Pluspunten

ik zou graag een specifiekere tijd willen weten dat men het pakket komt bezorgen.

• Communicatie

Pluspunten

Snel, helder en duidelijk!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke website

Pluspunten

prima levering...snel en alles was dik in orde!

Pluspunten

Het enige bedrijf in NL waar momenteel nog de Playstation 4 Pro met Fortnite pakket te koop was!

Ik kocht een dure spelcomputer - had zoiets nog nooit gedaan dus wist niet waarop te letten. Bij thuiskomst reageerde mijn man gealarmeerd en zei dat ik de internetbestelling niet had moeten accepteren zo, omdat de doos uit het plastic was en de zegel verbroken. Op de bon las ik ook dat ik, als ik zou willen, het apparaat zo ook niet mocht retourneren. Dat is dan toch wel heel raar? Gelukkig leek alles er wel gewoon ongebruikt in te zitten, maar toch. Ik vond het wel schrikken. Ook vind ik het gek dat allerlei bedrijven Playstations bezorgen of desnoods intern doorleveren naar de dichtsbijzijnde vestiging, maar voor Toychamp moest ik de auto in van Haarlem naar Apeldoorn.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle correcte levering.

Pluspunten

Duidelijke folder snelle afhandeling bestelling

Pluspunten

snel en goed

niets

Pluspunten

Snel verstuurt en goed verpakt!

• Communicatie

Pluspunten

Levering ging snel, helaas het verkeerde pakketje gekregen, maar heel goed opgepakt bij de klantenservice en de volgende dag al het goede pakketje in huis.

Pluspunten

Ruime keuze en goede acties.

2 sterren: slechter dan verwacht

Er stond vandaag besteld morgen in huis. Maar bij het bestellen kon ik het niet thuis laten leveren. Alleen ophalen. En ik woon op ruim 1 uur van de winkel. In2018 kan het toch wel opgestuurd worden. Het ging om een bedrag van 80 euro.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel geleverd

bij het leveren gratis samples erbij leveren of promo speelgoed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling vlot en netjes geleverd.

Website. Onoverzichtelijk, niet alles werkt goed. Winkelmandje werd steeds weer leeggegooid bijvoorbeeld, tijdens het registreren.

• Communicatie

Pluspunten

Alles ging snel, en was heel makkelijk te bestellen!!

Tot nu toe Ik heb niks

• Communicatie

Pluspunten

Fijne aanbieding op de door mij bestelde playmobil.

Het zou fijn zijn als producten, binnen de eigen filialen, verstuurd zouden kunnen worden . Eventueel op rekening van de klant zelf.

• Communicatie

Pluspunten

Verloop was super. Snel mijn bestelling ontvangen met als verassing 2 leuke stickervellen erbij gekregen. Ik zeg aanrader!

Pluspunten

Zeer snelle levering

nvt

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!