Alles prima verzorgt.
Artikelen netjes ingepakt. Alleen de levering kon wel iets sneller.
Makkelijk te bestellen. Op tijd geleverd.
Ben tevreden over bestelling en levering.
De zin van levering de volgende dag kunnen jullie beter weg laten want dat werden bij mij 4 dagen. Actie puzzels waren veel te snel niet meer online te leveren en in de winkels waren ze heel snel niet meer op voorraad
Goedemorgen, Dank u voor uw review. Ik heb even in uw bestelling gekeken en zie dat u besteld heeft op 26/10, een zaterdag. In het weekend worden er echter geen pakketten klaargemaakt. Het pakket werd maandag 28/10 verwerkt en meegegeven met onze transporteur die het de 30/10 geleverd heeft. Inderdaad een dagje later dan voorzien, dit komt door een overslag van depot. Echter nog steeds binnen de 2 werkdagen zoals vermeld bij onze leveringsvoorwaarden. Wat betreft de puzzels zijn we hier helaas slachtoffer van het grote succes van de actie. De eerste dagen werd er ontzettend veel puzzels gekocht, zowel online als in onze winkels. Vandaar dat er dan ook minder nog beschikbaar was natuurlijk. Groetjes
Geen enkel probleem !!
Leuke prijzen acties van het speelgoed, goede levering. Aardige klantenservice, heb mijn product beschadigd ontvangen maar dit is netjes opgelost. Ook eens in de winkel geweest in Leeuwarden. Hier vond ik het personeel wel aardig maar een beetje onprofessioneel. Maar verder ben ik zeer tevreden!
Vanuit de winkel goede en duidelijke communicatie. Dus top. Vanuit de transporteur was dr communicatie minder duidelijk, jammer! Het product is dan weer wel helemaal naar wens
Snel geleverd, tijd indicatie via koerier mag beter.
ik had speelgoed besteld online en dat werd netjes op tijd geleverd
De site was overzichtelijk. Duidelijke beschrijvingen bij de producten. Online besteld en binnen 2 werkdagen in huis. Snelle levering en netjes verpakt. Top.
Er stond bij het maximum paard “electronisch paard” dus ik verwachtte dat hij kon lopen. Net als een aantal anderen met mij. Helaas loopt het paard niet en kun je ook niet zelf met het paard lopen of je kind erop duwen. Het is gewoon een stilstaand beeld wat geluid geeft als je op zijn neus drukt. De winkel zelf is prima. Ben goed geholpen en hij was snel geleverd.
Blij met het artikel dat bij andere winkels niet meer leverbaar was of veel duurder. Snel geleverd.
goede en snelle service en levering. goede betaalmogelijkheden. mijn aangekocht product op voorraad.
Een mooie Nerf in de aanbieding met nog een Nerf erbij kado. Het klinkt te mooi om waar te zijn en dat was het ook. Niet bestelbaar, maar de ochtend na de aanbieding is hij gelijk weer volop verstelbaar. Ook een mailtje en telefoontje mocht niet baten. Slechte service. Zorg dat je aanbieding op voorraad is gedurende de aanbiedingsperiode. Zet anders duidelijk bij de actie OP IS OP. Dat stond volgens jullie in de kleine lettertjes. Wat mij betreft is dit klanten bij maken met een dooie mus. Verder wel een mooi speelgoed boek en eenvoudig bestelling te plaatsen.
Prima en netjes de bestelde producten afgeleverd
Het bestellen gaat vlot en de site is overzichtelijk. Het bezorgen duurt langer dan via post.nl, heeft echt wel een paar dagen nodig!. Je kunt wel via een link zien dat het op een bepaalde dag geleverd gaat worden maar niet om hoelaat, wat erg jammer is. Alles wordt goed en netjes verpakt en wordt ongeschonden afgeleverd. Een dikke voldoende is zeker wel op zijn plek!
Alles ging heel goed en vloot. De site is goed gedaan en je kunt gemakkelijk vinden wat je zoekt. Het assortiment is uitstekend.
Daar het artikel niet in het filiaal op voorraad was, heb ik het via internet besteld, dat ging vlekkeloos. Het pakket werdt netjes thuis bezorgd. Ik heb ook nog een artikel in de winkel afgehaald wat ik besteld had. De dames hebben mij netjes en vriendelijk geholpen, daar ik eerder een onplezierige ervaring heb gehad met een mannelijke verkoper in het filiaal.
Veel assortiment en snelle levering
Snelle en tijdige levering
Het was op tijd prijs klopt, en fijn ingepakt niks beschadigd
Juiste en prima artikel ontvangen. Snelle levering. tevreden
Zondagavond besteld en dinsdag ochtend in huis.
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!