Snelle vriendelijke service

Bestellen en klaarleggen in de winkel ging vlot. Bij ophalen vriendelijk geholpen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Voor mij een eindje rijden om alles op te halen omdat online levering niet meer mogelijk was voor bepaalde producten. Maar dit was wel de enige winkel waar ik alles kon bestellen wat ik zocht.

Netjes correct

Nvt

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niets

Goed en snel

Goede prijs, makkelijk bestellen, goede vlotte levering.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

goede prijs, makkelijk af te halen

makkelijk te bestellen, goedkoper dan bij andere. Snel af te halen.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goed verpakt Goed op tijd Bestelling goed te volgen via mail Fijn de code voor aflevering bij buren. Kortom tevreden!

tevreden

geleverd volgens afspraak

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Leuke webshop en goede service

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

In eerste instantie was ik teleurgesteld met wat ik kreeg opgestuurd maar na een telefoontje werd dat geweldig opgelost! Zeer tevreden.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Controle van hetgeen wordt opgestuurd voorkomt problemen.

Heel snel kon ik het ophalen top

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Fantastisch, zowel offline als online!

De winkel is enorm (Utrecht) en prachtig. Ruim en divers assortiment. Een smartwatch van Pokemon was een hardloper. Melding per mail als deze er weer is, dan bestellen in de webshop en ophalen wanneer het je uitkomt. Dan de winkel inlopen is overweldigend. Jullie snappen de behoefte en de beleving van bricks and bites!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Telefonische bereikbaarheid van de winkels zelf. Je kunt de winkel niet zelf bellen, wat jammer is.

Fijne winkel

Wat is toy champ een fijne winkel lekker groot veel aanbod in speelgoed en vriendelijk personeel!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Speelgoed besteld, betaald, lag niet klaar in de winkel, geld niet retour

Bestelling (online besteld en betaald) lag niet klaar in de winkel. Geen enkele extra service als bijvoorbeeld het nasturen van het artikel of uit een ander filiaal laten opsturen. En het geld nog niet retour op mijn rekening.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Als jullie een bestelling annuleren probeer er eerst alles aan te.doen om het artikel alsnog voor de.klant te bezorgen. En als dat niet lukt stort dan meteen het geld terug naar de klant

Ben zeer tevreden

Ruime keuze en prima prijs. Ook een snelle levering dus wat wil je nog meer.

Slechte service

Er was 1 bestelling niet leverbaar, wat ik al vreems vind als het op de site staat. Staat bij als we het andere pakketje ophalen dat we dan het geld contant terug kregen. Na een half uur dit en datjes was het gelukt.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Sevice en juiste producten op de site

Snel en vriendelijk personeel

Online besteld en kon het na 2 dagen afhalen, vriendelijk en behulpzaam personeel

zeer tevreden

bestellen ging probleemloos en de service is zeer goed

Superslecht klantenservice €33,00 per uur

Totaal geen medewerking Medewerkers handelingsonbekwaam Wel een klantenservice van €33,00 p u

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Meer uw gevoel laten spreken

Goed wat ik besteld had kon ik de volgende dag ophalen.

Jammer dat de winkel zelf niet telefonisch bereikbaar is maar het werkt goed dat je iets besteld en het de volgende dag kan ophalen. Daar was ik blij mee.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? telefonisch bereikbaar

Super duidelijke website en snelle service

Toppie

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Groot aanbod maar beetje een rommeltje

Laat ik beginnen met dat ik erg blij ben met deze grote speelgoedwinkel in Arnhem. Het is alleen wel erg rommelig bij de kassa’s lijkt een beetje op een big bazaar/ action. Ook ligt er overal speelgoed rondom de kassa van bestellingen. Mijn bestelling lag daar ergens tussen. Daardoor verpakking behoorlijk beschadigd. En dat voor een cadeau van €45. Net niet de beste ervaring. M’n netter en georganiseerder. Maar qua aanbod echt de beste in Arnhem

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Netheid bij de kassa

Perfecte service, snel en vriendelijk.

Prima service. Snel en vriendelijk. Prima prijs kwaliteit verhouding. Vaak toch echt de goedkoopste. Alleen soms wat snel uitverkocht.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Meer voorraad, zeker wanneer speelgoedboekjes net uitkomen. Veel al snel uitverkocht.

Super levering

Super levering goede kwaliteit en ze houden je goed op de hoogte van de levering

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Was snel op voorraad en ik kon het afhalen wanneer ik wilde

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Dat het afhaal loket niet bij de kassa is zorgt voor lange rijen

Goed geholpen en lekker snel!

Gemakkelijk en snel

Het bestelproces verliep vlot en was duidelijk. Het ophalen in de winkel( waar ik voor had gekozen) was ook snel. Alleen jammer dat er ineens 1 product niet meer was. Tijdens het bestellen was het er wel

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!