Scherpe prijzen en ruime keuze in winkel / afhaallocatie

Na een online-vergelijking van Lego Technic-prijzen kwam Toychamp eruit als een van de goedkoopste aanbieders. De aangekochte kraan kon in de winkel in Veenendaal worden opgehaald waar ook een zeer uitgebreid speelgoedassortiment wordt aangeboden. Enig 'minpuntje' is dat de aangekochte doos zelf moet worden ingepakt (waarvoor wel het nodige inpakmateriaal ter plaatse voorhanden is). Maar dat weegt niet op tegen de algehele tevredenheid met de aankoop.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Inpakservice voor geschenkverpakkingen

Bijna nooit als ik me spullen kom halen is 't compleet.

Bijna nooit is de bestelling compleet

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Wat je besteld gewoon aanwezig is bij ophalen.

Goede service, snel en netjes

Snelle en goede service

Simpele cadeau bon

Snel en cadeau bon besteld en per mail ontvangen

Goede service!

Ik vond het fijn om hier te bestellen, goede service en communicatie. 1 verbeterpunt: online stond bij ons cadeau vanaf 18 maanden en bleek 6 maanden te zijn. Dat is een verbeterpunt, verder top!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Meer duidelijke specificaties

Snel geregeld en makkelijk proces

Veel keuze en de reservering is makkelijk te regelen. Je kunt het snel en gemakkelijk ophalen in de winkel. Scheelt een hoop tijd en je hebt het toch snel in huis!

Top winkel

Super aardige medewerkers bij the wall. Assortiment is groot. En een kind word altijd vrolijk van een speelgoed winkel.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goede service en site is makkelijk

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Ik had online wat besteld. Mijn zwager heeft dit voor mij opgehaald omdat hij dichterbij woond. Dit ging zonder problemen, netjes met factuur

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Een toy champ in Hoogeveen

goed en stevig materiaal

het materiaal is goed en stevig

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Service, klantvriendelijk en prijzen zijn TOP!

Op zoek naar speelgoed, goede adviezen, klantvriendelijkheid, een zeer groot assortiment en de beste prijs? Dan ga je naar Toychamp!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Een last minute aankoop net voor kerst.... volgende dag al binnen. Uitstekend

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Prima winkel, groot assortiment, kom er graag

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Meer verandering in producten (andere lego, andere Squishmallows)

Snelle levering en goede site

Ondanks de drukte rond de feestdagen toch pakketjes snel geleverd. Harstikke fijn!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Bestelling stond super snel klaar in de winkel en kon ik nog dezelfde dag ophalen.

Vlak voor kerst wilde ik nog een sjoelbak bestellen. Ik koos voor ‘ophalen in de winkel’ om er zeker van te zijn dat er een exemplaar beschikbaar was en kon hem nog dezelfde dag ophalen in de winkel. Wat een snelle service.

Onprofessionele houding personeel

Ik kreeg een e-mail dat een product op voorraad was. Mijn man was in de buurt dus ging er langs. Personeel gaf aan dat het snel ging dus het al wel uitverkocht zou zijn omdat het schap leeg was. Mijn man gaf nog aan dat dit mailtje net 5 minuten binnen was gekomen. Hij moest ook verder dus belde mij direct in de auto. Ik heb het toen online besteld. Binnen 15 minuten had ik een ophaalbevestiging in mijn mail. Nogmaals smiddags die kant op, aangegeven bij de kassa en diegene was nogal onverschillig erover. Uiteindelijk maar gelaten aangezien het niet leek alsof het hun wat kon interesseren.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Personeelstraining, klantvriendelijkheid.

Veel speelgoed

Veel speelgoed

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Vlotte personeel en vriendelijk.

Besteld via internet gelijk bericht dat ik het af kon halen in de winkel.top

Waardeloos

1x maar nooit meer! Als je iets besteld wat je in de winkel komt ophalen wordt het gewoon verkocht en dan krijg je de rest van je bestelling ook niet mee want dan moet je eerst een mail sturen naar de klantenservice of ze aub je geld terug willen storten want dat mogen ze in de winkel niet doen! Rond uit waardeloos geen spellen en geen geld terug nog steeds niet! Ik wat voor tijdperk leven jullie!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Alles! Zeker de retouren en geld terug krijgen in de winkel! Prehistorische voorwaarden heeft dit bedrijf!

Mijn bestelling was netjes verwerkt.

Mijn online bestelling was netjes verwerkt, heel handig in deze drukke tijden.

..ppnn

• Bent u tevreden over onze service? Ja
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Winkels telefonisch bereikbaar

Prima prijs kwaliteitsverhouding

Omschrijving klopte volledig en ook de prijs was zeer scherp.

Helemaal top!

Tijdens drukte bestelling gedaan, deze stond heel snel klaar om af te je halen.

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!