Pluspunten

Prijstechnisch scherpere aanbiedingen als de grotere concurrenten. Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gesteld van de verzendstatus. Verzendkosten zijn laag.

Ga zo door ik bestel zeker weer als ik wat nodig heb!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel

Kado papier erbij

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd

Pakket niet goed verpakt, B overkant niet goed dichtgeplakt. Gelukkig zaten er geen kleine spullen in, dus niets kwijtgeraakt.

Pluspunten

Goedkoopste in Roosendaal, ruime voorraad en aanbod.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering én de gewenste Hatchimal op voorraad terwijl die overal is uitverkocht, superwinkel!

Nvt

Pluspunten

De website en het bestellen op de website in het algemeen. Dat ging heel moeizaam.

Pluspunten

Goedkoper dan andere webwinkels, snelle levering een aanrader!

Pluspunten

Bestelling kwam snel en artikelen kwamen prima overeen

Verpakking was niet netjes dichtgeplakt, zodat deze bij bezorging geheel open lag. Gelukkig niets verloren

Pluspunten

Snel, goedkoop en leuk speelgoed!

• Communicatie

Pluspunten

Zonder problemen direct geleverd.

Pluspunten

Ik had nog een vraag gesteld en kreeg snel en keurig antwoord

Pluspunten

Als er een verpakking open is en er mist iets een compensatie geven voor het ongemak. Ik ben zelf een nieuwe doos gaan halen, maar moest toch de verzendkosten betalen. Belachelijk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima dat de mail werd gestuurd dat m'n gewenste producten er niet waren en dat het geld wordt terug gestopt.

Terugstorten geld duurt me veel te lang. Op maandag kreeg ik door dat de bestelling ee niet was. Op vrijdag nog geen geld terug.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat je de spullen zelf kunt afhalen!

Via google kwam ik op jullie site, tikte het artikel in wat ik wilde hebben maar het systeem (zoekopdracht) gaf aan dat het geen overeenkomst had gevonden. Via een andere weg uiteindelijk besteld!

Pluspunten

Veel keuze, vriendelijk personeel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

OP TIJD BESTELLING TE LEVEREN! IK KRIJG BERICHT ZE KOMEN HET DINSDAGS BRENGEN IK HEB SPECIAAL DAARVOOR VRIJ GENOMEN IVM DAT IK HET ZELF IN ONTVANGST WIL NEMEN....BRENGEN ZE HET PAS DE VOLGENDE DAG.....DUS KOSTTE MIJ EEN VRIJE DAG EN DUS VOOR NIKS DE HELE DAG THUIS GEBLEVEN VERVOLGENDS BEL IK OVER DEZE KLACHT WORDT IK GEWOON AFGESCHREEPT MET...EEN DAG LATER GEEFT TOCH OOK NIET?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

N.v.t.

Bezorging verbeteren. 15-11 zou men rond 18.00 uur het pakketje hebben willen bezorgen, maar er zou niemand thuis zijn geweest. Vanf 12.00 uur was mijn moeder bij mij thuis en om 17.15 ben ik thuis gekomen. Tegen 6 uur stond ik te koken en was derhalve thuis. Ook zat er geen briefje in de brievenbus zoals vermeld in de email. Vervolgens heb ik via de site een nieuwe datum ingevoerd, 16-11, echter heb ik ook woensdag niemand gezien. Gebeld met de leverancier en een nieuwe afspraak gemaakt voor vandaag, 18-11. Ben in afwachting.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering.

Het was niet erg goed ingepakt. Los plakband etc. Veel te grote doos voor hetgeen ik besteld had..

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Beter inpakken voor verzending De dozen waren open en de levering viel er zo uit

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!