Slechte ervaring met retourneren van testpiet pak Gisteren heb ik een testpiet pak gekocht voor €39,95. Thuis bleek het pak toch iets te klein, dus ik ben ermee teruggegaan naar de winkel. Tot mijn verbazing kreeg ik daar te horen dat verkleedkleding niet geruild of geretourneerd mag worden vanwege “hygiëne”. In elke andere kledingwinkel mag je kleding gewoon omruilen, dus dit voelde erg vreemd. Het pak zat keurig en compleet terug in de originele verpakking, maar toch werd het niet geaccepteerd. Daarnaast was deze regel nergens duidelijk te vinden: niet in de winkel, niet bij het afrekenen en ook niet op de bon. Erg onprofessioneel en klantonvriendelijk. Voor mij was dit de eerste en meteen laatste keer dat ik hier iets heb gekocht
Dreamland heeft mooie aanbiedingen maar als er iets mis gaat met bezorging (en dat is bijna altijd, en altijd vanwege GLS) dan is er geen enkele mogelijkheid om de klantenservice te bereiken. Telefonisch niet bereikbaar, e-mail wordt niet op gereageerd en dat is voor zo’n grote keten eigenlijk onbegrijpelijk. Afhalen in de winkel gaat meestal goed, als de bestelling door verkeerde voorraadstanden tenminste niet geannuleerd is.
Besteld aanbieding op de website. Op de 2e doos zou ik 50% korting krijgen zo stond er op. Kreeg enkele uren daarna mail dat het niet leverbaar is. Moet zelf geld terug komen halen of 14 dagen wachten. Ondertussen is de aanbieding weggehaald. Nooit meer hier naar toe. Bij een goede winkel krijg deze aanbieding als je besteld alsnog voor de getoonde prijs. Advies nooit een aanbieding bestellen en betalen want ze leveren toch niet.
Eenvoudig, snel & goed
ToyChamp en Dreamland zijn onder de naam van Dreamland verder gegaan. Prijzen zijn veel beter dan via andere winkels en sites. Soms even wachten tot iets op voorraad is, maar dat is bij mij tot nu toe vaak in dezelfde week zo, dus ik heb inmiddels al redelijk wat uitgegeven hier, maar ben er gewoon erg over te spreken haha. Producten worden ook netjes verpakt. Ook snel geleverd. Niet de volgende dag, maar na een dag of 2 of 3, dus helemaal goed!
Bestellen was duidelijk en eenvoudig, prijs was super goed en de bestelling kwam lekker snel.
snelle en correcte levering
Bestelling geplaatst. Is nooit verzonden en nu wordt de schuld neergelegd bij GLS en moet ik aantonen dat ik niets ontvangen heb. Plus helaas “uitverkocht” dus we kunnen niets betekenen. Ja geld terug maar ja daar had ik dit niet voor gekocht. Balen
Scherp geprijsde legosets. Makkelijk op te halen in de winkel
Dreamland heeft scherpe acties, zo heb ik laatst heel wat squishmallows en andere bestellingen geplaatst die ook nog eens heel snel bezorgd worden!
Mijn bestelling werd inkompleet geleverd, heb zelf moeten bellen wat er aan de hand is, blijkbaar niet op voorraad, word de bestelling opeens geannuleerd, wordt wel nog steeds aangeboden, heb t ergens anders besteld, nog goedkoper ook.
Goede en vlotte levering zoals verwacht mag worden van een gerenomeerd bedrijf.
mijn aankopen zullen hoofdzakelijk bestaan uit dozen LEGO. De bestellingen die tot heden zijn gedaan zijn netjes aangekomen. Ook kun je status van je order kijken. Ook de klanten service gesproken. Ze weten waar ze het over hebben en reageren snel. Ga zo door..
thanks
Snel besteld en snel geleverd
Bestellen gaat zoals je mag verwachten en de communicatie is goed. Alleen jammer dat het voorraad beheer niet op orde was waardoor een deel van de bestelling uiteindelijk geannuleerd is.
Goede aanbieding, snelle levering
Goede website. Met aantrekkelijke prijzen.
Pakket half geopend,beschadigd Verstuurd in een goedkope doos
Jammer dat de buitenkant van de doos beschadigd was rest super goed. Maar ja gaat om het bouwen.
Artikelen die uitverkocht zijn na 2 u weer aanwezig dan uitverkocht uur later weer aanwezig?
Online bestellingen zijn snel binnen. De site is herkenbaar. Leuke acties. Veel keus.
Goeie scherpe aanbiedingen en een breed assortiment
Voor het eerst besteld bij hen. Ondanks de wisselende ervaringen van anderen is mijn ervaring prima
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!