Pluspunten

Heelys waren snel binnen en zijn van goede kwaliteit

Nvt

Pluspunten

Alles naar wens verlopen

Pluspunten

Alleen jammer dat ik het product wat ik gekocht had. Op moest halen in apeldoorn van uit purmerend

• Communicatie

Pluspunten

snelle levering , goede afhandeling

geen

• Communicatie

Pluspunten

geen hoge verzendkosten en zelfs de laagste prijs terwijl het volgens mij een belgisch bedrijf is!

duidelijkheid (prominenter aanwezig) over hoe het gaat met retour of garantie of je dan niet alsnog hoge verzendkosten hebt (staat vast op de website maar is me niet meteen opgevallen dat zou van mij best mogen omdat het wel laaggeprijst is maar mensen sneller over de streep trekt als ze meteen zien hoe het gaat met terugsturen)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Telefonisch goed te bereiken en vriendelijk Ruime keuze in de winkel

ik Klikte op het plaatje wat ik wilde van lala loopse en ik kreeg een andere verpakking, er stond voor mijn idee te onduidelijk weergegeven dat ik uit verschillende soorten moest kiezen. Ik bestel regelmatig, maar dit was voor mij niet duidelijk. Ook kon ik het niet online ruilen omdat ik het in een filiaal had opgehaald. Wij zijn dus 2 x naar het filiaal in Apeldoorn gereden. 1 x omdat het online niet verkrijgbaar was en 1 x om het product te ruilen omdat dat niet online kon Voor ons was dat ruim een uur rijden om er alleen al te komen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel mail gehad dat de bestelling klaar stond om af te halen.

N.v.t

Pluspunten

Behulpzaam, snelle mailwisseling

Pluspunten

Snelle service. Goed verpakt. Tevreden met hoe alles gegaan is.

niet

Pluspunten

prima service

nvt

• Communicatie

Pluspunten

Het is goed verpakt en snel geleverd

N.v.t.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Aardige vrouw aan telefoon

Het door ons bestelde product is van zeer lage kwaliteit. Echt slecht plastic, heel heel kleine onderdeeltjes om in elkaar te zetten. 30 euro is dan veel te duur. Daarnaast was bezorger gls ook een drama; ivm storing werd er toch later geleverd. En dan ook nog eens op een adres wat ik had laten aanpassen en bevestiging had gehad dat het adres goed was aangepast...

• Communicatie

Pluspunten

Snelle goede levering. Netjes verpakt.

Blijf zo doorgaan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze lekker rustig

Online bestellen wachtwoord veranderen lukt niet inloggen gaat niet dan krijg je weer is dít u adres klopt dít e-mail adres bekend kan niet inloggen hóe krijg ik dan mijn jong an aankoop tevoorschijn.

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!