Ik kreeg onverwachts een gratis Nerf geweer extra dat is altijd leuk! ook goeie service en leuk assortiment voor ook de oudere doelgroep.

Zeer snel geleverd en goede kwaliteit

Zeer tevreden!!!

Nooit meer Toychamp voor ons!!!

De regel: voor 13:00 uur besteld volgende dag in huis komen ze niet na! Ze leveren pas na 2 werkdagen, dus de cadeaus zijn niet op tijd voor de verjaardag! Ik bestel de volgende keer gewoon weer bij Bol.com daar heb ik nog nooit problemen gehad.

Levering kan verbeterd;sneller

Zaterdag besteld, woensdag in huis. Dat zou sneller kunnen. Verder prima site en duidelijk.

Snelle goeie services

Goed verpakt Snel geleverd.

Een dikke duim!!

Snelle levering. En onze kleinzoon is er verzot op. Hij "drumt" met een big smile op zijn gezicht . Prachtig!! Ben dik tevreden!

Prijskaartje onjuist, absoluut geen service!

Mijn nichtje had in de winkel in Leeuwarden een kadobon voor haar verjaardag uitgezocht. Op het prijskaartje ervoor stond 25 euro. Ze had mij er een foto van gestuurd. Na het afrekenen door mij blijkt het 40 euro te kosten. Dat gaat mij wat te ver voor een kado. Aangegeven dat het prijskaartje iets anders aangaf. De kassamedewerker gaf aan dat ik gelijk had en haalde het onjuiste kaartje weg. Zij mocht echter niks beslissen. Vervolgens komt chagrijnige manager Baukje die mij zeer onfatsoenlijk te woord staat. Zij geeft aan dat het prijskaartje van een ander product is en dat ik beter had moeten kijken. Ik zei dat ik echt wel goed had gekeken, het prijskaartje zat echt voor dit product. Ze beschuldigde me er vervolgens van dat ik het prijskaartje had verschoven van een ander artikel naar dit artikel. Ik heb een foto van de werkelijke situatie, die mijn nichtje een dag eerder had gestuurd! Ik heb nog nooit meegemaakt dat een winkel het prijsverschil niet aan de klant geeft als er een onjuist prijskaartje bij hangt. Wat een superslechte service en onfatsoenlijke medewerkers. Nooit meer Toychamp voor mij!

Waanzinig snel

Vandaag besteld, morgen in huis. Super snel en heel aangekomen, goed verpakt. Duidelijk gecommuniceerd. Mij dochterje blij

Snelle levering,duidelijke mailing

Zou weer bestellen,ben zeer tevreden

erg tevreden

Erg tevreden. Betrouwbare site en snelle levering.

Scherpe aanbiedingen. Snelle levering. Helemaal top!!

Veel keuze en een goede beschrijving snelle en correcte levering

Tiptop..

Snelle levering, goede service. Ik ben erg tevreden.

Super prijs en toplevering

Iets besteld wat vele malen goedkoper was dan andere winkels. En top hoe het geleverd is en precies zoals gecommuniceerd.

Super snelle bezorging

Snelle sercice1

Zeer snelle en goede service

Goed verpakt, snelle service!

Snel bezorgd en uitstekende service

Met voorkeur iets besteld wat niet aanwezig bleek! Directe terugkoppeling en snelle afhandeling!! Super tevreden!!!

Service kan beter

De gekochte Beyblade van mijn zoon werkte niet goed. Deze teruggebracht naar de winkel. Daar werd mij verteld dat het artikel uitverkocht was (terwijl om de website stond dat deze op voorraad was). Het betrof een internet bestelling die ik in de winkel opgehaald had, dus ze konden alleen het aankoopbedrag terug geven en dan kon ik zelf online een nieuwe bestellen. Deze moest ik dan thuis laten bezorgen (wat € 2,99 extra kost) want het kon niet naar de winkel verzonden worden. Mijn zoon is blij met zijn nieuwe Beyblade maar de service kan een stuk beter.

Zeer snelle levering

Prima geregeld !

Zeer snelle levering

Snel geleverd... Alleen product is defect nu bezig met retour zenden.. jammer dat er geen antwoordnummer is om naar retour te sturen.. Hopelijk wordt het goed opgelost daar gaan we vanuit

Snelle goede levering

Het artikel was goedkoper dan elders en werd goed en snel geleverd

Snelle levering. En het product wat ik heb gekocht was veel goedkoper

Duidelijke site en snel en netjes geleverd.

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!