Ik had een bestelling hier geplaatst maar heel stom van mijzelf wilde ik meer bestellen maar had ik de eerste bestelling al doorgezet. Nog geen paar minuten later heb ik ze gevraagd de bestelling te annuleren zodat ik nóg meer kon bestellen in 1 en daarmee ook verzendkosten zou besparen. Volgens de klantenservice lukte dit niet meer want het was al helemaal in verwerking (bijzonder zo snel maar ok). Hierop volgend heb ik gevraagd of zij iets konden betekenen voor mij omdat ik nog meer wil bestellen maar het vervelend vond om dan nu twee keer verzendkosten te moeten betalen, een persoonlijke kortingscode bijvoorbeeld. Maryna attendeerde mij erop dat ik boven een bestelwaarde van €50,- de verzendkosten niet hoefde te betalen (duh) maar het antwoord daarbij; en nu sluit ik dit ticket. Er wordt mij letterlijk de mond gesnoerd. Daarnaast denk ik, als ik voor flink geld bij jullie wil bestellen en allemaal items van jullie op de verjaardagslijst heb gezet van onze kinderen wat is dan €3,99 voor jullie? Liever gelijk dan geluk. Ik heb de tweede bestelling nooit geplaatst en de items op de lijstjes verwijs ik door naar bol, gegarandeerd service daar!
Supervriendelijk, heel ruim aanbod en scherpe prijzen.
Snel, goed verpakt.
Goed product, snelle levering
schrijven dat iets op voorraad is in de winkel[filiaal eindhoven] en dat je het artikel kunt kopen.aan een winklelmedewerkster gevraagd of ze dan even in het magazijn te kijken dan.die moeite doet ze niet.in de winkel zeggen ze dan dat het artikel er niet is.ik koop daar nooit meeriets iets
mooi
het is leuk voor kinderen.
Prettig winkelen
Makkelijk bestellen en een heel snelle levering
Prima ervaring kon producten snel ophalen in de winkel
Ik heb de autotjes van Cars Pixars en ze zijn van zeer goede kwaliteit. De levering is best snel. Heel tevreden!
Vind dat nadat je besteld hebt je een e-mail hoort te krijgen en bij verzending ook vanuit jullie nog met track and trace. Ook Gls niet een echt goede en duidelijke bezorgdienst
Hi Evi, Bedankt voor je review. We kampen momenteel met een kleine storing in ons mailingssysteem. Vandaar dat sommige klanten geen mail ontvangen ter bevestiging. We zijn ermee bezig en hopen dit zo snel mogelijk op te lossen! Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Eerst bestel ik een cadeaubon en een Pokemon bewaardoos waarbij aangegeven wordt dat die opgehaald moet worden. Dan krijg je de bevestiging en staat de doos idd op afhalen maar de cadeaubon op verzenden. Dat kon je tijdens het bestelproces ook niet zien of wijzigen. Dan krijg ik ineens de cadeaubon gemaild terwijl ik dacht een hardcopy te kopen en een halve dag later ontvang ik de annulering van de bestelling van de Pokemon doos. Waardeloos....
Levering volgens afspraak en product is super
Groot aanbod, snelle levering
Ik heb Squishmallows besteld. Op deze site zijn de prijzen wat lager maar de kwaliteit is hartstikke goed. Ik bestel hier zeker weten opnieuw. De verzendtijd is hartstikke goed. Je word goed op de hoogte gehouden. Kortom: perfecte ervaring
Ik had het speelgoed eerst via een andere winkel besteld met (ja je leest het goed) 7 dagen levertijd en alsnog waren ze laat. Ik ging verder zoeken en vond deze pop bij toychamp en binnen 2 dagen, duidelijk gecommuniceerd en netjes verpakt.
Kende dit bedrijf totaal niet, besteld in opdracht van mijn dochter, maar top! Ik had snel de mail binnen dat het product aanwezig was en ik het op kon halen, super!
snel en netjes geleverd
De levering was sneller dan de mail dat het pakketje onderweg is
Een snelle levering
Ze doen wat ze beloven en hebben vrijwel alles.
Meisje bij de kassa was erg vriendelijk maar die stond alleen dus die vroeg om de collega’s achterin de winkel te vragen dus ik liep daar heen toen gingen ze kijken achter om de bestelling te pakken toen hoorde ik niks meer ging ik het na 10 min weer vragen zegt ze ja ligt bij de kassa is toch wel fijn als dat even gemeld wordt
We waren al langer opzoek naar een bepaald model Barbiehuis. Na lang online zoeken zijn we bij Toychamp geslaagd en voor de beste prijs ook nog! Bedankt!
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!