Product is zoals op de foto en snel geleverd

mooie actie, snelle levering

snelle levering, mooi actie

Jammer dat de voorraad van de puzzels met deze actie 1 + 1 gratis te weinig was, verder prima geholpen door de klantenservice, heel vriendelijk en behulpzaam.

Weinig voorraad / snelle klantenservice

Toen de folder in de bus viel gelijk gekeken voor de puzzelaanbieding. Helaas was er van de grotere puzzels bijna niets meer te kiezen. Ik had graag in ieder geval 1 5000 stukjes besteld maar helaas... Navraag bij klantenservice leverde wel snel reactie op dat deze puzzels ook niet meer zouden komen..

Matig

Trage website waardoor bestellingen niet in winkelmandje kwamen. Levering door GLS is slecht, week onderweg ipv 2 of 3 dagen zoals beloofd op website. Zoek een een andere partij die wel snel levert.

Goede snelle levering. Fijne website

Ik maakte gebruik van de aanbieding 1+1 gratis Van Haasteren Puzzels. Ik bestelde 6, 1 bleek niet leverbaar. Door het oneven aantal zou ik voordeel mislopen maar ze boden aan mij het halve aankoopbedrag van de 5e puzzel terug te storten. Klasse! Ik moet het nog wel ontvangen maar ga er vanuit dat ook dat goed komt.

Jammer dat een hele leuke actie zo tegenviel.

Ik gin g voor de puzzels van Jan van Haasteren, 1 plus 1 gratis. Twee keer op de vestiging Helmond geweest. De eerste keer was de keuze 2 stuks van 1.000 stukjes en ja die had ik al. De tweede keer was er niets meer. Wel met pijn en moeite iets kunnen vinden via internet, maar ook daar kon ik niet alles kiezen, simpelweg omdat er niets was. Jammer, heel jammer.

Zeer beperkte voorraad puzzles

Op de site moeilijk voorraad artikelen te vinden, vaak na keuze of geen voorraad of alleen in winkel waar dan ook geen voorraad was. Na deze mededeling weer helemaal opnieuw zoekfunctie invullen!

Snelle levering. Goedkoop

Goede ervaring

Zeer snelle levering.

Rampzalig

Voor de eerste keer besteld, hele slechte ervaring. Voor ons nooit meer Toychamp!!! Maandagochtend mijn bestelling geplaatst (Voor 13:00 besteld volgende dag in huis) vrijdag eindelijk ontvangen, zoontje was woensdag jarig en kreeg zijn cadeaus dus 2 dagen te laat. Via de mail contact gehad waar je absoluut niet netjes te woord word gestaan en ze denken ook niet mee aan een oplossing! Hier een verdrietig jongetje wat zijn verjaardag zonder cadeaus heeft moeten vieren!!! Ronduit schandalig!!!

Geweldige service

Na zelf een foute bestelling een prettige en begripvolle oplossing gevonden via telefoontje. Alleen maar prettige ervaring ondervonden

Komt de belofte niet na

Helaas ben ik niet tevreden!!! Op maandag tijdens de Lego beurs waren we geattendeerd om op de site een bestelling te doen van een Lego Ninjago product die niet op de beurs op voorraad was. Op de website stond “ voor 13.00 besteld, de volgende dag in huis” aangezien dit voor mijn zoon was die al teleurgesteld was dat het product op de lego beurs al niet aanwezig. Dacht ik waarom niet. Echter is het product pas drie dagen later geleverd!!! Wat ik heel jammer vindt. Zo krijg je alleen nog maar meer teleurstellingen.

Na mijn bestelling kon ik de dag erna mijn bestelling ophalen in de winkel.

Redelijk

Ik kreeg afgelopen dinsdag een mail ...De pakketbezorger van GLS zal onderstaande internationale zending naar verwachting op dinsdag 22 oktober 2019 bij u aanbieden Oké fijn dacht ik,,,heel de dag voor in huis gebleven...kwam vanmiddag pas binnen. Dus de levering vind ik redelijk,,, Ik ga er vanuit dat de puzzels kloppen :)

Snelle. Levering

Snelle levering Goed verpakt.

Levertijd zoals geadverteerd klopt niet.

Op de website staat groot en opvallend vermeld; voor 13.00 uur besteld is de volgende werkdag geleverd. Niet dus. Ik had zaterdag besteld, dus nam aan dat het maandag verzonden zou worden en dus dinsdag in huis. Nee. Donderdag pas. Helaas te laat voor het feestje. Geen bericht gehad dat het vertraagd was. Dus ik nam aan dat het op tijd zou zijn. Normaal gesproken was enige vertraging geen probleem. Maar nu moest ik het snel hebben. Was fijner geweest als ik eerder geweten had dat de snelle beloofde levertijd niet waargemaakt wordt.

Goede en snelle levering

Slechte aflevering

Toen mijn pakket werd bezorgd, was ik niet thuis. De bezorger heeft het pak toen gewoon voor mijn deur (buiten) neergezet. Dat kan gewoon niet. Ik weet dat Toychamp hier geen schuld aan heeft, maar toen ik het doorgaf aan ze via mail, kreeg ik geen enkele reactie.

Prima aktie

Ik heb goede ervaringen. Een vraag van mij werd vlot beantwoord,en daar ben ik erg tevreden over. De puzzels werden vlot opgestuurd en een probleem goed behandeld.

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Jammer dat niet alles te verzenden was.

Snel en goed

Snelke levering en goed verzorgd

Snel en netjes geleverd. Ander product niet op voorraad, binnen een paar dagen het bedrag terug gekregen. Top!

Zeer slecht

Er staat voor een bepaalde tijd bestellen de volgende dag in huis Nou ECHT NIET Heb zaterdags besteld was op voorraad ik zou S’woensdag krijgen Dus niks ontvangen Pas donderdags ontvangen. Slecht,slecht en nog eens slecht Heb met lege handen naar mijn klein dochters verjaardag gemoeten.

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!