Pluspunten

Veel keuze

Snellere levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Aangeven op de site dat een artikel niet voorradig is en niet de klant eerst laten betalen en later mailen dat het er niet is!!!!

Pluspunten

Keurig te woord gestaan en snelle bezorging

Het pakket werd de volgende dag na de bestelling al geleverd aan huis, zonder dat wij hier van op de hoogte waren. Geen mail vooraf niets. Dat kan beter, geregeld geworden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat de winkel in Zwolle wilde rondvragen waar het product, dat ik graag wilde, nog verkrijgbaar was

Voortaan product achteruit kunnen laten leggen. Nu moest ik eerst naar huis en het product gaan bestellen met afhaalpunt Apeldoorn en wachten op bericht om het te kunnen afhalen. Het was zoveel makkelijker geweest als ze dat in de winkel voor me hadden kunnen regelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

helaas op het verkeerde adres afgeleverd.

• Communicatie

Pluspunten

Lekker veel keus in speelgoed

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je kunt zelf bepalen wanneer ze pakketje komen leveren ideaal

Veel producten waren uitverkocht. Staat ook niet bij of het ook nog terug komt.

Pluspunten

Op tijd geleverd, bestelling betrof een pop waarvan meerdere uitvoeringen van zijn. Gewenste versie was verder nergens meer te vinden. Beschreven welke versie gewenst was, en je kon ook aangeven dat indien die versie niet op voorraad was, of je een andere versie wilde ontvangen of geld retour. Gelukkig was de juiste pop op voorraad en deze keurig geleverd gekregen.

• Communicatie

Pluspunten

Kort zakelijk, correct, geeft aan wat ze gaan doen en doen wat ze aangegeven hebben

Pluspunten

Verzending met bedrijf is klote. Helemaal geen duidelijk track en tracé met tijds indicatie. Kan echt beter.

Pluspunten

Netjes bezorgd

Niets

Pluspunten

Snelle levering! Goede Prijs.

Pluspunten

Netjes en snel geleverd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer onduidelijke website. Je besteld iets waarbij je achteraf niet weet wat je geleverd krijgt. Ik had een cars Miss Fritten auto besteld. Hiervan zijn diverse uitvoeringen. Volgens de website ontvang je 1 van uitvoeringen, maar welke is niet bekend. Bij ontvangst krijg je helemaal een ander product. Nooit zal ik hier nog iets bestellen.

Zorg voor een duidelijk webssite en mogelijkheid om het juiste artikel aan te kunnen geven.

• Communicatie

Pluspunten

Hebben artikelen die wij in Nederland niet hebben. Snelle levering.

• Communicatie

Pluspunten

Alles keurig en netjes verstuurd en ook mooi op de afgesproken tijd. Een aanrader!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar en via de mail gelijk een reactie terug. Het artikel wat ik had besteld was helaas beschadigd, maar kreeg kosteloos nieuw exemplaar toegestuurd. Was er ook weer 2 dagen later. Top!

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!