Snel en juist geleverd

Snelle bezorging. Netjes aangekomen. En voor een goede prijs

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goed en goedkoop snelle levering

Heeel goed

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Bestellen gaat goed. Alleen jammer dat je het niet bij een winkel kunt laten bezorgen zodat je geen verzend kosten betaald. En pas boven de €50 gratis verzenden is. Mijn aankoop was € 49,99 voor die €0.01 betaal je €2,99 verzendkosten. Terwijl het contant word afgerond op €50. Ook erg jammer dat gls in het engels is. Vind de site niet echt duidelijk en up to date. Verder vind ik het een uitstekende site.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Producten ook bij een filiaal kunnen laten bezorgen. Zodat je gratis verzenden kunt kiezen.

overzichtelijk

Ik heb al een aantal keren besteld en altijd goed geholpen. Zowel in een winkel als online. Goede service en snelle bezorging.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Besteling plaaten super maar levering traah

Eerste keer besteld bij toychamp, bestellen gaat goed. Leuke webshop, wel jammer dat je niet op leeftijd kan filteren. Bestelling zou volgens gls vrijdag geleverd (nu zondag) worden maar de track and trace word niet bijgewerkt dus heb nog steeds geen idee wanneer het wel komt.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Andere bezorgerservice nemen die zich wel aan de afspraken houdt en de klant op de hoogte houdt van levertijden

Snel besteld maar .........

Bestelling via site ging snel maar de artikelen nog niet ontvangen terwijl bericht wel via de mail van de transporteur. Hierin dus een bezorgdatum die niet is nagekomen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? De bezorging

produkt goed en goedkoper dan elders en service (antwoord) per mail uitstekend

Prijzen gunstig en gelijk antwoord per mail op vragen. Alleen de wachttijd bij mijn bestelling voor ontvangst is langer dan 2 werkdagen geweest En track en tracé van GLS wordt niet bijgewerkt zodat je niet weet wanneer het pakket te verwachten. Product goed verpakt en bezorger van GLD heel vriendelijk.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? De verzending via GLS

Als klant wordt je heel goed geïnformeerd over de verzending van de bestelde producten

Ik denk wel dat wij vaste klant gaan worden. En dat om verschillende redenen namelijk keuze uit een groot aantal artikelen. Verder de kwaliteit van de artikelen en de lage prijs. En ook nog de korte levertijd om niet te vergeten.

Nette prijs

Nette prijs, zeer goed verpakt. Levering na 2 dagen, maar dat maakt niet zoveel uit

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Prima, met een kanttekening..

Een klein boekje, geleverd in een gigantische doos.. erg duur.. had per brievenbuspost verstuurd kunnen worden.. dit maakt het onnodig duur en wat een verspilling!

• Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? De verpakking dus

Snelle levering en netjes verpakt

Snel geleverd en goed verpakt. Zal zeker weer hier bestellen als ik nog meer spulletjes nodig zal hebben. Top service

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zo door gaan.

Netjes verpakt

Eerste keer besteld bij jullie, levering is netjes op tijd en alles ziet er keurig uit.

Snelle, correcte levering

Dit was de eerste bestelling via de website en mijn ervaring met deze eerste levering was positiref

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Hele goede ervaring. Alleen wat minder met de bezorging, maar om dit op te lossen werd ook alle moeite gedaan door Kathleen.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Deze webshop is duidelijk een stuk betaalbaarder dan andere De bestelling is zorgvuldig verpakt voor de verzending en werd al binnen 3 dagen bezorgd Hele fijne ervaring net deze winkel

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Aanbod nog verder uitbreiden

Fijne site , ga zeker vaker bestellen , wat ik wel een minpunt vind ,dat als je niet thuis bent het op moet halen bij een afhaalpunt, wij zijn gewend, dat ze het dan afgeven bij de buren

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Pakket volgens planning binnen gekregen

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niks

Geen enkele klacht

Levering op tijd, goed verpakt, juiste artikel Bezorgkosten van 4 euro redelijk

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Duidelijke site en prima service

De site is duidelijk en overzichtelijk grote sortering en de bestelling verloopt gemakkelijk. De ontvangen producten zijn goed verpakt en snel geleverd in een uitstekende staat.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Mooie aanbieding, maar late levering

Ik had Jan van Haasteren puzzels gekocht in de 1+1 actie. Bestellen was lastig via de site, omdat er iedere keer werd gezegd dat het op voorraad was, maar vervolgens werd het artikel niet in het winkelmandje geplaatst. Uiteindelijk is het toch gelukt. De puzzels waren keurig netjes verpakt, met goede bescherming. Enige nadeel was de late levering. Ik heb de puzzels op donderdag 31 oktober besteld. Ze werden woensdag 6 november afgeleverd. Het heeft dus bijna een week geduurd. Houd daar dus rekening mee bij bestellen, dat de levering wat langer kan duren.

• Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? beter werkende site en snellere levering

goede keuze in speelgoed, prima leveringsservice

speelgoed besteld voor de sint, snelle levering

Veel keus in speelgoed

Alles keurig geregeld.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Weinig voorraad of online te koop bij actie

Goedenmorgen Ik heb gekocht via de actie van Jan v Haasteren puzzels. Die ik graag wilde hebben was er steeds niet. Na een paar dagen was hij alleen in de winkel af te halen Maar dit as of in Drenthe of in Zeeland. Of 1 af te halen in n winkel en de andere keus alleen online.. Gelukkig heb ik er wel 2 kunnen kopen online. Maar had er liever meer gekocht. Gr e dijkstra

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Of meer voorraad in de winkel of online.

Goed verzorgt

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? 1 spel hoeft niet verpakt te worden in een doos waar er wel 3 in passen mag wat kleiner

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!