goede afhandeling en prima service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitgebreid assortiment en ruime winkel. Netjes geordend en soort bij soort. Prima!

Ruil/retour mogelijkheden aanpassen. Nu 14 dagen en op een aantal artikelen niet. Gezien de feestdagen de retour/ruil service omzetten naar 30 dagen.

• Communicatie

Pluspunten

Makkelijk besteld, snel geleverd. Product te volgen via GLS tracking.

Er stond in de communicatie niet duidelijk wanneer ik mijn product kon verwachten.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle en vlotte Levering

• Communicatie

Pluspunten

Keurig verzorgd en op tijd geleverd . Niks op aan te merken.

Pluspunten

Goede snelle levering

Nvt

Pluspunten

Pluspunten

Super te vrede! Mijn dochter wilde al heel lang deze pop, die nergens meer aan te komen was. Ik ben heel blij dat jullie het nog kunnen leveren. Kan niet wachten om het te geven met Sinterklaas! Verder, duidelijke communicatie betreft order plaatsing en levertermijn, product is netjes ingepakt en volgens afspraak geleverd.

Ga zo door.

• Communicatie

Pluspunten

eerlijke en fijne afhandeling, toen er iets van vertraging zou zijn kreeg ik onmiddellijk een mailtje

nvt

• Communicatie

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Goed traceerbaar doordat een mail met de verzendgegevens op tijd wordt gestuurd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Groot assortiment, voldoende voorraad

Ik vind het niet meer van deze tijd dat on line bestellingen niet thuis bezorgd worden. Je bent afhankelijk van een filiaal waar het product nog beschikbaar is. Voor mij betekende dat een uur heen en een uur terug rijden. Het is ook niet mogelijk dat het product opgehaald kan worden bij een filiaal dat nog enigszins dicht bij woonplaats is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel bezorgd. En leuke actie top

Niks

geen

• Communicatie

Pluspunten

Complete levering Uitstekend verpakt

Als een winkel het artikel niet op voorraad heeft kan het daar ook niet opgehaald worden en ben je verplicht verzendkosten te betalen. Jammer dat Toychamp dit niet zelf regelt.

• Communicatie

Pluspunten

Super snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke spullen gekocht gekocht voor de verjaardag van onze kleindochter.

Bij €50 gratis bezorging. Voor €49,98 gekocht. Toch bezorgkosten betalen. Dit vind ik niet coulant. Zijn het maar in de winkel gaan afhalen.

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!