen wij de kinderen hun Sinterklaas cadeaus niet geven. Daarbij pakt Toychamp nul verantwoordelijkheid. Ik krijg twee opties: - Een verzekeringkwestie ervan maken met GLs. Duurt zeker twee maanden, cadeaus mogen in tussentijd niet worden gebruikt. Hoe vertel ik mijn kinderen dat zij twee maanden na Sinterklaas pas cadeaus krijgen?! - Een waardebon van €20. De bestelling was meer dan €150, hoe kan ik vervangende cadeaus kopen van €20?! Ik kon als laagste beoordelingscijfer alleen een 2 kiezen, maar het is zoveel lager dan een 2. Enorm slechte service voor de klant. Mij zijn ze in ieder geval kwijt als klant.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Klant tevreden laten zijn ipv nul verantwoordelijkheid pakken.

Goede serves, ik geef ze geen 9 omdat je ze telefonisch niet kunt bereiken, dat is het enige, daarin tegen reageren ze snel op je mail :)

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Telefonische bereikbaarheid

Prima winkel

Tevreden, bestellen ging goed

Mijn bestelling ging prima. Ik vind het alleen enorm irritant dat 2 producten alleen verkrijgbaar waren online maar wel in de winkel. Een pre-order kan je ook niet combineren met reguliere producten zodat je 2x verzending betaald.

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Producten alleen verkrijgbaar in bepaalde winkel gewoon door de winkels laten verzenden

Geweldig goed

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niets

Mooie grote complete winkel

Complete winkel met goede prijzen voor alle speelgoed.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Als er op de site staat op voorraad in het filiaal van keuze, zorgen dat het ook op voorraad is. Is nu niet altijd.

Ik wilde graag iets hebben voor mijn zoon en dat leek overal uitverkocht behalve bij Toychamp. Levering was niet de volgende dag maar wel snel. Jammer dat ik wel verzendkosten moest betalen boven de €30

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Geen verzendkosten

snelle leverening

Item defect

Wel een snelle service. Helaas krijg ik van de bestelde item niet naar behoren werkt. Het was een cadeau, dus dat was niet zo fijn om te horen.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snelle levering aan huis, ophalen winkel geen succes

Levering aan huis conform verwachting. Eén artikel zou ik in de winkel ophalen. Maar kreeg iets later te horen dat het artikel niet meer op voorraad was en dat mijn geld binnen 14 dagen terug gestort zal worden (nog niet verstreken). Nu was ik toevallig in de winkel, stond hetgeen gewoon in het vak. Beetje jammer.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Goed controleren of iets op voorraad is.

Goede service zonder veel gedoe

1 puntje er af omdat er niet bezorgd kon worden. Snap dat dit een bewuste keuze is maar dat was ideaal geweest voor iemand als ik die niet bij een ToyChamp in de buurt woont. Dessalwelteplus nog steeds een prima en snelle service gekregen. :)

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Mogelijkheid tot bezorgen

Goede ervaring

Snelle en goede service

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen, probleem wat ik door eigen schuld had met veel geduld en vriendelijk opgelost!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Mijn ervaring is iedere keer prima geweest

Goede prijzen vriendelijk personeel

Ruim asortiment vriendelijk personeel en een goede online shop met snelle bezorg service.... niks mis mee!!!!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Bestellen en afhalen ging vlot Personeel heel vriendelijk

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!