• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

groot aanbod, nette prijzen, goede service!

prettige winkel met veel aanbod (Breda) en vriendelijk personeel

Prima geregeld

Artikel online besteld en betaald en laten reserveren in een winkel in de buurt,mailtje ontvangen dat het klaar lag en toen later opgehaald

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niets

Product niet zoals het hoort te zijn

Ik heb vandaag de 'mix mermaid putty' gekocht in de winkel en ik ben er erg teleurgesteld over. De putty is niet zoals een putty hoort te zijn, het is erg nattig en plakkerig en het is niet net zoals de verpakking beweert 'stretchy'. Hiernaast laat het product dus een waterige laag op de huis achter die vervolgens opdroogt net als lijm en je eraf moet 'plukken'. Verder was de service in de winkel wel goed, maar het is wel jammer dat het product zo slecht is, dit kostte dan ook 6 euro en omdat de verpakking zo onpraktisch is (er zitten stickers over de draairanden geplakt, waardoor je de bakjes niet los krijgt), kan ik het niet retourneren.

Snel, goed en duidelijk!

Lekker snel, geen gedoe.

Snel, goed en duidelijk!

Lekker snel, geen gedoe.

Alles ging snel

Alles ging snel

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Pakketje ondanks Sinterklaas drukte de volgende dag in huis>

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Mijn bestelling lag klaar en ik kon het zo meenemen.

Ik had iets online besteld en heb het zelf opgehaald. Ik was binnen 5 min klaar.

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.

Volgens verwachting

Het bestel- en afhaalproces is soepel verlopen. De kleur van het artikel was een stuk lichter dan online leek (zalmroze ipv rood), maar dat vond ik niet zo erg. Jammer dat er geen optie was om het te laten verzenden.

Goed geregeld

Goede service, ik adviseer op drukke dagen wel meer personeel aan de kassa en servicebalie. Bij de kassa en servicebalie oogt het rommelig......

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Bij drukke dagen meer personeel

Zwaar irritant

Elke dag een mail hoe mijn evaring was met jullie als ik daar niet op wil reageren hoef je me er niet lastig te vallen als ik een *** evaring heb met jullie hoor je me wel ik de winkel tekeer gaan

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Geen beoordelingen mail meer sturen

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee

Alles was beschikbaar en snel te vinden, bestelling kon ik ook snel ophalen!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Alles was beschikbaar en snel te vinden, bestelling kon ik ook snel ophalen!

Snelle afhandeling.

Vriendelijk personeel

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!