Zoals beschreven en snel bezorgd

Zoals hierboven beschreven

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Leuke producten, snel en vriendelijk geholpen.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Leuke producten, snel en vriendelijk geholpen.

Mist onderdelen

Ik heb een mini mouse step gekocht mist onderdelen 4 dec meteen gemaild 5dec meteen gebeld geen contact te krijgen.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Contact

Mist onderdelen

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Contact

Goede snelle service

Xxxxx

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niet zoveel beoordelings mails sturen

Afhalen in de winkel werkt perfect.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Leuke winkel met zeer goede prijzen

Super winkel ik ben fan!! Enige minpunt is dat ze al om 7 uur sochtends voor de deur stonden het bestelde speelgoed te brengen haha! Wel erg vroeg!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Vandaag besteld morgen in huis en iets later dan 7 uur sochtends

In de winkel zeer behulpzaam en beleefd,enorme keus en online bestellen gaat vlot en binnen 3 dagen in huis,zeker een aanrader

Onhandige verzenddoos

Het bestellen en leveren ging snel en gemakkelijk! Maar ik baalde enorm van de verzenddoos. Hierop was aan meerdere kanten het logo van ToyChamp zichtbaar. De bestelling was bedoeld als Sinterklaas cadeau. En deze werd natuurlijk midden op de dag bezorgd. Mijn kinderen (die nog in Sinterklaas geloven) herkenden direct aan de doos dat deze van de ToyChamp kwam. Dit was vervolgens dus even heel lastig uitleggen... In Sinterklaastijd zou het fijn/handig zijn als hier vanuit de Toychamp ook over nagedacht wordt.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Verzenddoos tijdens Sinterklaastijd

Onhandige verzenddoos

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja

Eenvoudig om bestelling te plaatsen op een afhaallocatie

In de week voor 5 dec een bestelling geplaatst. Aflevering confomnde informatie op de website. In de winkel was het pakketje wat moeilijk te vinden tussen alle andere klaarstaande pakketjes.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Even zoeken hoe de site werkte. Bestelling snel geleverd en duidelijk welke varianten niet aanwezig waren. Als er van een artikel meerdere varianten zijn kan je aangeven of je als tweede keus een vergelijkbaar product wil of je geld retour. Heel fijn.

A

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N

A

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!