Prima geregeld

Prima geregeld!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goed gegaan

Werd volgens afspraak bezorgd

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snelle levering, alles goed.

Snel geslaagd, snelle levering. Zag er goed uit.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niks

Niet netjes doos was stuk

De doos was half kapot maar gelukkig was er niets beschadigd.

Snelle levering. Alles naar wens.

Snelle levering. Alles naar wens.

Leuke aanbiedingen en snelle service

Prima.

Goede prijs, snelle levering. Kort om prima service.

De beste prijs, snelle verzending en zeer behulpzame klantenservice!

Vorige week heb ik de Baby Born Boutique via de website van Toychamp gekocht. Bij Toychamp kost deze nu 99 euro terwijl bij alle andere aanbieders dit gemiddeld 179 euro is! Toen ik 2 dagen na levering erachter kwam dat er een nieuwe Baby Born actie ingegaan was, kon ik nog met mijn aankoop naar een filiaal gaan en kreeg ik nog een Baby Born douche ter waarde van 49 euro gratis bij! Dat is nog eens leuk inkopen doen voor de decembermaand:)

gemakkelijk

Jammer dat niet nauwkeuriger een route voor thuis aanleveren kon worden gegeven en dus vóór 12u de dag ervoor moet worden uitgeweken naar een ophaalpunt. Overigens was het pakket al erg vroeg bij ophaalpunt

Precies mijn verwachting

👍

👍

Alles verliep duidelijk en vlot. Geen op of aanmerkingen

Ik ben heel blij met de spullen, service en snelle levering

Naar omstandigheden goed

Jammer dat de voorraad in de winkel zo klein was in Kerkrade. Dus was ik genoodzaakt online te bestellen. Dit werd goed afgehandeld,maar ik had verzendkosten en tijd kunnen besparen.

Vlotte en snellelevering

Levering goed maar de bezorging niet kreeg een mail dat het dinsdag bezorgd zou worden maar werd woensdag pas bezorgd.

Goed snel simpel

Snelle levering groot assortiment

Mooie actie....bijna alles goed

Ik ging voor de actie 2 puzzels voor 1 van Van Haasteren. Eerst de winkelvoorraad gecheckt en daarna de bestelling geplaatst, betaald en aangegeven dat ik ze in Helmond wilde ophalen. Een bevestiging gekregen om vervolgens 2 dagen later een mail te krijgen dat de puzzels toch niet op voorraad waren. Een telefoontje leerde mij dat ik ze nog wel via internet en thuisbezorging kon krijgen, maar dat kost me dan weer 3,95 euro. En dan verwacht je dat er iets komt van: wat vervelend voor u, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. En dat werd niet gezegd. Ik wacht trouwens nog wel op de terugstorting van het bedrag van de niet geleverde/opgehaalde puzzels.

Zij doen wat er beloofd wordt

Super makkelijk bestellen. En netjes binnen gekregen. Bezorgdienst was wel echt niet fijn. Na veel moeite het pakje eindelijk opgehaald. En helemaal gekreukt. Speelgoed gelukkig nog heel.

Slecht!

Slecht!! Bezorging een dag te laat! En deze beoordeling had ik al ingevuld. Du ga het niet nogmaals doen!! Koop bij jullie niks meer!

Leuk

Batterij erbij kopen. de deksel is niet stevig

Snel geleverd. Goed verpakt. Top

Snel geleverd, goed verpakt. Top.

Bijna alles perfect

Alleen moment van aanleveren kan beter.Wanneer wordt afgeleverd.

Standaard website bedrijf

Lokken en dan niet alles meer kunnen ontvangen via verzending is niet echt fijn. Bij bestelling betaald te hebben blijkt 1 product niet aanwezig, wordt netjes gecrediteerd, maar betaling tot op heden nog niet ontvangen. Verzending kwam, maar wel een paar dagen later. Communicatie is vriendelijk per email.

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!