GLS courier komt niet aan de deur

GLS courier stuurt gewoon een email met een bericht van niet thuis ondanks dat ze niet aan de deur zijn geweest! Vervolgens moet men bellen( nieuwe bezorgafspraak) en dat kost weer extra geld( 1 euro + gebruikelijke kosten)

Fijne winkel, fijne webshop, fijne service!

Fijne winkel maar ook een fijne webshop zo besteld...snel geleverd (veel opties) goed verpakt. Mooie producten snelle service!

Grote dino besteld voor onze kleinzoon. Keurig op tijd binnen en zag er super uit. Kleinzoon helemaal blij. Goed verpakt

Prima product

Goede en snelle service

Buitendoos iets beschadigd

Spullen kwamen netjes op tijd binnen. Wel was de buitendoos van de lol glamper beschadigd. De glamper gelukkig niet. Al met al tevreden

Koop niet online met levering aan huis

Mijn bestelde artikel kwam met schade aan. Hier heb ik melding van gemaakt. De reactie hierop was dat transportschade nu eenmaal kan voorkomen en dat dit het gevolg was van transport. Wel werd er melding van gemaakt richting het magazijn dat producten beter verpakt dienen te worden (meer opvulmateriaal) zodat producten niet kunnen gaan schuiven. In het geval van mijn bestelling betrof het een groot artikel, enigszins fragiel... die teveel vrijheid had in de doos. Dit lees is als: onvoldoende verpakt. Leuk voor toekomstige bestellingen en klanten, maar hoe kan Toychamp mij hierin tegemoet komen? Toychamp kon niks voor mij betekenen. De enige optie die ze aangaven was: het eventueel aanmaken van een claim voor mij richting de transporteur, zodat ik wellicht vie de transporteur wat kan verhalen. Hiervoor moest ik dan wel de doos terugsturen. Hiermee wilde Toychamp dan nog wel meewerken. Zekerheid op compensatie was er echter niet. Over een optie zoals een vervangend product ontvangen of als gebaar iets van een kleine cadeaubon van Toychamp zelf geen sprake, terwijl ze met dit laatste zelfs nog iets aan klantbinding kunnen doen. Gewoon jammer. Eerste en laatste kennismaking met Toychamp.nl. Het advies wat ik zelf ga volgen: koop bij de Toychamp filialen zelf of koop het online elders. Ik zal Toychamp.nl niet aanbevelen bij vrienden.

De maten van de jurkjes vallen net goed, ze hadden wel wat groter gemogen.

Product niet optilt ontvangen maar direct opgepakt door toychamp!

Helaas is het pakketje niet op tijd aangekomen. Naar aanleiding daarvan gisteravond de recensie geschreven dat deze niet ontvangen was. Dit is vanmorgen vroeg direct opgepakt door douchen, zonder dat ik daar direct om gevraagd had. Super! Van Toychamp een mail gekregen. Ze hebben uitgezocht hoe dit kon gebeuren en laten weten dat het vandaag geleverd wordt! Toychamp bedankt voor jullie handelen. Het pakketje mag dan later zijn, fijn dat jullie het op deze manier uit jullie zelf oppakken! Daarvoor een dikke 10!

Niet goed

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen , Bestelnummer 01053220044308

Doos tiptoi beschadigd

Ondanks dat er nog een doos om heen zat en de doos van de tiptoi niet door vervoer beschadigd zou kunnen zijn was de doos van tiptoi beschadigd. Zo heb ik hem ook als kado gegeven helaas, want ik had niets anders voor op het feestje. Teleurstelling..

Keurig op tijd afgeleverd

Het pakket is keurig op tijd door GLS afgeleverd. Netjes verpakt.

Mijn zoon is blij

Mijn zoon heeft dat wat hij graag wilde hebben.

Supersnelle service, helemaal blij

Ondanks dat het waarschijnlijk door de lego korting een ontzettend druk weekend met veel bestellingen geweest zal zijn. Toch gewoon 2 dagen later mijn bestelling in huis. Helemaal top

Top👍🐵

Na enig speurwerk op Internet kon ik de lego doos bij toychamp wel bestellen. En nog goedkoper ook. Snelle en duidelijke communicatie en zeer snelle levering. Zeker aanrader om bij toychamp te kopen. Top!!!

Snel en goed geïnformeerd

Artikel werd snel geleverd en we werden goed op de hoogte gehouden tijdens de verzending. Leuke website; kortom een aanrader!

Super snel geleverd

Ging allemaal snel en netjes

Goede afhandeling snel geleverd

Product is goed van kwaliteit en was snel in huis

Doet wat gevraagd wordt

Wat een super fijne snelle verzending.

Leuke website

Heb een bestelling gedaan en binnen 3 dagen bezorgd uitstekend

Top.

Bijna nergens anders de producten kunnen vinden. bestellen en na het weekend al in huis. (mits deze met een andere bezorgdienst geleverd zou worden ipv GLS) dit ligt niet bij jullie maar is wel jammer.

Ondanks dat mijn pakket niet geleverd was via GLS, contact opgenomen met Toychamp en GLS vanuit beide kanten een onderzoek ingesteld, maar helaas het pakketje niet gevonden. Super op de hoogte gehouden door de medewerkers via mail. Uiteindelijk netjes mijn geld terug gekregen van toychamp, ondanks dat de fout niet bij hen ligt!

Kon niet beter!

LOL surpirise OMG Nergens meer poppetje SWAG te koop en zij leveren binnen een dag! Echt superblij onze dochter zal zo blij zijn.

Goede prijs/ kwaliteit

Prima prijzen en snel verzonden.

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!