Super snelle service. Goed en stevig verpakt.!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snel geleverd met een mooie prijs

Ik beveel Toychamp aan. Snel geleverd, netjes gecommuniceerd, goed ingepakt.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niets opgemerrkt

Prima !!!

Alles keurig geregeld!!!!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Ik zou het niet weten

Mijn bestelling werd snel geleverd en er werd duidelijk gecommuniceerd, top!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snelle service en duidelijke communicatie

Producten snel en netjes ontvangen. Fijne communicatie : 1 product ontbrak, waarbij toychamp proactief reageerde: volgende werkdag hadden we het in huis. Duidelijke communicatie. Aanbod van producten die je ook online kan bestellen mag hoger.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Aanbod van online aan te schaffen producten verhogen

Qua bestelling goed Qua bezorgen minder

Snelle levering. Ik heb de bestelling opgehaald bij een ophaal punt. Netjes op tijd daar. Doos was erg kapot en half open. Ook vond ik dat de doos wel een stuk kleiner kon want nu zat er bijna 30 meter aan van die lucht stootkussentjes van plastic er tussen. Dit is niet fijn uitpakken. Verder erg tevreden met wat ik besteld had

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Minder grote doos en minder stootplastic.

Website biedt artikelen te koop aan die niet leverbaar zijn

Website biedt artikelen aan die niet leverbaar zijn (dus niet up to date) en vervolgens wacht je 14 dagen om je geld terug te krijgen. Hier valt zeker nog wat te verbeteren!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zie bovenstaand

vervelende en onvriendelijke medewerkers.

Mijn 2 dochters en hun 2 vriendinnen gingen naar de Toychamp Enschede om een cadeautje te kopen voor mijn neefje. Helaas kwamen mijn dochters zeer verdrietig terug van deze nare ervaring. Wat blijkt was dat toen ze binnen kwamen al hun tassen werden afgenomen, wat naar mijn mening zeer frapant is. Hun dierbare spullen zitten daar natuurlijk ook in en die werden zomaar afgenomen. Toen ze verder in de winkel waren zag een van mijn dochters een playmobil pop. Ze is erg fan van playmobil dus wilde hier mee op de foto. Ze ging bij de pop staan toen er ineens 2 zeer kwade medewerkers op hun afkwamen met de woorden: ' Ga nu naar buiten of pak wat je wil kopen, weet je wel niet hoe duur zo'n pop is? 250 euro. Dat heb je niet hè?' Dit vind ik erg ongepast ze zijn meteen uit de winkel gezet en komen voorlopig ook niet terug!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? de medewerkers

Snelle levering.

Snelle levering en wat dan weer apart is, dat ze heel veel speelgoed hebben die je bij een ander niet kan vinden.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Het was top.

verkeerde product geleverd

Via internet een racebaan besteld. Haal ik de bestelling op bij de winkel komen ze met een andere racebaan aan. Totaal niet meedenken voor een oplossing en kreeg het geld in contanten terug :(

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Meedenken aan een oplossing of betere product info op de website

Niet tevreden

Pakketje nog niet ontvangen.

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Zeer zorgvuldig en compleet.

Netjes een Champy-aapje besteld, via de website en keurig volgens protocol bezorgd.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Stickers voor kinderen erbij in de box, ik mis het niet zo, maar voor een kind is dat prachtig!

De levering werd uitgevoerd zoals gepland. Goede service. Opmerking voor rond de feestdagen: Een doos zonder logo en alleen de tekst van het bedrijf had beter geweest. Nu herkende mijn zoon direct het logo op de doos.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Een doos zonder logo voor de feestdagen!

Snel en goed

Snelle levering, goede prijs en prima voorraad.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? -

Goedkoop, netjes geholpen en snel geregeld.

Redelijk

3 dingen besteld en gelijk betaald. Nog geen 2 uur later een mailtje dat 2 van de 3 dingen niet leverbaar waren. En dat het 14! Dagen kon duren eer ik mijn geld terug had. Andere item is wel snel geleverd.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Sneller terug betalen van jullie zelf niet kunnen leveren

Vlot

Prima geregeld

Bestelling snel leverbaar

Top service!

Top service! Leuke speelgoedwinkel!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niets

Leuke spullen, snelle levering!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goed. Snel geleverd en goede kwaliteit

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Meer online ipv winkel vooraad

Goede bestelling

Prettige website, duidelijk hoe te bestellen en waar af te halen. Bij afhalen zeer klantvriendelijk, doos was beschadigd dus kreeg direct ander pakket ivm cadeautje

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Bestelde product nog niet in de winkel verkrijgbaar, snelle levering via internet

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.

Top levering

De bestelling was er snel en de doos was helemaal heel. Op de inhoud heb ik niks aan te merken. Een nette en snelle levering

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Artikel besteld via klik en haal af

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!