Ik heb geen ervaring een goede levering en verder zit het cadeau nog ingepakt
Wist wat ik moest hebben, dus dat was makkelijk. Site is goed opgezet, afrekenen eenvoudig.
Goede en duidelijke webwinkel met zeer ruime sortering op voorraad
De keuze in puzzels online is uitgebreid maar een groot deel is niet leverbaar/ uitverkocht. Zeker in de winkel is er weinig op voorraad. Gelukkig kon ik wel twee mooie puzzels uitkiezen , voor een redelijke prijs. Blij mee! De mails waren correct. De lev ering was goed, iets langer wel maar dat werd duidelijk gecommuniceerd Prima dus!
Overal gezocht en uiteindelijk hier gevonden. de bezorging duurde iets langer, maar verder zeer tevreden.
Bestelling kwam iets later aan dan verwacht maar is niet erg gezien de omstandigheden. Wel kwam het pakket in een te grote doos aan misschien een tip om kleiner verpakkingsmateriaal aan te schaffen
Spel voor de Switch besteld die in de aanbieding was. Altijd fijn! Over ToyChamp dus zeker tevreden. Echter zou de levering binnen 2 werkdagen zijn maar werden dit er 5. Minder tevreden dus over GLS.
Je besteld een zwembad en besteed daar je vakantiegeld aan. Je krijgt het zwembad binnen wil hem opzetten en ontdekt dat de binnenkant geplakt is!! Dit is nu ongeveer 1,5 maand geleden. Bellen mailen en nog steeds geen oplossing!! Als het nu om een euro ging!! Hoe kan je zo met mensen om gaan die niet zomaar zoveel geld te besteden hebben. Niets helpt wat ik ook doe bellen mailen ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Ik krijg een zwembad die aan de binnenkant kapot is en zelfs geplakt!!!! Ze benoemen dat het nu aan bestway is???? IK WIL GEHOLPEN WORDEN!!!!!!!!!!!!!!! En heeeel slim scores lager dan een 6 worden pas 6 dagen later gepubliceerd!!!! Of misschien helemaal niet mensen mogen geen slechte reviews lezen.
Wat een snelle service en goede kwaliteit producten.
wat ik had verwacht
Glijbaan is prima voor een dreumes. Maat is goed, niet super sterk maar Voor 25 euro prima. De doos met plastic vulspul was ook een attractie op zich.
My daughter is having so much fun with the swing set we bought!
Wat een bende.... product op voorraad bij de winkel. Besteld, betaald. Snel ophalen.... blijkt niet op voorraad. Hoe dan?? Klantenservice gebeld. Had moeten wachten op tweede mailtje. Hoezo? Het was op voorraad en ik heb het gekocht? Niks begrip, niks excuses. Enkel verwijten dat ik het fout gedaan heb. Hier koop ik dus nóóit weer wat. Bah.
Bestel iets, uur in de auto om op te halen. Is het niet voorradig? Hoe dan? Klantenservice gebeld, maar gewoon pech... Nee, ze gaan geen korting geven voor de brandstof die ik dankzij hem nu voor jan joker verspild heb.... kan aankoopbedrag terugkrijgen of wachten tot het er weer is. Geef het geld maar terug, ga wel naar een winkel die zn klanten wél waardeert.
Beste, Ik heb vorige week een kinder loopfiets bestelt, omdat mijn nichtje volgende week jarig is. Kreeg een mail dat die afgelopen vrijdag geleverd zou worden. Vooralsnog nog steeds niet binnen. Als deze einde v/d week niet binnen is, wil ik graag mijn geld terug!!
Op de website staat aangegeven snel en binnen 2 werkdagen geleverd. We zijn inmiddels 4 werkdagen verder en hopelijk wordt het dinsdag wel geleverd. Maar helaas te laat voor de verjaardag van een teleurgesteld kind.
Wij hadden iets besteld. Op de site wordt aangegeven 2 tot 3 werkdagen. Het heeft er veel langer over gegaan. Wanneer je belt onder kantoortijden krijg je een bandje dat ze gesloten zijn er op welk tijdstip ze telefonisc bereikbaar zijn. Op dat tijdstip belde ik juist. Eerste keer werd er vrij vlug op mail gereageerd. 2de keer niet. Service in de winkel is prima. Online niet heel prettig verlopen
Mijn bestelling werd net zo snel bevestigd als dat ik het had geplaatst. De snelheid sloeg echter wel even door, door mij aansluitend te vragen om een beoordeling nog voordat ik mijn bestelling had ontvangen. Dat laatste was nou net weer iets te snel. Ik heb inmiddels mijn bestelling ontvangen en ben zeer tevreden.
Ondanks dat het artikel online op voorraad was in de winkel ( zwembad) was deze niet beschikbaar in de winkel. Ik begrijp dat de winkelvoorraad niet per minuut up 2 date kan zijn als iemand anders in de winkel net het laatste artikel koopt of ook online reserveert. Was een ritje voor nop helaas. Nu zwembad online aangeschaft maar wel met 28,- verzendkosten. Een optie om dan de bestelling op locatie te reserveren of daar af te leveren zodat de verzendkosten niet noodzakelijk zijn was een betere service geweest. Verder wel tevreden. Producten zijn geleverd naar behoren.
Bij de Lego die ik bestelde zat een gratis product. Naast het gratis item was het ook de goedkoopste aanbieder. Jammer dat je niet in de winkel af kan halen, dat zou verzendkosten schelen. Nu kan dit alleen als het product in de winkel verkrijgbaar is. Goede reactie op mijn mail over verzending. Er mag in het winkelwagentje wel worden aangegeven dat je nog €.. van gratis verzenden af zit. Dan kun je er nog wat bij zoeken. Lastig dat ze ook producten laten zien die je alleen in de winkel kunt kopen. Dat maakt lastig zoeken. Ik wilde dat je die eruit kon filteren. Het zelfde geldt voor de producten die niet meer leverbaar zijn. Ik heb een uur moeten zoeken naar iets kleins wat én leverbaar was én verkrijgbaar online. Verder is het product naar wens en achteraf zijn we dus dik tevreden.
Super slechte service en totaal niet bereid om mee te denken. Bijzonder jammer hoe ik (niet) geholpen ben.
zwembad besteld afgelopen woensdag staat u heb hem binnen 1 a 2 dagen dus dat zou dan vrijdags zijn krijgt vrijdagavond berichtje dat die dinsdag word gelevert dus dat is dan 6 dagen nooit meer koop ik bij deze winkel was me 1e keer en ook me laaste keer en kan niet eens zien hoelaat die komt dinsdag
Op internet lopen zoeken naar een artikel wat net van de markt is. Zodoende bij Toychamp uitgekomen. Het artikel was hier bij 2 winkels nog net op voorraad. Direct besteld en de volgende dag lag het al klaar om af te halen. De prijs was 2/3 van de prijzen die we verder op internet vonden! Aangekomen bij de winkel om het op af te halen was ik binnen 2 minuten met het artikel al weer buiten! En ben daar super geholpen door een vriendelijke medewerker!
In winkel bleek ondanks melding van wel voorraad het artikel niet aanwezig. Daar wat anders gekocht. Online prima en snel.
Grondzeil voor ons zwembad, Alles uitverkocht ! Behalve bij jullie Ben super tevreden Snelle levering!
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!