Top winkel

Als je hier geen cadeau kan vinden kan je het opgeven. Top service en voor iedereen wel iets te vinden.

Zeer prettig

Zie boven

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Weet niet

Cadeau nodig voor mijn neefje en zoals toychamp het heeft beloofd zo ook geleverd. Super service

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Gratis verzending

Tevreden over de oplossing van een defect product.

Het sloop van het opkomen dekbed wad kapot. Geen probleem, kreeg het geld terug zonder problemen.

Snel alles goed

Alles goed

Snel, maar niet zorgvuldiv

Bestellen gaat snel, net als het ophalen. Echter de meegekregen artikelen waren niet optimaal: van 1 was de doos gescheurd. De medewerker zei dat ze wilden checken of alles in de doos zat (lekker subtiel geopend dan). Een ander artikel was daarintegen niet compleet en dat was vanaf de buitenkant duidelijk te zien.

• Bent u tevreden over onze service? Nee
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Bestelprocedure ok, maar producten waren niet in optimale conditie.

Redelijk

Er wordt nergens aangegeven of het op voorraad is. Voor 100 euro besteld en maar voor 40 geleverd. Nu wachten op mijn resterende geld.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Voorraad aangeven

Alles was snel op te halen in de winkel

Zeer en zeer slecht!!!!

Compleet verkeerde producten lagen gereed in de winkel. De webshop voorraad klopt van geen kanten. 2x opnieuw naar de winkel moeten rijden om alles afgehandeld te krijgen. Uiteindelijk nog met lege handen en een zeer teleurgesteld kind.......

• Bent u tevreden over onze service? Nee
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Juiste webshop+winkelvoorraad

Mijn ervaring is goed. Jammer dat GLS zegt, dat ze op woensdag komen en dan op woensdag zeggen( terwijl je speciaal thuis gebleven bent) we komen donderdag en toen kwamen ze toch woensdag. Gelukkig was ik thuis

Mooie overzichtelijke winkel

Wij hebben geen Toychamp in de buurt, moeten een uur rijden, maar dat is het echt waard. Zoveel verschillend speelgoed. De ruime gangpaden zijn ook fijn.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Een Toychamp in Emmen zou leuk zijn

Pakket?

Besteĺling gedaan en betaald, getwijfeld of ik ophalen in de winkel zou doen maar toch voor bezorging gekozen , had ik dat maar niet gedaan , geen pakket terwijl chauffeur zegt geleverd te hebben en dat ik heb getekend wat niet kan want ik was op het werk en tevens is mijn naam niet goed geschreven en ik teken altijd met paraaf , dus betaald maar géén spullen ..... Dus jammer dat toychamp zaken doet met Gls

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Andere logistieke partner

super

niet van toepassing

Snel en goed

Goede en snelle service

Uitstekend!

Bestelling was heel snel klaar om afgehaald te worden. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Snelle levering. Mooi cadeau

Duidelijke site

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Toychamp is zeker aan te raden!

Mooie website, veel keuze en snelle levering! Ik ben een zeer tevreden klant!

Snel en vlot geleverd.

Grote keuze

Mooie winkel in Hazerswoude-Rijndijk

Alles prima geleverd

We hebben alles goed ontvangen en op korte termijn

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Prima de sint kadoos bij jullie verkrijgbaar!

Nq lang zoeken bij jullie kunnen slagen voor de sint kado online bestellen volgende dag ophalen. Toppie

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Cadeautje geleverd in kapotte verpakkingen.

Ik had een babyborn, pyjama voor de babyborn en een interactieve puppy gekocht. Met verzenden bleek er 1 artikel geannuleerd te zijn dit was de pyjama. Wel jammer als je hem wel kan bestellen. Heb ik gewacht tot het pakket binnen was, doos was helemaal heel, behalve de doos van de babyborn en de puppy die doos was helemaal kapot. Niet erg netjes maar goed.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? De website is niet fijn om op te zoeken.

Beetje jammer dat een klein boek dat door de brievenbus had gepast, werd geleverd in een bizar grote doos. Verder prima, leveren zoals afgesproken en goedkoper dan concurrenten.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Kleinere doos!

Een aanrader

Leuke, goede en duidelijke site. Overzichtelijk Snelle levering. Mag alleen iets beter verpakt worden.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Beter en zorgzame verpakken

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!