Pluspunten

Prima site

geen

Pluspunten

Zo'n breed aanbod!!!!

• Communicatie

Pluspunten

Groot assortiment.Bijzondere items.Nette levering,netjes verpakt.

Sommige Barbies zijn er in meerdere uitvoeringen ,maar er staat dan bij dat van te voren niet te bepalen is welke je ontvangt. Ik zou het prettiger vinden als elke Barbie afzonderlijk te bestellen is. Bovendien is bezorging met GLS niet prettig ,want als je niet thuis bent op moment dat pakket komt,je heel moeilijk je pakket op kunt halen. De GLS ophaalpunten zijn moeilijk te bereiken en beperkt geopend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

misschien toch een om-verpakking doen. de doos die wij ontvingen was flink beschadigd, deze wilde wij cadeau doen, erg jammer!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling

Pluspunten

Makkelijk bestellen. Snelle levering en goede communicatie via de mail.

Had 2 artikelen besteld waarvan er 1 niet met de post kon worden geleverd omdat die te groot zou zijn. Raar beide dozen waren even groot. Maar die kon ik alleen maar afhalen bij een Toy champ winkel waar deze op voorraad was.. Dit vindt ik echt een minpunt want ik ga vanuit Eindhoven het niet ophalen in Zwolle. Dus gekozen voor een andere winkel die dit artikel wel kan bezorgen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Waardeloos. Site op ipad onvolledig. Kreeg een ander product dan besteld. Werd weggedrukt aan telefoon. 1 product retour aangemeld ipv 2 en zelf retour betalen terwijl zei verkeerde producten leveren. Nooit weer. Inmiddels poli blauwe auto besteld bij bart smit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijkheid en hulpvaardigheid ook aan telefoon

Mogelijkheid om grote en vooral dure stukken speelgoed gratis naar dichtbijzijnde winkel te brengen Of het nu Nederland is of België . Toychamp is toychamp Mijn man heeft 190 km op en 190 km af gereden voor Hoverboard 220 euro Dat trekt nergens op!!!! De afstand he

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb vergeten bij de bestelling de gratis pijlen in het winkelmandje te doen. Dat had ik niet gezien. Bij navraag bij de klantenservice werd mij dit medegedeeld dat dit mijn fout was. Verder geen oplossing. Ook niet na mijn 2e mail waarin ik vraag hoe ik het alsnog voor mijn zoon kan krijgen . Alleen maar nul op rekest. Zeker niet klantvriendelijk of meedenken met klant.

• Communicatie

Pluspunten

snelle bezorging

Pluspunten

Snel, makkelijk en goedkoop.

Ik las veel negatieve reviews op het internet maar besloot toch hier iets te kopen. Uiteindelijk alles gewoon netjes verlopen maar denk dat het veel mensen afschrikt al die negatieve reviews.

Pluspunten

Volgens afspraak geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service

vriendelijker personeel aan telefoon. postpakket was niet volledig. had niet gelijk mail daarover gehad, pas na telefonisch contact dat 2e pakket later werd geleverd.

• Communicatie

Pluspunten

Ik vond het erg prettig om via de website inzicht te krijgen in waar het product nog op voorraad is.

De verkoopster in de winkel in Bergen op Zoom zou wat professioneler mogen zijn.

Pluspunten

snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt.

Pluspunten

Supersnelle levering

Een mail en tijd over de levering, was nu onverwacht heel snel maar du niet thuis

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!