Netjes

Van te voren een bestelling geplaatst, eerst volgende dag klaar om op te halen. Snel geholpen door een lieve dame bij de kassa. Helemaal geen klachten, perfect geregeld!!

Gewoon goed!

Slechte klantenservice

Je krijgt je geld niet terug als je een online order terug brengt naar de winkel.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Terugbetaling ten alle tijden

Super geleverd

Zeer tevreden met de aankoop en een hele mooie vlotte levering. Bedankt daarvoor.

Uitstekende service

Ik bestel al jaren jan van Haasteren puzzels bij Toychamp. Ik koop ze als ze in de actie zijn. Ik krijg ze altijd heel snel toegestuurd en keurig ingepakt! Ik ben dus erg tevreden over Toychamp!

Super vlot

Op dinsdag mijn bestelling geplaatst die kon ik donderdag al ophalen. Super snel zo vlak voor de feestdagen.

Snel en uitgebreid assortiment

Er ligt een breed assortiment voor ieder wat.

Te duur

Gisteren op 2e kerstdag 30 seconds everyday life gekocht. Blijkt nu dat dat spel bij Toychamp flink duurder is dan bij andere winkels. Ik heb 37,99 betaald bij Toychamp en bij intertoys kost hetzelfde spel 24,74. Doe wat aan je prijzen zou ik zeggen. Ik houd hierbij de prijzen van de websites van beide winkels aan.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? De prijzen

Middelmaat

2 robotvisjes geannuleerd maar nog steeds niet verrekend. Gaat om 2 x 9,99 euro. Zal niet zo snel meer iets bestellen

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Ook wat geannuleerd is sneller verrekenen

Makkelijk om te bestellen

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Thuisbezorgd

Snel en top

Wat was dit een snelle service en dat zo voor kerst. Super tof geregeld zo en mooie prijs.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Ik had aan de late kant nog een bestelling geplaatst voor kerst. De verwachting was op de site dat het pakket te laat aan zou komen, wat ook niet heel gek zou zijn aangezien ik het laat besteld had en het pakket uit België moest komen. Tot mijn vreugd is het pakket in plaats van dinsdag, netjes op vrijdag geleverd zodat het op tijd binnen was voor kerst!

top

top

Perfect geregeld.

Van bestellen tot ophalen in mij geval word je op de hoogte gehouden en dat vind ik super handig.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Gewoon zo doorgaan.

Papierwerk in de winkel niet op orde.

Ik beoordeel Toychamp, niet dat wat gekocht is. Website is 4/5 sterren. Prima te vinden maar wel een beetje veel prikkels. Maar gaat de doelgroep zijn kinderen dus dit is wel te snappen. Product wordt opgehaald in de winkel. Vriendelijke jongedame aan de kassa. Papier wat bij het product hoorde was niet aanwezig - dus kon het product lastig meekrijgen. Vanwege invoeren in de kassa. Dus leidinggevende erbij. Papier was de dag ervoor al weg. Dit had dus in de tussentijd wel opgelost kunnen worden zodat de klant er geen last van had. Inpakken moet je ook zelf doen als klant. Vriendelijkheid jongedame 5/5 - Afhandeling was zeer klantonvriendelijk - moest volgens regels bedrijf .. Daarom is de totaalrating 3/5 sterren.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Investeer in klantbeleving bij de balie.

Vriendelijk geholpen

Bestelling van website stond dezelfde dag al klaar en bij ophalen snel en vriendelijk geholpen.

Betaalbaar en snelle verzending

Betaalbaar en snel (naar de winkel) verzonden. Mooi op tijd voor de kerst binnen

Prima winkel

Voldoende aanbod, overzichtelijke website

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Na te hebben besteld, blijf je netjes op de hoogte tot aflevering. Komen afspraken na.

Keurig op tijd geleverd

Iets voor mijn jongste kleindochter besteld en het is keurig op tijd bezorgd

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Nog nooit zo snel een bestellingen op kunnen halen

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Ook bezorgen

Bestelling was er snel

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? De verzendkosten

Goed geregeld

Snelle levering cq afhalen in Winkel

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Webshop aankoop verkopen ze gewoon verder in de winkel

Lang zoeken naar een Lego set. Via de webshop gekocht. Konden het maandag ophalen. Eenmaal in de winkel bleek dat de winkel de set gewoon uit het vak webshop ophalen heeft gehaald en verkocht in de winkel. Nergens anders verkrijgbaar. Fijn bedankt.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Webshop betaling is dan niet meer van de winkel en dus geen recht om dan mijn aankoop te verkopen

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!