Tevreden

Snelle levering en goede verpakking

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Verzendkosten verminderen

Snelle levering , geweldige service. Erg blij met Toychamp. Ondanks feestdag toch de tijd voor mij genomen , super

Toppie..

Goede servies, snelle levering, netjes verpakt!

Slechte levering

Geen ontvangstbevestiging gekregen per mail, ook niet in de brievenbus, dat het pakket 2 dagen eerder dan verwacht geleverd werd. Ook de doos vertoonde een diepe (mes)snee.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Levering moet beter

Duurt te lang

Pakketdienst GLS heeft 3 gen nodig om vanuit België naar Nederland te krijgen Levering de 4e dag Advies andere bezorger ( dpd)

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zie boven

prima en de bezorging was ook goed.

Dit was de eerste keer dat ik heb besteld bij toychamp en ik ben dik tevreden.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snel levering!! Goede kwaliteit prijs!

Fan van toychamp

Ben erg blij met het aanbod en de producten. Regelmatiger goedkoper dan op andere sites. De T&T zijn niet zo duidelijk maar de site en het aanbod en de kwaliteit van toychamp zijn goed.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

vreemd gedoe met bezorging door GLS

Ik kreeg een mail dat GLS mijn bestelling ging leveren en ik kon gelijk een ander adres opgeven om het pakket af te halen omdat ik niet thuis ben door de week. Dit heb ik direct gedaan en kreeg later een mail dat het pakket wel aangemeld was op het afhaaladres maar niet afgeleverd. Toen niets meer. Vandaag las ik in mijn mail dat ze tóch aan de deur waren geweest en ik niet thuis was. Meteen weer het afleveradres dat ik al eerder had opgegeven. Hoop dat het deze keer wel goed gaat want ik ben gewoon nooit door de week overdag thuis (werken).

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Een andere pakketdienst inhuren

Verrasend

1+1 gratis bij Chicco product, erg omslachtig, een hypotheek afsluiten is makkelijker. De 2 producten wel binnen gehad en betaald voor deze 2 producten, benieuwd of ik de eene artikel op me rekening retour krijg.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? 1+1 gratis en dat in de winkel bij de kassa je korting krijgen. Want dat staat niet bij de 1+1 gratis "vermeld.

Snel en goed

Het enige nadeel vind ik dat er heel groot toychamp op de doos staat. Is met de 5 december inkopen niet zo practisch.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Blanco verpakking

Super goed

We hebben de bestelling goed ontvangen en alles zat er in wat we besteld hadden

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Sommige dingen konden niet thuis bezorgd worden en dat vind ik wel vervelend als je wat dingen besteld wat thuis bezorgd kan worden

Correct

We hebben een bestelling online geplaatst. Deze word door parcel geleverd. Helaas was de levering behoorlijk beschadigd aangekomen. Daar kan toychamp niks aan doen. Maar ze hebben deze klacht correct afgehandeld.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niet alles is te verkrijgen, en als je het in de winkel wilt ophalen ben je afhankelijk van de winkel voorraad, en helaas word er dan niet gekeken naar de online voorraad.

Klantvriendelijk en klantgericht!

afgelopen maand heb ik gebruik gemaakt van een 1 + 1 gratis actie. Helaas kon toychamps door een door hun gemaakte fout (dat gaven ze meteen zelf toe) een door mij besteld artikel toch niet leveren. Een teleurstelling voor mij. Maar meteen kwamen ze met een voor mij acceptabele financiële oplossing. Ik ben zeer tevreden over de communicatie met klantenservice (Kathleen).

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Voorkomen dat online op voorraad zijnde artikelen uiteindelijk toch niet geleverd kunnen worden.

Perfect!

Goedkoop. Kwaliteit. Snel geleverd.

Leuke winkel veel keus

De winkel zelf is fantastisch. Dit keer echter moest ik via de webshop wat bestellen. Dat ging allemaal wel goed, echter de levering via gls was wazig en duurde 5 dagen, waarvan je geen enkel idee had wanneer ze het pakket zouden komen brengen. Ook de track en tracé van gls was waardeloos. Dus toychamps zelf fantastisch, koerier niet zo.

Komen afspraken na.

Al meerdere keren puzzels besteld. Ze kunt van Toychamp opaan en als je ze belt of mailt krijg je snel antwoord. 👍👍

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Sneller bezorgen zou wel fijn zijn.

Prima speelgoed prijzen matige service

Prima prijzen voor het speelgoed. Gemiddeld goedkoper als bij een andere aanbieder. Ook leuke acties. Nadeel, weinig op vooraad voor online bestellingen (playmobile aquarium, wachimals, creola dots, unicorn bol). Webshop blijft vaak hangen en ik vind het slecht te zoeken en rondneuzen.. Sommige wel af te halen in de winkel. Ook niet in alle winkels, en in ons geval is de betreffende vooradige winkel, 2 uur rijden(apeldoorn). Hierop gebeld met het service team of er echt niets mogelijk is??? Erg vriendelijk waren ze niet, helaas. De winkel zelf kan je niet bellen. Bezorgen: dit lees ik vaker en klopt: Het duurt vrij lang om je bestelling te ontvangen, 1.5 week. Er staat 2 werkdagen maar helaas.... Ook de correspondentie is slecht. Van de een op de andere dag staat er Deliverd.... de andere stappen worden overgeslagen. Het pakket komt binnen in een schammelr/rommelige doos met geen opdruk (Bol.com of coolblue doos/label). Hergebruikte doos. Geen leuk kaartje erbij of iets wat Toy Champ Logo achtig herkenning geeft. Geen Happy uitpakken dus.... Maarja. Je bestelt en krijgt je spullen. Dat is waar het uiteindelijk om gaat. En met bol.com, Coolblue of H&M zijn we denk ik verwend ;) Sinterklaas heeft zijn best gedaan en de kindjes zijn er zeker blij mee!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Service, dozen, levering, vooraad online, deze laatste zeker!! Ik zou zeer graag het aquarium playmobile kopen, en ook de actie met kattenverblijf had ik graag gehad! Helaas te ver rijden en online niet mogelijk. Ook geen medewerking mogelijk vanuit de store... ik kan het geld toch overmaken naar Apeldoorn en sat ze het dan versturen????

Nette levering.

Goede ervaring met Toychamp. Overzichtelijke site met duidelijkheid wanneer product voorradig is. Had iets meer duidelijkheid mogen zijn over hoe snel de levering kan plaatsvinden

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Info rondom levering

Top geleverd en snel

Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd en werd goed op de hoogte gehouden van de status ervan. Leuk verpakt ook. Geen opmerkingen.

fantastisch

mooi en heel goed ingepakt geen beschadiging kan een ander bedrijf zeker een voorbeeld aannemen toppie bedankt hou deze pagina goed in de gaten als ik wat nodig heb kijken bij jullie

Super en snel

Snel en fijn geregeld

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Artikel gekregen wat ik had uitgezocht. Een min puntje is dat je niet kan zien wanneer ze het brengen. Je bent verplicht om de hele dag thuis te blijven. Ik had geluk artikel werd om half twee gebracht. Misschien een tip om aan te geven wanneer er bezorgd gaat worden van tot

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zie mijn samenvatting

Is allemaal prima verlopen

Het is heel goed gegaan. Ik kon het pakje goed volgen

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niets

Bestelling geplaatst en zeer vlot en netjes geleverd. Blij mee

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!