Heel goede ervaring. Besteld en snel geleverd volgens afspraak.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Makkelijk te bestellen en snel geregeld

Goed geregeld en snel geregeld

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Duidelijke website, vriendelijke medewerker van de klantenservice, heel goed geholpen met mijn vraag. Snelle levering en netjes verpakt in een doos.

Correcte afhandeling.

Correcte afhandeling maar het tijdstip van aflevering werd niet aangegeven.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Tijdstip van bezorging.

Snelle levering.

Product werd snel geleverd. Wel zat het in een wat grote doos zonder opvulling zodat het product nogal heen en weer kon bewegen in de doos. Product zelf was overigens niet beschadigd.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Wat meer aandacht voor goede verpakking.

Snelle levering, zeer tevreden

Ik kwam bij de website van Toychamp uit, omdat ik zag dat de prijs van een bepaald Sinterklaascadeau recent in aanloop naar Sinterklaas bij een andere webshop fors gestegen was (met zeker 25%). Toychamp hanteerde gewoon nog de prijs die de andere aanbieder oorspronkelijk ook had gehanteerd. Zoals het hoort dus! Levering vond vervolgens meteen de volgende dag plaats. Positieve eerste ervaring met Toychamp dus!

Snel, en goed

2 x binnen 5 dagen een bestelling geplaatst van min. 2 tot 3 producten. Beide keren volgende werkdag geleverd. Netjes verpakt ,Top!

Topie

correcte levering op tijd

zie hierboven

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goed te bestelling en correcte levering

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Mijn bestelling was snel en correct binnen. Heel fijn!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Ruime keuze en snelle levering

Na vorig jaar kennis te hebben gemaakt met de ruime keuze in de winkel heb ik dit jaar mijn bestelling gedaan via internet, omdat het artikel niet in de winkel voorradig was. Was erg blij dat het artikel aanmerkelijk goedkoper werd aangeboden dan bij andere sites, waaronder bol.com! Het is de volgende dag bezorgd. Super!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? steviger verpakking

Bestelling is snel en correct uitgevoerd.

• Bent u tevreden over onze service? Ja
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Prima snelle levering en compleet

Geweldig dat Toychamp zo groot assortiment heeft en prettig dat aangegeven wordt waar en wanneer je artikelen verkrijgbaar zijn. Jammer dat de wat in de winkel verkrijgbaar is niet te bestellen is. Daardoor mijn keuze iets moeten aanpassen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Winkels en webshop 1 voorraad

Scherpe prijs

Via google kwam ik op deze website de beste prijs tegen voor een artikel op het sint verlanglijstje van onze zoon. Helaas niet op voorraad in het filiaal hier in de omgeving, dus online besteld. Na het lezen van de eerdere ervaringen met wat langere levertijden heb ik gekozen voor ophalen op een GLS station. Daar kreeg ik na 4 dagen bericht voor ophalen, dus inderdaad iets langer dan geadverteerd. Betaalmethode was voor mij achteraf betalen, omdat ik graag eerst het product in handen heb voor ik mijn portemonnee trek.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Interne post als artikelen op een andere locatie wel op voorraad zijn. Snellere levering zou fijn zijn, óf betere info op de website. Vandaag besteld, morgen in huis gaat duidelijk niet op.

Slechte ervaring

Veel producent niet in de winkel en geen interne post. In Arnhem waren nog 2 frozen kasteeltjes op voorraad. Deze konden niet online besteld worden alleen afhalen in Arnhem (2 uur rijden vanaf hier) en Arnhem kon het niet naar de winkel hier sturen.

• Bent u tevreden over onze service? Nee
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Interne product uitwisseling (interne post)

Mijn eerste online bestelling bij Toychamp bleek een treurig avontuur...

Mijn eerste ervaring met jullie bedrijf is betreurenswaardig. Men beloofd een levering binnen 1 dag maar het duurt gewoon 5 dagen, dit terwijl het product op voorraad was. Omdat het zo lang duurde ben ik naar de winkel in Arnhem gereden en heb daar alsnog het desbetreffende product aangekocht. Een dag later kwam mijn online bestelling binnen...

• Bent u tevreden over onze service? Nee
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Leveringsbetrouwbaarheid

Makkelijk en eenvoudig bestellen

Goed en goedkoop en lekker op tijd in huis.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

overzichtelijke site, duidelijk, gemakkelijk bestellen

in een paar klikken de artikelen besteld en 2 dagen later werden ze afgeleverd.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goede ervaring; vaker besteld en ondanks de drukke decembermaand toch snel geleverd

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Overzichtelijkere website

Vaak goedkopere produkten

Produkt is vaak wat goedkoper. Heel fijn. Levering duurt wel wat langer. Track en trace klopte niet bij mij. Zou 1 dag later geleverd worden dan dat aangegeven stond waardoor het bij de buren geleverd moest worden. Gelukkig doen ze daar niet moeilijk over. Toychamp heeft veel in het assortiment alleen veel produkten kan je alleen in de winkel zelf kopen ipv bezorgen. Dat is wel een minpuntje omdat de winkel in mijn buurt niet altijd het produkt in het assortiment heeft

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Meer produkten laten bezorgen als het toch in bepaalde filialen in voorraad is. Zo verkoop je het sneller.

Leuke aanbod

Het proces tot het aankomen duurt wat lang maar het werd allemaal geleverd zoals er op de site stond

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Ben tevrede met de levering

De track and trace is niet optimaal Paket stond volgen t&t nog in het centrum maar was al binnen een uur aan huis lijk mij erg snel

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Alles in een keer bezorgd, geheel volgens afspraak

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!