Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel en snel geholpen aan het bestelde artikel, ook nog posters en nep tattoos gekregen voor de jongens. Leuke winkelervaring voor de kids zo.

Helemaal tevreden

Het moment dat het pakketje er was en open gemaakt was een grote lacht op het snuitje van mijn zoontje deze carnaval is zeker geslaagd vooral voor hem

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Netjes alles snel en keurig geleverd

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Groot aanbod, goede prijzen, goede service

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Veel in voorraad en vriendelijk!

Makkelijk online bestellen en een uurtje later al ophalen in de winkel

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niets

Slechte service na klacht

Vorige week kocht ik een Supermario pak voor de leeftijd 10-12 Jaar. Dit pak blijkt veel te klein te zijn voor mijn dochter van (net 12). Het pak was een maat 134 (8-10 jaar). Volgende dag direct terug gegaan naar de winkel en klacht uitgelegd. Er viel niet over te praten; kostuums worden niet terug genomen of geruild. Ik gaf aan dat het daar niet om ging maar dat ik het artikel wilde terug brengen omdat de maatvoering op de verpakking niet klopte. Ik kreeg mijn geld niet terug en mocht het pak niet ruilen. Zelfs de filiaalmanager gaf aan: dan had u de juiste maat moeten kopen. Toen ik haar vroeg welke maat ik dan had moeten kopen voor en kind van 12 gaf ze aan dat mijn dochter misschien erg groot was voor haar leeftijd. (wat niet zo is) Owel: dat de maatvoering niet klopt van dit kostuum is UW probleem. 35 euro weggegooid geld. Onprofessionele en klantonvriendelijke service dit Toychamp verkoop mij een verkeerd artikel en neemt geen enkele verantwoordelijkheid.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Klachten serieus nemen

Toppie!!

Snelle afhaalservice ! Binnen 1 uur

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

*** service krijg een preek over batterijen

Als. Ik. Een auto koopt en Hij doet niet krijg je preek of je wel. De. Goede. Batterijen gebruikt en wordt er gezegd dat je geen oplaadbare moet gebruiken terwijl de beschrijving zegt dat wel. Gewoon kan. Ga gewoon is service geven ow maandag een auto gekocht kom zaterdag terug dan hoor je gewoon gelijk een nieuwe te krijgen een geen preek.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Personeel opleiden

Prachtig product

Prachtige Llorens pop en snelle levering.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Bedankt dat jullie het kapotte geleverde auto zo snel hebben opgelost . Dank hiervoor

Super geregeld

Het word snel geleverd.Prima werk

Redelijk

Het bestellen was prima. Maar met ophalen had ik een chagrijnige verkoopster. Heeft niet laten zien wat er in het doosje zat voordat ze hem dicht sealde. Na verbreken van de tape mocht het niet meer terug. En als ie stuk zou zijn moest ik maar met nintendo contact opnemen

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Betere service

Alles perfect gegaan behalve bezorgtijd. !!

Alles is goed gegaan perfecte aflevering goede service enz. Behalve 1 ding. Via de email bevestiging kon ik een andere dag en tijd doorgeven wat ik heb gedaan. In plaats van woensdag werd het donderdag. Helaas stonden ze toch woensdag voor de deur en was ik niet thuis. Via kaartje weer donderdag in gevuld en nu ging het goed. Dus misschien puntje om aan te werken. Verder heel tevreden

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zie hierboven.

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.

Leuke step

Overzichtelijke website, snel besteld snel geleverd. Stepje ziet er leuk uit. Ben benieuwd wat m'n kleindochter er van vind

Leuk

Mooie prinsesjes jurk

Uitstekende service

Op dag 1 tegen de avond besteld, volgende dag konden we de cadeautjes al ophalen!

Zie hier onder

Wat ik had besteld lag tijdig en snel klaar.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Bedankt voor de snelle levering

Niet mijn winkel

Na zoveelste keer Intertoys, was ik op zoek naar een speelgoedwinkel met meer aanbod. Op papier is dat zo. Van de vier producten die ik online had gekocht en dus ook had afgerekend waren er drie geannuleerd, al was de koop eerder wel bevestigd. Bij het ophalen van dat ene product in een winkel dat wel aanwezig was, vroeg de jongen achter de kassa om mijn mobiel mee te nemen, zonder toezicht, ivm het ordernummer. Hier gaf ik aan, liever niet. Meneertje was not amused en reageerde wat gepikeerd. Meerdere spullen in de winkel gekocht, paar dagen later een product teruggebracht, maar geld terug was volgens beleid niet mogelijk. Echt niet van deze tijd. Mij zijn jullie na de eerste keer al kwijt.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Lees hierboven

In 1 woord "Top"

Mooie prijs Goede communicatie Snelle levering Stevige verpakking Top product

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Geen idee

Qua bestellen en ophalen ging goed en snel

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Moet een mogelijkheid zijn van een filiaal naar andere filiaal product op te halen. Deze keer moet ik rond 50 kms rijden een product andere filiaal op te halen

Precies goed!

Reminder gekregen dat product binnen was. Ophalen en helemaal goed. Top!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Echt geen idee

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!