1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen.

Wanneer ik iets via internet bestel een betaal is het achteraf niet te leveren omdat voorraad in filiaal niet goed was doorgegeven. Vervolgens geen actie om goed te maken. Ook inschakelen ander filiaal kon zogenaamd niet. Waardeloos.

Pluspunten

Goed telefonisch bereikbaar. Ik wilde een product binnen twee dagen in huis hebben en dat was geen probleem. De bestelling werd dezelfde dag verwerkt en ik had het product binnen twee werkdagen in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

de dozen mogen wat kleiner. het spelletje kreeg ik in een doos van 40x70 x20 hoog. het spelletje was maar 15x15 x10

• Communicatie

Pluspunten

Groot assortiment speelgoed. Als je vragen hebt word je prima geholpen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

N.v.t.

Niet tevreden. Ik bestelde bij dit bedrijf poppetjes, waarbij ik vermeldde welk poppetje ik exact wilde hebben. Ook heb ik voor de zekerheid nog gebeld, en in dit telefoongesprek werd mij verzekerd dat als ze dit poppetje niet in voorraad hadden, ze mij hierover per mail zouden berichten en ik eventueel mijn geld terug zou krijgen. Dit is allemaal niet gebeurd en nu zit ik met poppetjes die ik niet had gewild.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle en probleemloze bestelling en afhandeling ervan.

Enorm grote verpakking voor dit relatief kleine product

geen, ben tevreden

• Communicatie

Pluspunten

Snelle en correcte levering!

Pluspunten

Handig als er op de site bij staat hoe lang de levertijd gaat duren. Nu wasmachine het een gok of het cadeau op tijd was.

Pluspunten

overzichtelijk, product op voorraad dat verder overal uitverkocht was, en snelle levering

Pluspunten

snelle levering, netjes verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Juiste levering

Dat je niet het juiste artikel in een meerkeuze vak kan aanklikken en het dus maar afwachten is of de juiste gaat krijgen. Je wilt graag die ene Skylander. Duur in verzenden. Ik vond het wazige site. Wel 1 van de weinige die deze Skylander had.

inpakpapier erbij

• Communicatie

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Ik heb de spullen gekregen waar ik de mail om had gevraagd. Snelle bezorging.

nvt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

de bestelling die ik deed was 49,95 en ik wilde graag een klein speelgoedje bij kopen zodat ik geen bestelkosten had, Doordat alles op 0,99 of 0,95 wordt geprijsd kom je daar net niet aan. En de kleinere cadeaus onder de 10 euro moest je perse weer in de winkel halen en kon niet online. Ik ben dit bij de andere winkels niet gewend.

Pluspunten

snel en efficient!

ook in belgie kunnen leveren

Pluspunten

vond erg fijne dat we de speelgoed konden omruilen voor een nieuwe deze deed het niet door constructie fout

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!